Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

çok güzelmiş canım ama kızlarında dediği gibi başka renk daha iyiolabilir çünkü gelini kıskandıda aldı falan diyebilirler

yok canım ben yeşil düşünüyorummm ,aman kimseyi takmıyorum ben varya kim ne derse desinnn:)

takma tabii tatlım ama benden sana abla tavsyesiydi bende görümceyim ne desem yanlış yere çekilebiliyorda ondana söyledim

ahh canım ahhh çok dertliyim bu konuda varyaaaa(bizim gelin kıskanç biri ya,konularımı belkide okumuşsundur ama burada kıskanç,abisini paylaşamayan diye hitap ettiler bana ya morelim bozuldu hep..

gunaydin.estos kiz beni mi bekliyodun yazmak icin
ya sabah tam yazıcaktım kız bi mızırdanmaya başladı yazdırmadı
güle güle kullancanım cicilerini
nilüş baban nasıl oldu

ayy canımmm napim mayısta düğün var kilolar gitmeliii:))

iyiyimm canım sennasılsınn?

hadi tamam bu günlük böyle olsun pazartesi isterim ama:)

niye ağladın canım kıyamam ya
seni de pakaetleme bölümüne alalım o zaman

güzel anlasiyoruz aslinda ama bazen cok abartiyor bende dayanamadim agladim

cok sorunlarimiz vardi ondan ötürü tartisiyoruz arada bi

arada lazım böyle tuz,karabiber yoksa çekilmez kız hep tatlı hep tatlı

önce sen mi gidiyon abin mi
elbise de muhteşemmiş bayıldım

dimi kuzu ben bi bankaya gidiyorum gelince yazarim
hep banka hep banka yiteer yaaa yiteer yaa

estos neden yazmiyosun
geçmişi okuyodum :126:

ahh canım ahhh çok dertliyim bu konuda varyaaaa(bizim gelin kıskanç biri ya,konularımı belkide okumuşsundur ama burada kıskanç,abisini paylaşamayan diye hitap ettiler bana ya morelim bozuldu hep..

yemin ederim konularını hiç okumadan yazdım
canım bende göümceyim bizim gelinimizde ben ne desem alınıyorda ordan düşündüm şimdi o elbiseyi giyersen gelinlikle aynı renk kısknaç derler diye düşündüm bence beyaz ve krem asla giyme

estos gordun mu yeni aldiklarimi

abim gidiyorrr:))

doğrudur canım..hımm bizimkisi tamamen patavatsızlıksaygısızlık bir numarada yaşı büyük ama yaşı kadara kı yok malesef...yok canım zatn ben yeşil düşünüyormm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…