• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

ablacım nasılsınnn ? :3:
bugün ki rüyam çok acayippp :53:
bi kadın var yanımda kim oldugunu bilmiyorum daha önce görmediğim bi tip ama kapalı ve çarşaflı (yanlış anlaşılmasın ben karışmam kimseye.. sadece cocukken bana anlatılanlardan dolayı halada korkarım biraz ürkerim siyah carsaflılardan)
işte siyah carsaflı bi kadın var yanımda annemle benim aramda analı kızlı alışveriş yapıp sinemaya gidelim vakit geçirelim diyoruz ama bu kadın bir uzun kii öyle böyle degil ve suratı yara içinde estetik yaptırmış bogazı yüzü hep dikişli kanlı ve bizim yanımızdan-aramızdan hiiiiçç ayrılmıyo sonra evimize giriyo ben bunu nasıl gönderirim diye düşünürken kadın gelip diyoki aklındakı şeyi yapmadan iyi düşün geri dönüşün olmaz diyo imalı imalı ama ne demek istiyo anlamıyorum sonra kadın birden yere yıgılıyo kalp krizi geciriyo ben acil servisi aarıyorum mesgül neyse ulaşıyorum ama zorr. sonra kadın tesekkur ediyo hayatımı kurtardın diye ve gidiyo hayatımızdan kalktıgımda kan ter içindeydim ve kendime gelemedim ben kolay kolay etkilenmem rüyadan ama bunda harbi etkilendim
sağol canım iyiyim. burada estetik bölümüne çok taılıyon mu?
Ben bundan bir kac hafta evvel bir kac gün arayla rüyamda beni istemeye geldiklerini gördüm ve iki gün öncede rüyamda cok güzel bir kac aylik bir kiz cocugu kulaginda küpesi bile vardi, siyah gür sacli cok güzel bir kiz bebegiydi.
Yanlış hatırlamışım demekki evlilik konusunu.
Rüyana gelince .İstenem bilinçaltı olabilirmi acaba diyorum. Düşüncelerin etrafında şekillenmiş bir rüya görmüş olabilir misin.

Kız çocuk ise annelik iç güdüsü olabilir. Yani evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı arzuluyosun, beyin olarak buna hazırsın ve kısmetini bekliyorsun.
hayrolsun inşallah

ablacım nasılsınnn ? :3:
bugün ki rüyam çok acayippp :53:
bi kadın var yanımda kim oldugunu bilmiyorum daha önce görmediğim bi tip ama kapalı ve çarşaflı (yanlış anlaşılmasın ben karışmam kimseye.. sadece cocukken bana anlatılanlardan dolayı halada korkarım biraz ürkerim siyah carsaflılardan)
işte siyah carsaflı bi kadın var yanımda annemle benim aramda analı kızlı alışveriş yapıp sinemaya gidelim vakit geçirelim diyoruz ama bu kadın bir uzun kii öyle böyle degil ve suratı yara içinde estetik yaptırmış bogazı yüzü hep dikişli kanlı ve bizim yanımızdan-aramızdan hiiiiçç ayrılmıyo sonra evimize giriyo ben bunu nasıl gönderirim diye düşünürken kadın gelip diyoki aklındakı şeyi yapmadan iyi düşün geri dönüşün olmaz diyo imalı imalı ama ne demek istiyo anlamıyorum sonra kadın birden yere yıgılıyo kalp krizi geciriyo ben acil servisi aarıyorum mesgül neyse ulaşıyorum ama zorr. sonra kadın tesekkur ediyo hayatımı kurtardın diye ve gidiyo hayatımızdan kalktıgımda kan ter içindeydim ve kendime gelemedim ben kolay kolay etkilenmem rüyadan ama bunda harbi etkilendim

hayır abla Allah'ıma sonsuz şükür estetik yaptırıcak bi yerim yok girmedim bile :1:

