Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

yok kuzu benim dudaklar degil
kuzu seni cok seviyorum ya
hadi git de cabuk gel
bende seniiiiiiiii
ben öyle sandim kuzu ciok safim beeee

neyse had kullan
dün ben 2 ruj daha aldım hemde 4 lira tanesi goldenrose görünce şok oldum hemen saldırdım aldım ve böylece 10 tane rujum oldu
oh masallah abla 10 tane rujunmu oldu bende toplasan 5 tane vardir

2 lira mi abla 10 tane rujun mu oldu ?benim hic kullanmadigim rujlarimi bile azerin mahvetmis

kimin kizi kuzu

kizlar dayanamadim bitane oje aldimmmmmm hemen gösteriyorum sizeee

kuzular yükleyemiyorum cünkü telefonun kablosunu evde unutmusum

pazartesini bekliceniz artik

kim tartismissss yaa bende okumak istiyorummmm

abla kizin kardesi 16 yasinda ve erkek arkadasiyla birlikte olmus kiz bunu ogrenmis cekmis konusmus kardesi iyi yaptim sen gerikafalisin beni kiskaniyosun demis konu bu
anlicagin yine banlar cezalar yagmis
anaaaaaaammmmmmm bu neeeee nerde yaziyor bende okicammmmm

kiz bi kere de becer be bikere

aksam yatarkan aklimdaydi sabah unuttum iste napiyim kuzu

abla kizin kardesi 16 yasinda ve erkek arkadasiyla birlikte olmus kiz bunu ogrenmis cekmis konusmus kardesi iyi yaptim sen gerikafalisin beni kiskaniyosun demis konu bu
anlicagin yine banlar cezalar yagmis
aaaaaa millet iyice sapıttı ya ne demek kardeşinin sevgilisiyle olmak yuh olan erkekğede yuh diyorum
burda bir konu vardı 15 yaşındakş kız ablasının 5 senelşk kocasıyla beabermiş adam hapiste ablası boşanma aşamasında kardeşini reddetti

yok abla kendi arkadsiyla birlikte olmus.kiza korkuyosun dimi senin sevgilinle de olurum diye demis

ayy baksana geldigimiz günlere yaaa sanki memlekette erkek kalmamis enistesinle beraber olmusss yuh diyorum yaaaaa..... allah akil fikir versin

basiniz sag olsun cnm allah yardimcilari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…