nafaka mağduruyum...

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
merhabalar yardıma ihtiyacım var lütfen ilgilenirseniz çok mutlu olurum ben... 2 sene önce resmi olarak boşandım bir oğlum var ve mahkeme çocuğuma heray 300 tl iştirak nafakası bağladı ama baba bunu ödemiyo işine gelirse veriyo gelmezse vermiyo peyder peyi veriyo sanki dilenciye para verir gibi şimdi ben dava açmak istiyorum... 8 aylık nafaka borcu için ve düzenli ödemesi için... ama şöyle bir sorunda var...kendi işini yapıyo ve kendini sigortasız olarak gösteriyo... para vermemek için... allah rıası için bana bir yol gösterin ne yapmam gerekiyo....

dava değil elinizdekı mahkeme kararıyla icra takıbı yapacaksınız. eşiniz gene ödemezse 3 ay hapıs cezası almasını sağlayan ceza davası açacaksınız.
eğer avukat tutamayacaksanız adlıyeye gıdın. 4-5 ornek ödeme emri ve 1 örnek alın. doldurun icra dairesine gidin takibinizi açın. teblıgatı eşinizin adresıne gönderin. ve bekleyın bır hafta sonra ödemezse icra mahkemesıne ceza davası açın hepsı toplam 50-60 tl masrafı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…