hımmm bi bakalım o zaman. sen normalde çarşaflılardan ürküyosun biraz ve rüyandaki kadının yüzü yara bere içinde. dikişli kanı. Aslında tam olarak sende onlardan neden korktuğunu bilmiyorsun. daha çok bir ön yargı bu. ama bilinçaltın buna bir kılıf uydurmuş, yüzü yaralı olduğu için korkmanı istemiş. Bu da demek oluyor ki şu sıra bi takım şeylere karşı nedensiz ön yargıların var. bu düşünceyi kafandan uzaklaştırmak istiyorsun. yani ön yargın olmadığını varsaymak istiyorsun ama vicdanın bu konuda rahatsız ve sana aklındaki şeyi yapma diye telkin veriyor. yani kadın burda hem ön yargılarını hem vicdanını temsil ediyor. Sonuç olarak vicdanın ağır basıyo ve geri adım atıyosun. Bunu var olan korkularını üstesinden gelmek şeklinde de yorumlayabiliriz.
detaylı oldu umarım anlatabilmişimdir. Bi çeşit iç hesaplaşma.

Son düzenleme:
hımmm bi bakalım o zaman. sen normalde çarşaflılarda ürküyosun biraz ve rüyandaki kadının yüzü yaara bere içinde. dikişli kanı. Aslında tam olara sende onlardan neden korktuğunu bilmiyorsun. daha çok bir ön yargı bu. ama bilinçaltın buna bir kılıf uydurmuş, yüzü yaralı olduğu için kokrmanı istemiş. Bu da demek oluyor ki şu sıra bi takım şeylere karşı nedensiz ön yargıların var. bu düşünceyi kafandan uzaklaştımrak istiyorsun. yani ön yargın olmadığını varsaymak istiyorsun ama vicadnın bu konuda rahtasız ve sana aklındaki şeyi yapma diye telkin veriyor. yani kadın burda hem ön yargılarını hem vicadnını temsil ediyor. Sonuç olarak vicadnın ağır basıyo ve geri adım atıyosun. Bunu var olan korkularını üstesinden gelmek şeklindede yorumlayabiliriz.
detaylı oldu umarım anlatabilmişimdir. Bi çeşit iç hesaplaşma.
galiba hayatımda bi şeyleri artık yoluna koymanın zamanı geldi de geçiyor bile hesaplaşmam gereken şeyler var ve üstesin gelicem eminim.
teşşekür ederimmm bu yorumun içinnn:54::54::54:

galiba hayatımda bi şeyleri artık yoluna koymanın zamanı geldi de geçiyor bile hesaplaşmam gereken şeyler var ve üstesin gelicem eminim.
teşşekür ederimmm bu yorumun içinnn:54::54::54:

: ) rüyaya göre o potansiyel var sende , bol şans. Allah yardımcın olsun:34:

Merhaba :)
acaba rüyamı yorumlarmısınız? :17:
Rüyamda kahveme bakıyorum öylesine kahvede e harfi ve ters sol tarafa bakan e harfi var sizce bunun anlamı nedir kısa rüya ama acayip merak ettim:44:
şimdiden teşekkürler:31:

Merhaba :)
acaba rüyamı yorumlarmısınız? :17:
Rüyamda kahveme bakıyorum öylesine kahvede e harfi ve ters sol tarafa bakan e harfi var sizce bunun anlamı nedir kısa rüya ama acayip merak ettim:44:
şimdiden teşekkürler:31:
duygularınıza karşılık beklediğiniz biri mi var?

ona işarettir büyük ihtimal? olsa iyi olur diye düşünüyorsanız. hayrolsun

Ben hep olur olmaz yüksek yerlerden düşüyormuş gibi hissediyorum ve aniden uyanıyorum :18: Hep aynı şey :26: Tam o düşme anında vücudum tepki verip kendini salıyor ve beni uyandırıyor. Bu durumun sebebi nedir ? :44:

