Nafaka İçin Yardım

iLkeNuR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
3
0
36
Kahramanmaraş
Merhabalar
2008 yılında boşanma,nafaka,tazminat ve velayet davası açmıştım.Yaklaşık 1 sene sürdü.Boşanma ve velayet gerçekleşti 2009 da.Tazminat reddedildi.Nafaka ise eski eşimin gittiği günden boşanma tarihine kadar geçen zaman da bana tedbir nafakası aylık 150 tl ve yine o tarihten başlamak üzere kızıma aylık 125 tl bağlandı.Ayrıca avukat masrafları vs.karşı tarafın ödemesi karar bağlandı.Ancak karşı taraf sigortalı çalışmadığı için bu zamana kadar herhangi bir ödeme gerçekleşmedi.Ve karşı tarafla farklı şehirlerde olduğumuz için icra takibi açarsam onun olduğu şehirde açmam gerekir diye duyumlar aldım.Onun için üstünede düşmedim.Ama zamanla maddi durumunun düzeldiğini sigortasızda olsa çalışıp iyi para kazandığını falan duydum.Önceden bende çalışmıyodum.Dava falan açacak gücüm yoktu.Şimdi 1 senedir sigortalı olarak çalışıyorum.Şimdi ne yapmam gerek?İcra davası açsam onun olduğu şehirdenmi açmamız gerek?benim maddi külfetim ne olur?sigortalı çalışmadığı için bugüne kadar ödemediği nafakaları toplu bir şekilde alabilrmiyim.Bilen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

ilamlı icra her yerden açılabilir. bulunduğunuz şehirden açabilirsiniz. ödemezse hakkında hapis kararı çıkarttırabilirsiniz. bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim.

Back
X