İnan hep böyle düşündüm bn zaten çok alttan alan bir insanım hı bana durduk yerede şiddet uygulamiyor alkolune ve özgürlüğüne hiç ses çıkartmayayim istiyor önceden bu kadar dolu olmadığım için çok tepki göstermiyordum o halimi örnek veriyor artık öyle değil Tuba değişti herseyime laf söylüyor beni alttan almıyor diyormuş anneme alkollüyken ufacık bir laf desem böyle canavarlasiyor dışarıya çıktığında sürekli kimle ne yapıyor diye strese girmekten bıktım güvensizlik te yaşamaya başladım cnku son zamanlarda ailecek yaptığımız şeyler o kadar az ki ama benim istediğim hiç brrseye de hayır demez yani gezdir desem gezdirir şuraya götür desem götürür ama bizi eve bırakınca mutlkata tek başına da çıkıyor bn evde oturalım karşılıklı sohbet edelim bir bardak çay içelim istiyrum o sıcacık yuva hissini.hissetmek istiyorum eşim evde olsa bile yan odada oturur müzik dinler bseyler izler o kulaklık hep kulağında bazen iki üç defa çağırirmışim farkında değilim ya canm ısrar etme ne yapayım dizi mi izleyeyim der

ailecek bseyler yapanı örnek verdiğimde sen plan yap uyarım bn diyor ki haftada en az 3 çoğunlukla 4gun alkol alıyor o alkollu haline bir laf söyleyeyim anında bana oruspu kuş beyinli ruh hastası başlıyor hep aynı hakaretleri söylüyor kardeşim gecn gün bana abla gözünün feri sondu artık kendine gel dedi o hayatımdan çıktığımda yasayacgim zorlukları tahmin edebiliyorum ama onunlaykende bu stresle üzüntüyle nasıl daha yaşayabilirim bilmiyirum

kendime ne değerim kaldi ne saygım kaldı özgüvenim yok mutsuzum

eşimle mutlu olmanın yoluda var aslında herseyine güler yüzlü olup hicbrseyine laf söylemezsen bana çok iyi davranıyor yani biraz duygusuz olmam lazım bu yüzden psikiyatriye gittim onu takmayayim böyle rahatlatsin beni diye dualar aradım okuyayım diye denemediğim yok kalmadı ama eşimin gitgide psiklojisi daha da ck bozuluyor iki yılda benim için zorlu yol canm anlayacgin sence boşanmasam yapabilir miyim bir önceki konumda boşanmalı mıyım diye soru sormuştum bayanlar bana bu nasil soru sn ölmeyi bekliyorsun galiba bu adamla daha evli kalmayı mi düşünüyorsun vahim bir durumda olan evliliğin var diye yorumlar yaptılar dışarıdan bu kadar kötü gorundugumunde çokta farkında degilmisim açıkçası

yüreğim kalp kiriklarimla sürekli kanayan bir döngü yasiyor her saniye