- 14 Mart 2010
- 7.933
- 6.860
- 723
kusura bakma canım görmemişim. Bildğim kadarıyla sen evlisin demi, bebek istiyorsun sanırım
yok hayir evli degilim, hayatimda kimsede yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma canım görmemişim. Bildğim kadarıyla sen evlisin demi, bebek istiyorsun sanırım
sağol canım iyiyim. burada estetik bölümüne çok taılıyon mu?ablacım nasılsınnn ?
bugün ki rüyam çok acayippp
bi kadın var yanımda kim oldugunu bilmiyorum daha önce görmediğim bi tip ama kapalı ve çarşaflı (yanlış anlaşılmasın ben karışmam kimseye.. sadece cocukken bana anlatılanlardan dolayı halada korkarım biraz ürkerim siyah carsaflılardan)
işte siyah carsaflı bi kadın var yanımda annemle benim aramda analı kızlı alışveriş yapıp sinemaya gidelim vakit geçirelim diyoruz ama bu kadın bir uzun kii öyle böyle degil ve suratı yara içinde estetik yaptırmış bogazı yüzü hep dikişli kanlı ve bizim yanımızdan-aramızdan hiiiiçç ayrılmıyo sonra evimize giriyo ben bunu nasıl gönderirim diye düşünürken kadın gelip diyoki aklındakı şeyi yapmadan iyi düşün geri dönüşün olmaz diyo imalı imalı ama ne demek istiyo anlamıyorum sonra kadın birden yere yıgılıyo kalp krizi geciriyo ben acil servisi aarıyorum mesgül neyse ulaşıyorum ama zorr. sonra kadın tesekkur ediyo hayatımı kurtardın diye ve gidiyo hayatımızdan kalktıgımda kan ter içindeydim ve kendime gelemedim ben kolay kolay etkilenmem rüyadan ama bunda harbi etkilendim
Yanlış hatırlamışım demekki evlilik konusunu.Ben bundan bir kac hafta evvel bir kac gün arayla rüyamda beni istemeye geldiklerini gördüm ve iki gün öncede rüyamda cok güzel bir kac aylik bir kiz cocugu kulaginda küpesi bile vardi, siyah gür sacli cok güzel bir kiz bebegiydi.
hayır abla Allah'ıma sonsuz şükür estetik yaptırıcak bi yerim yok girmedim bilesağol canım iyiyim. burada estetik bölümüne çok taılıyon mu?
ablacım nasılsınnn ?
bugün ki rüyam çok acayippp
bi kadın var yanımda kim oldugunu bilmiyorum daha önce görmediğim bi tip ama kapalı ve çarşaflı (yanlış anlaşılmasın ben karışmam kimseye.. sadece cocukken bana anlatılanlardan dolayı halada korkarım biraz ürkerim siyah carsaflılardan)
işte siyah carsaflı bi kadın var yanımda annemle benim aramda analı kızlı alışveriş yapıp sinemaya gidelim vakit geçirelim diyoruz ama bu kadın bir uzun kii öyle böyle degil ve suratı yara içinde estetik yaptırmış bogazı yüzü hep dikişli kanlı ve bizim yanımızdan-aramızdan hiiiiçç ayrılmıyo sonra evimize giriyo ben bunu nasıl gönderirim diye düşünürken kadın gelip diyoki aklındakı şeyi yapmadan iyi düşün geri dönüşün olmaz diyo imalı imalı ama ne demek istiyo anlamıyorum sonra kadın birden yere yıgılıyo kalp krizi geciriyo ben acil servisi aarıyorum mesgül neyse ulaşıyorum ama zorr. sonra kadın tesekkur ediyo hayatımı kurtardın diye ve gidiyo hayatımızdan kalktıgımda kan ter içindeydim ve kendime gelemedim ben kolay kolay etkilenmem rüyadan ama bunda harbi etkilendim
hayır abla Allah'ıma sonsuz şükür estetik yaptırıcak bi yerim yok girmedim bile![]()
galiba hayatımda bi şeyleri artık yoluna koymanın zamanı geldi de geçiyor bile hesaplaşmam gereken şeyler var ve üstesin gelicem eminim.hımmm bi bakalım o zaman. sen normalde çarşaflılarda ürküyosun biraz ve rüyandaki kadının yüzü yaara bere içinde. dikişli kanı. Aslında tam olara sende onlardan neden korktuğunu bilmiyorsun. daha çok bir ön yargı bu. ama bilinçaltın buna bir kılıf uydurmuş, yüzü yaralı olduğu için kokrmanı istemiş. Bu da demek oluyor ki şu sıra bi takım şeylere karşı nedensiz ön yargıların var. bu düşünceyi kafandan uzaklaştımrak istiyorsun. yani ön yargın olmadığını varsaymak istiyorsun ama vicadnın bu konuda rahtasız ve sana aklındaki şeyi yapma diye telkin veriyor. yani kadın burda hem ön yargılarını hem vicadnını temsil ediyor. Sonuç olarak vicadnın ağır basıyo ve geri adım atıyosun. Bunu var olan korkularını üstesinden gelmek şeklindede yorumlayabiliriz.
detaylı oldu umarım anlatabilmişimdir. Bi çeşit iç hesaplaşma.
galiba hayatımda bi şeyleri artık yoluna koymanın zamanı geldi de geçiyor bile hesaplaşmam gereken şeyler var ve üstesin gelicem eminim.
teşşekür ederimmm bu yorumun içinnn![]()
duygularınıza karşılık beklediğiniz biri mi var?Merhaba :)
acaba rüyamı yorumlarmısınız?
Rüyamda kahveme bakıyorum öylesine kahvede e harfi ve ters sol tarafa bakan e harfi var sizce bunun anlamı nedir kısa rüya ama acayip merak ettim:44:
şimdiden teşekkürler![]()
pek yok aslında aklımda biri var ama?duygularınıza karşılık beklediğiniz biri mi var?
pek yok aslında aklımda biri var ama?
baş harf onunki e değil amaona işarettir büyük ihtimal? olsa iyi olur diye düşünüyorsanız. hayrolsun
ona işarettir büyük ihtimal? olsa iyi olur diye düşünüyorsanız. hayrolsun
ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:Ben hep olur olmaz yüksek yerlerden düşüyormuş gibi hissediyorum ve aniden uyanıyorum :18: Hep aynı şey :26: Tam o düşme anında vücudum tepki verip kendini salıyor ve beni uyandırıyor. Bu durumun sebebi nedir ? :44:
ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:
ve gögsüme agrı giriyo
sizin kökte trabzonluluk olabilir mi acep akraba olmayakkk ballı bademimm :44::44:Yine bir benzer yönümüz canımın içiNeden oluyor acaba ? :44:
sağol canım iyiyim. burada estetik bölümüne çok taılıyon mu?
Yanlış hatırlamışım demekki evlilik konusunu.
Rüyana gelince .İstenem bilinçaltı olabilirmi acaba diyorum. Düşüncelerin etrafında şekillenmiş bir rüya görmüş olabilir misin.
Kız çocuk ise annelik iç güdüsü olabilir. Yani evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı arzuluyosun, beyin olarak buna hazırsın ve kısmetini bekliyorsun.
hayrolsun inşallah