Merhaba arkadasim, az once gozlerimi korkuyla actim. Ilk kez bir ruyami yorumlatma ihtiyaci hissediyorum, yardimci olursan cok sevinecegim.
Benim yaklasik 5 yildir birlikte oldugum bi sevgilim var, aramiz cok iyi her sey yolunda vs. Sevgilimin yakin oldugu, her sey konustuklari, daha cok kultur-sanat filmler hakkinda paylasimda bulundugu bir kiz arkadasi var, hic yuzyuze gorusmediler, kizla su an benim de iletisimim var, ama uzunca bir sure kiskandim sevgilimi ondan, sonra birden bire bu kiskanclik hissi yok oldu. Neyse, ruyamda; bu kiz benim evime geliyor, sevgilimde benim evimde, evde kiz kardesim annem babam herkes var. Ormanda yuruyus yapmak icin hazirlanirken, bunlarin ikisini banyoda yakaliyorum, -ayaktalar, ikisinin de gozleri kapali, sevgilimin dudaklari kizin boynunda, ve sevgilimin de boynunda iz olmus. Sonra sevgilime okkali bir yumruk geciriyorum, ve bi daha tokat bi daha tokat.. diyorum ki; bunu benim evimde bana nasil yaparsaniz, düsun onume o ormana yuruyuse gidecegiz, ve aklimdan da ikisiyle yuzlesmek geciyor bu arada. Sonra onlar hazirlanirken, elime bir kavanoz aliyorum, bagira bagira duvara atiyorum, fakat kavanoz bir turlu kirilmiyor, sonra da uyandim...