Ben hep olur olmaz yüksek yerlerden düşüyormuş gibi hissediyorum ve aniden uyanıyorum :18: Hep aynı şey :26: Tam o düşme anında vücudum tepki verip kendini salıyor ve beni uyandırıyor. Bu durumun sebebi nedir ? :44:
ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:
ve gögsüme agrı giriyo

ben sormak istiyorum cok etkısınde kaldım geçen gün rüyamda elimde tornivıda gözüme sokmayı denıyorum sürekli gözümü karıştırıyorum.o ıltıhap topluyor sonra gözümdeki iltihabi su toplayan bır seyı sıkarsında patlatırmışsın gıbı sıkıyorum ve o akıyor.ama gözümün dışı kocaman vs olmuştu.garıp bır ruyaydı bunu yorumlarsanız sevınırım.

merhaba arkadasımın benımle ılgılı bır ruyasını yorumlamanızı ısteyecegımm. ıkı yıllık bır ılıskım var sevgılımın adı x olsunarkadasımın ruyasında ben yanımda baska bır adamla gelıp onu x dıye tanıstırıyormusum. Arkadasımda ruyasında allah allah bu xe hıc benzemıyor. Mascara nerden bbuldu bunu dıyormus. Ruyasında onu x dıye tanıstırdıgım kısının nasıl bırı oldugunu sordum arkadasıma. Senın boylarında sarısın yesıl gozlu bırıydı dedı.Oyle bırısı kısa bır sure once gelıp benımle tanısmak ıstemıstı ama ben reddetmıstım sevgılımın oldugunu soyleyerek. Arkadasımın ruyayı gordugu gecenın gunduzundede yıne yolda yururken onu gormustum.Ne anlama gelıyor olabılır bu ruya? Sadece rastlantı mıdır

Son düzenleme:
ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:
ve gögsüme agrı giriyo

Yine bir benzer yönümüz canımın içi :31: Neden oluyor acaba ? :44:

geçen rüyamda mavi gözlü ve mavi saçlı bie oyuncak bebeğin canlandığını gördüm
tenide sarımtraktı...olay dedemin evinde gerçekleşiyor
bebeği ilk gördüğümde verdiğim tepki korkudan ziyade...şaşkınlıktı
kime söylediysem bana inanmadı...oyuncak bebeğin garip güçlri vardı
insanlara istediğini yaptırıyordu mesela biri konjştuğu zaman ona tamamen hükmedip
başka şeyler konuşturuyordu kısaca herkeslle dalga geçiiyor gülünç duruma düşürüyordu sonra da bana soruyordu devam edeyim mi diye
bennde olur diyordum..ona karşı hem korku hemde samimiyetsizlik hissediyordum..
sanki mecburmuşum..zararı dokunmasın diye
özzel ahşap mini tabut gibi sandığı vardı orda duruyordu hep

bu arada konuşmalar zihnen gerçekleşiyor...
not: korku filmi aylardır izlemedim..
not 2: rüyamda en sonunda bebeğin canlandığını herkes görüyor..

Ya ben son iki haftadir ruyalarimda sevgilimi aldattigimi goruyorum bZilarinda ogreniyor bazilarinda ogrenmior ama ben bile ruyamda nasil bole bise yapabildim ona diyip yikiliyorum ogrenmedigi halde bbunu yorumlarmisn? Ayrica gercek hayatta cok sadik biriyim yani ilkdefa bole ruyalar goruyorm ve genelde aldatilma korkusundan hep aldatildigimi gorurdum smdi ise ben aldatiyorum yorumlsrsan cok sevinirm tskr ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım iyiyim. burada estetik bölümüne çok taılıyon mu?

Yanlış hatırlamışım demekki evlilik konusunu.
Rüyana gelince .İstenem bilinçaltı olabilirmi acaba diyorum. Düşüncelerin etrafında şekillenmiş bir rüya görmüş olabilir misin.

Kız çocuk ise annelik iç güdüsü olabilir. Yani evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı arzuluyosun, beyin olarak buna hazırsın ve kısmetini bekliyorsun.
hayrolsun inşallah

hayir olur insAllah tesekür ederim.

Ikinci rüyayi kesinlikle birincinden etkilenerek gördügüme eminim ilki olabilirde olmaya bilirde :)

Back
X