Adam cinsiyet eşitliğini hayata geçirmiş helal olsun deriz ne dicez madem çocuk sen olsan da bunları kendi kendine yapıyor babanın çok da bir katkısı yok al o zaman yine yapsın yani madem o kadar kolay sorumluluklarını almal ayrıca her ay evliyken maaş göndermeden önce keşke gözünü şimdiki gibi açsaydın geçmiş olsun o konuda maddi şiddet görmüşsünÇalıştığım icin ve bundan dolayı cocuga bakamadigimi cocugun okula kendi hazirlandigini vs yazarak.Cocuk kimde kaliyorsa karsi taraf nafaka odemelidir diyerekten hem velayet hemde 15 bin nafaka talebinde bulunmuş bir baba hakkinda dusunuyorsunuz.Ayrica cocugum servisle gidip geliyor ve abisi var 13 yasinda.Ve calismaya oglum 4 yasindayken basladim.cok detay vermek istemiyorum ama ozamanda 13 yasinda bir abla vardi basinda.calistigim sure boyunca her ay maasinin tamamini kendise vermis biriyim.hepsi delilli cunku hep mobil bankaciliktan yolladim.Bir ay bile sektigi ay yok.Ben evde olsaydimda cocugum zaten okul formasini kendi giyecekti.tipki onun icin hersabah hazirladigim beslenmeyi okulda yine kendi yiyecekti.onun icin hazirladim yemegi yine kendi yiyecekti.Evet calismak zorundayim heleki su sürecte .Ama bir babanin ustelik ihtiyaci yokken.ustelik cocuga ne kadar iyi baktigimi ve ilgilendigimi bildiginden velayet talebinin olmadigi soylemisken.Dilekcede avukatinin bu sekilde yazmasini anlamadim.Tabiki kendi onayi olmazsa avukatta yazmazdi ama Allah şaşirtmadin demekten baska sey gelmiyor icimden.Ve ben tum yasattiklarina ragmen susmayi secip hicbir talebim olmadan halada yok.İnsanlarin bu kadar kotu olmasini anliyamiyorum.
Hayir simdiye kadar bendeydi çocuk madem nafaka istemeyi biliyor, odemeyi neden bilmemiş diyor bir alt mesajda.Başlık sadece nafaka olduğuna göre çocuk gayrı resmi olarak babada ve velayetle nafaka istiyor diye anlıyorum. Talebi anormal gelmedi bana.
Cocuk benimle asla vermem.bir tanıdığımızda aynı sekilde boşandı. çalıştığı için kendi velayeti babaya vermek istedi ama o. 2 çocuk, en kücüğü 11 yasında. ikisi için de babaya nafaka veriyor.
Zaten vermem asla .Şe..... sizin önde gideniymiş karaktersiz herkes baba olamiyor.Hakimin bu talebi kabul edecegini hiç sanmiyorum birakin kudursun.
Cocuk benim yanimda ayrica hicbirsey talep etmedim bugune kadar bundan sonrada etmem.calismasaydimda etmezdim.sonucta cocuk benimde cocugum ve isteyen kendi sorumlulugunu bilir.illa bi tarafin birinden bisey istemesine mecbur birakmaz.ayrica ilk evliligimden de bir oglum var ve 13 senedir tek kurus almadan ben bakiyorum .karsi taraftan yani calismasaydimda almazdim.Adam cinsiyet eşitliğini hayata geçirmiş helal olsun deriz ne dicez madem çocuk sen olsan da bunları kendi kendine yapıyor babanın çok da bir katkısı yok al o zaman yine yapsın yani madem o kadar kolay sorumluluklarını almal ayrıca her ay evliyken maaş göndermeden önce keşke gözünü şimdiki gibi açsaydın geçmiş olsun o konuda maddi şiddet görmüşsün
evet babanın yaptığı bizim toplumumuza çok ters ama bence mantıklı çocuk sende kalsa çalıştığın halde sende nafaka isticektin babası değil mi bakmak zorunda dicektin sende annesi değil misin ver evladına vericeksin adama hediye vermiceksin 15 verme 5 ver ama normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?