ne diyosun
ayni konuda mi?
ikili tartisma derken
bende tanışayım senle canım ben 32 yaşındayım 10 aşında oğlum va ist oturuyorum herkin ablasıyım
bende seniiiiiiiiiyok kuzu benim dudaklar degil
kuzu seni cok seviyorum ya
hadi git de cabuk gel
oh masallah abla 10 tane rujunmu olduneyse had kullan
dün ben 2 ruj daha aldım hemde 4 lira tanesi goldenrose görünce şok oldum hemen saldırdım aldım ve böylece 10 tane rujum oldu
2 lira miabla 10 tane rujun mu oldu ? benim hic kullanmadigim rujlarimi bile azerin mahvetmis
ne diyosun
ayni konuda mi?
ikili tartisma derken
azo hangi konu ne olmuşki merak ettim
kuzular yükleyemiyorum cünkü telefonun kablosunu evde unutmusum
pazartesini bekliceniz artik
kim tartismissss yaa bende okumak istiyorummmm
anaaaaaaammmmmmm bu neeeee nerde yaziyor bende okicammmmmabla kizin kardesi 16 yasinda ve erkek arkadasiyla birlikte olmus kiz bunu ogrenmis cekmis konusmus kardesi iyi yaptim sen gerikafalisin beni kiskaniyosun demis konu bu
anlicagin yine banlar cezalar yagmis
kiz bi kere de becer be bikere
anaaaaaaammmmmmm bu neeeee nerde yaziyor bende okicammmmm
aksam yatarkan aklimdaydi sabah unuttum iste napiyim kuzu
aaaaaa millet iyice sapıttı ya ne demek kardeşinin sevgilisiyle olmak yuh olan erkekğede yuh diyorumabla kizin kardesi 16 yasinda ve erkek arkadasiyla birlikte olmus kiz bunu ogrenmis cekmis konusmus kardesi iyi yaptim sen gerikafalisin beni kiskaniyosun demis konu bu
anlicagin yine banlar cezalar yagmis
aaaaaa millet iyice sapıttı ya ne demek kardeşinin sevgilisiyle olmak yuh olan erkekğede yuh diyorum
burda bir konu vardı 15 yaşındakş kız ablasının 5 senelşk kocasıyla beabermiş adam hapiste ablası boşanma aşamasında kardeşini reddetti
aaaaaa millet iyice sapıttı ya ne demek kardeşinin sevgilisiyle olmak yuh olan erkekğede yuh diyorum
burda bir konu vardı 15 yaşındakş kız ablasının 5 senelşk kocasıyla beabermiş adam hapiste ablası boşanma aşamasında kardeşini reddetti
yok abla kendi arkadsiyla birlikte olmus.kiza korkuyosun dimi senin sevgilinle de olurum diye demis
yok abla kendi arkadsiyla birlikte olmus.kiza korkuyosun dimi senin sevgilinle de olurum diye demis
tövbe yarabbim yaaa kizim su konunun basligini ver bende okumak istiyorummm
yok kuzular yanlis anladiniz kendi arkidisiyle birlikte olmus
bide utanmadan söylemis ablasine öyle mi
kızlar yaa bi arkadaşım bebeğini kaybetti dün
daha 7 aylıktı dr kontolü vardı herşey normal demiş
eve geldikten 2 saat sonra tuvalete gidiyo
bi bakıyo bebğin bacakları eline geliyo
hemen hastaneye gidiyo gidene kadar beli falan da çıkıyo
ve sonuçta bebeği kaybettik çok üzüldüm akşamdan beri mahvoldum
anne de son dk kurtarılıyo
dr eğer 1-2 dk daha geç gelseydin seni de kaybedebilirdik demiş
nolur dua edin bu acıya dayanabilmesi için
bugün defnediceklerdi bebeğini
Allah'ım dayanma gücü versin inşallah
kimseyi evladıyla sınamasın(AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?