Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bak kizdim simdi Necdete
ne demek git ya zaten calisiyosun bi de okulun var zar zor atiyosun kendini eve yorgun argin geliyosun.demiyo canim biliyorum yoruluyosun ama ara sira zaman buldugunda ugra ayip olmasin da boyle seyler soyluyo
aslinda aglanacak pek bi sey yok ama sen dolmushsun herhalde bahane olmustakma kuzu sen e bizle dertlesiyosun iste fena mi

hakli necdet haksiz demiyorum ama cok üstüme geliyor bazen sinir oluyorum

iyiki varsiniz cnm siz olmasaniz dayanicak gibi olmaz dünya

hadi ama cicilerini gösterrrrr

ayyyyyyyyyyyyyy supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.bayildim ama baska renk olsa daha iyi olur gelin kiskanir sonra

cok güzel cnm Ben begendim Benim onayimi aldin Bu renktemi düsünüyorsun yoksa baska renk mi :26:

iste dun kendime aldigim bi kac sey
Eki Görüntüle 395865

teşekkürler beğenmenize sevindim herkes öyle söylüyor varya:))

aman kıskanırsa kıskansın zaten kıskanıyor yanii:)

yeşil rengi düşünüyorum canım...

Aldıklarını güle güle sür canım bu maskara güzel mi bende almayı düşünüyorumm,florar aldım yeni bitsin bundan alım diyorumm

hepsine bayildim evet maskara cok guzel sanirim 13 tl ye aldim orda ne kadar:26:

azerin simdi necdet aradi sabah annesi aramis hal hatir sormak icin benimki de sanmis ki annesini aradim söyledim aglattigini ondan annesi aramis sanmis

sormus annesi ne avr ne yok selcan nasil diye bizimki demis sabah aglattim onu hickira hickira agladi anneside "sen sakin eve gelme s... kafana demis dedim oh iyi olmus sIkIyorsa git eve simdi

oh iyi olmus

ojemin biri gri digeri simli
cantami ben de cok sevdim gordugum an asik oldum anlicagin
rujumun renki soyle oluyo surunce
Eki Görüntüle 395874

:563: kuzu bunlar senin dudaklarinmi masallah nazar degmesin
rengi cok güzel begendim sanada yakismis

anliyorum seni cnm bende de öyle oluyor biseyi görüp asik oluyorum almazsam rüyalarima giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…