Nafaka isteyen baba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi çok karışık yazmışsınız yine de söyle söyleyeyim 13 yaşa da olsa çocuk çocuğa Emanet edilmez artık orası geçmiş zaten siz kendiniz nafaka istemediğiniz için almamışsınız bunu zaten söylüyorsunuz ama adam hem çocuğunu hem de nafaka istiyor sizden intikam almaya mı çalışıyor yani orasını bilemeyiz ama çocuk kimdeyse nafaka isteme hakkına sahiptir.

Anlaşılmamasına şaşırıyorsunuz ama burada da el kadar çocuğa bakan kişinin 13 yaşında bir kız olduğu anlaşılıyor mesela.
Suan iki cocuğu var büyük olan oğlu 13 yaşında o kardeşini servise bindiriyor. Tek çocukken oğlu 4 yaşındayken çalışmaya başlamış o zamanda 13 yaşında bir kız bırakıyormuş servise böyle anladım ben

Biliyomusunuz.aynen onlarda bu sekilden yola cikiyolar .psikolojik siddet ve psikolojik baski dedikleri iste tamda bu.onlarin yapmaya calistigi seyi siz mesajinizda yazmissiniz.tamda demek istedigim buydu mesele cocuk degil.
Ama iyiki nasil ispatlarim diye degil de.yapmam gereken annelligi yapiyorum cocuklarima

Ben de öyle anlamıştım öyle değilmiş çocuk 4 yaşındayken 13 yaşınd ablası varmış kadının toplamda 3 çocuğu var birisi ilk elinden 2si bu adamdn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…