Bana kesinlikle hic bir bilgi vermiyor, bir sene olacak nerdeyse, eski esin calistigini gidip baska bir avukattan ogreniyorum, ayrica dava tekrar yargitaya gidecek dedi, haber yok.. kadini ariyorum geri donus yok.. bana dediki ceza mahkemesine basvurucam, bunu bile yapmamis. . kac ay gecti hala tik yok, dosya ne durumda bilmiyorum.. ve benim size anlatmak istedigim olay tamda buydu, magdurum, nafaka, tazminat vs hersey ama hersey karsi tarafa kar kaldi.. bakin ben avrupada yasiyorum, ve sirf Turkiye'de evlendim, davami kucuk bir sehirde actim.. davayi kazandim.. basta eski es sigortasiz dedi, birsey yapamayiz dedi bunada Eyvallah dedim.. ama su an calisiyor, sigortali.. sorun nerede anlam veremiyorumki.. tehditmi edildi onuda bilemiyorum.. altinlar icin dava acalim dedim kendisine bunu bile red etti, elinizde hic bir delil yok dedi, halbuki delillerim vardi.. simdi Turkiye'de hic bir gelirim yok, avrupada yasiyorum.. Turkiye'den ucretsiz avukat talep etmek istiyorum, ama su an gelemem mumkun degil gelemem.. yeni gorustugum avukat bana baska durusmalarda olur muhakkak dedi, ve masraflar cok olur dedi, cunku sehirler farkli.. NOT : ESKI ES BENDEN RESMI OLARAK BOSANMADAN BASKA BIRINDEN COCUK YAPIYOR,HATTA O KADIN HAMILEYKEN ELINI KOLUNU SALLAYA SALLAYA DURUSMALARA GELIYOR, KIMSENIN HABERI YOK, COCUGU NUFUSA KAYDEDIYOR, AVUKATIMDA BUNU IKI SENE SONRA FARKEDIYOR.. O DONEMLER SADAKATSIZLIK MADDESI HENUZ DEGISMEMISTI BILE..