- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
bak nasil bildim ama temizlik yaptigini
dün alisverise ciktiginizda mi aldin makyaj setini kuzuhemen göster azerine ne ciciler aldiniz
valla faxtan bi haber yok cnm :26: müdürde bisey demedi belki daha cvp yazmamislardir
ya kuzu uzun hikaye ama anlatayim. benim ailemle sorunlarim oldugunda yengeme giderdim icimi dökmeye tabi zamanim oldugunda. yengeme gitmesemde vildan abla var annemin arkadasi ona giderdim.
bikac aydir ne yengeme ne de vildan ablama ugruyorum cok yogun oldugum icin.
annem yengeme gitmeme izin vermiyor yalan atmak zorunda kaliyorum. vildan abla calisan bi bayan herzaman cat kapi gidemiyorum.
dün cok konusamadikk sabah icini döktü bana kizdigini falan söyledi necdet okulda cok konusamadigimiz icin eve geldigimde de teyzemler bizdeydi evde de cok konusamadik hep 1-2 dakika.
sabahta bana kiziyor kötü günlerde gidiyorsun yengene vildan ablaya iyi oldumu gitmiyorsun cok ayip ediyorsun gibisinde bende zaten kac gündür aglamakliydim sabah patladim iste.
hakli dediklerinde ama benimde yapicak biseyim yok ki yengemde calisiyor aksamlari babam izin vermiyor cikmama. nasil gideyim ben oraya dimi
bak kizdim simdi Necdete
ne demek git ya zaten calisiyosun bi de okulun var zar zor atiyosun kendini eve yorgun argin geliyosun.demiyo canim biliyorum yoruluyosun ama ara sira zaman buldugunda ugra ayip olmasin da boyle seyler soyluyo
aslinda aglanacak pek bi sey yok ama sen dolmushsun herhalde bahane olmustakma kuzu sen e bizle dertlesiyosun iste fena mi
kızlar hepiniz buradayken bir resşm paylaşmak isterim sizlerle
Eki Görüntüle 395861 Eki Görüntüle 395862 Eki Görüntüle 395863 Eki Görüntüle 395864
nasıl s,zce bu elbise abimin düğünü için düşünüyorummm
kızlar hepiniz buradayken bir resşm paylaşmak isterim sizlerle
Eki Görüntüle 395861 Eki Görüntüle 395862 Eki Görüntüle 395863 Eki Görüntüle 395864
nasıl s,zce bu elbise abimin düğünü için düşünüyorummm
ayyyyyyyyyyyyyy supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.bayildim ama baska renk olsa daha iyi olur gelin kiskanir sonra
iste dun kendime aldigim bi kac sey
Eki Görüntüle 395865
ayyyyyyyyyyyyyy supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.bayildim ama baska renk olsa daha iyi olur gelin kiskanir sonra
cok güzel cnmBen begendim Benim onayimi aldin Bu renktemi düsünüyorsun yoksa baska renk mi :26:
iste dun kendime aldigim bi kac sey
Eki Görüntüle 395865
teşekkürler beğenmenize sevindim herkes öyle söylüyor varya:))
aman kıskanırsa kıskansın zaten kıskanıyor yanii:)
yeşil rengi düşünüyorum canım...
Aldıklarını güle güle sür canım bu maskara güzel mi bende almayı düşünüyorumm,florar aldım yeni bitsin bundan alım diyorumm
kuzuuuuucantann cok güzellllll güle güle kullan
ojelerin ne renk? hepsi cok güzelll ya
bende yarin carsiya cikicam tutamam kendimi alirim yine biseyler
hepsine bayildim evet maskara cok guzel sanirim 13 tl ye aldim orda ne kadar:26:
azerin simdi necdet aradisabah annesi aramis hal hatir sormak icin benimki de sanmis ki annesini aradim söyledim aglattigini ondan annesi aramis sanmis
sormus annesi ne avr ne yok selcan nasil diye bizimki demis sabah aglattim onu hickira hickira agladi anneside "sen sakin eve gelme s... kafana demisdedim oh iyi olmus sIkIyorsa git eve simdi
ojemin biri gri digeri simli
cantami ben de cok sevdim gordugum an asik oldum anlicagin
rujumun renki soyle oluyo surunce
Eki Görüntüle 395874
oh iyi olmus
aynı fiyat canım ..
:563: kuzu bunlar senin dudaklarinmi masallah nazar degmesin
rengi cok güzel begendim sanada yakismis
anliyorum seni cnm bende de öyle oluyor biseyi görüp asik oluyorum almazsam rüyalarima giriyor
ojemin biri gri digeri simli
cantami ben de cok sevdim gordugum an asik oldum anlicagin
rujumun renki soyle oluyo surunce
Eki Görüntüle 395874
azerinciğim benim dudaklarımın resimini neden kullandınwawwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?