Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kocis bu kadarina izin vermishse demek bir gun ona da izin verecek

bunada şükür canım sen kocanın istediği gibi yap aranız bozulmasın inanırmısın benimkide kızıyor sadece profil resimi olarak koymama izin verdi
11 senelik evliyiz tek ayağız çukurda ama adam kısknıyor çok gülüyorum ama yapacak birşey yok

kıs ne işin var çukurda:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Allah seni napmasin kuzu ne demek kimin yazdigina bakmiyorum

prenses bizim tanıdğımız bir kadın vardı oda yolda yürürken yanındaki kim diye bakmadan konuşurmuş hatta bir kere kocası azıcık geri çekilmiş bir bakmışki karısı başka adamın koluna girmiş gidiyormuş sende böyle olmada aman Allah korusun

benim profilimde nisan fotom var

elbise çok şeker pembe belki accık lila duvarlar yeşil arkadaki ayna parlamış masa ve sandalyeler uyumlu sayılır masanın örtüsüde güzel başka başak da bişey görünmüyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr bilmem anlatabildim mi?

kizanlarin ne ka güzel beya birbirlerine benziyorlar kaslari gözleri

cok tatlilar masallah

öp benim icin onlari

öpmem mi hiç ben de bahane arıyorum zati öpmeye

yahu ben niye goremiyorum

ekliyorum ark olarak

hani bana hani bana:44::44::44::44::44::44::44:

geliyüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrr

ben yokken fotolar konuluyo muhabbete toplanılıyo tanışılıyo çaylar kısırlar ben gelince ya dağılıyolar ya fotolarını saklıyolar

ooy oyy oyyy

estos cildirtma beni ben goremiyorum albumu:84::84::84::84::84::84::84:

kıza mama yedirdim de ondan geciktim

Allah seni napmasin kuzu ne demek kimin yazdigina bakmiyorum

hah işte bende tam olaraktan böleeeeee hissediyom neden dersen bendeeeeee göremiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmm

tmm tmm şiddeti çıkarma hemencecik

deme ciddimisin dikkat ederim ozaman öyle olmak istemiyorum ama bikeresinde olmustu kücüktüm babama bisey söylicektim bi baktim baska adamla konusuyorum

oh oh senin gozlerde baya keskinmisarkadaki aynayi goruyosun da beni mi goremiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…