Nafaka meselesi

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
moralim cok bozuk cocugumun babası cocukla hiç ilgilenmiyor görmek istemiyor ve nafakasını bir kere bile ödemedi. Bebegin hastalığı, masrafları yani ne bileyim maddi manevi butun bakımı annem babam üzerinde.onlar hiç gocunmuyor ama ben bu haksızlıktan çok rahatsız oluyorum.eşim manyağın teki iyisi iyidir kötüsü beterdir.evliyken bana yaptıgı birkaç vefalı davranışından dolayı şikayet etmek istemiyorum.şimdi de kötü yüzünü gösteriyor ve bizi böyle mağdur ediyor.cezaevinede girsem bir kurus ödemicem dedi.cok bunaldım şikayet etsem iyice yuz goz olcaz bana zarar vermeye calısır mı diye korkuyorum.boyle bir sey yasayan var mı önerileriniz neler

Çocuk onun degilmi böyle davraniyo valla gidin bi avukatla konuşun beyefendi pasa pasa versin parayı

moralim cok bozuk cocugumun babası cocukla hiç ilgilenmiyor görmek istemiyor ve nafakasını bir kere bile ödemedi. Bebegin hastalığı, masrafları yani ne bileyim maddi manevi butun bakımı annem babam üzerinde.onlar hiç gocunmuyor ama ben bu haksızlıktan çok rahatsız oluyorum.eşim manyağın teki iyisi iyidir kötüsü beterdir.evliyken bana yaptıgı birkaç vefalı davranışından dolayı şikayet etmek istemiyorum.şimdi de kötü yüzünü gösteriyor ve bizi böyle mağdur ediyor.cezaevinede girsem bir kurus ödemicem dedi.cok bunaldım şikayet etsem iyice yuz goz olcaz bana zarar vermeye calısır mı diye korkuyorum.boyle bir sey yasayan var mı önerileriniz neler
Canım sana hiç bir şey yapamaz. Ama bence şikayet et. Nafakayı ödemediyse en azından hapis cezası caydırıcı olur.

Çocuğuna bakmayan adamın vefalı davranışı ne olabilir ya ?
Kanından canından evlat bu.
Konu sahibi şaka mısınız anlamadım ...

Çalışıyorsa devlet alır çatır çatır içinden hem sindirilme et şikayetini icra dairesine git maaşına el koyulsun maaşı yoksa sen çocuğuna geceni gündüzünü verirken o da gününü gün etmesin çeksin cezasını.

Çocuğuna bakmayan adamın vefalı davranışı ne olabilir ya ?
Kanından canından evlat bu.
Konu sahibi şaka mısınız anlamadım ...
Çalışıyorsa devlet alır çatır çatır içinden hem sindirilme et şikayetini icra dairesine git maaşına el koyulsun maaşı yoksa sen çocuğuna geceni gündüzünü verirken o da gününü gün etmesin çeksin cezasını.
Vefa demissin de vefa gosteren sensin, adamda vefa falan yok. Cocugunun rizkini vermeyen adsma vefa mi gosterilir? Adam seninle bosandi cocukla degil. Icraya ver alamadigin nafakalari, maasindan kesilir.
Maaşı var da gostermiyor resmiyette. 8bin kazanıyor ortalama. Ondan ayrıldım diye beni mahvetti yaptıgı iyilikleri yüzüme vura vura kendimi cok kötü hissettirdi.simdi cocuga da bana da dusman oldu.içeri girsem bile vermem diyor

Maaşı var da gostermiyor resmiyette. 8bin kazanıyor ortalama. Ondan ayrıldım diye beni mahvetti yaptıgı iyilikleri yüzüme vura vura kendimi cok kötü hissettirdi.simdi cocuga da bana da dusman oldu.içeri girsem bile vermem diyor
O istedigini desin. Sen dilenmiyorsun hakkini iztiyorsun. Bebeginin hakkki o. Istedigini desin, kanunlar belli. Icraya ver. Mecbur odeyecek.

İcra takibi başlat ödemezse haciz yoluyla tahsil edilir
Hapis cezası mal bildiriminde bulunmazsa söz konusu oluyor ödemezse değil yani borcunu ödemeyen hapisle öder diye bişey yok

Adam vergi kaçırıyorsa ekstra şikayet edin. Böyle nafaka ödememek için para kaçıranlari pazar yere bağlayacaksin gelen giden yüzüne tükürsün. Hasta çocuğundan para kaçırmak nedir. Simdi küfür sıralardim ama böyleleri icin ban yemek bile değmez.

İcra takibi başlat ödemezse haciz yoluyla tahsil edilir
Hapis cezası mal bildiriminde bulunmazsa söz konusu oluyor ödemezse değil yani borcunu ödemeyen hapisle öder diye bişey yok
Ödeme kesinleşmiş.buda avukatı arayıp arayıp baskı yapmış hadi devam et hadi şunu yap bak ben sana ne yapıyorum diye.kendi de hukukcu.avukat ben ugrasamam dedi bıraktı

Avukatinjz takip ediyordur. Adresine icra kagidi gider maasindan kesilmesi icin. Odemezse sanirim hapis cezasi var. Avukatiniz halleder. Icraya da sorabilirsiniz ne yapmaniz gerektigini.
Avukat halledemiyor onu arayıp arayıp baskı yaptı. Kadın da ugrasamam dedi bıraktı adam arsız yani bu işin sonunda ne olacağını kestiremiyorum gözünü kararttı bekliyor

Ödeme kesinleşmiş.buda avukatı arayıp arayıp baskı yapmış hadi devam et hadi şunu yap bak ben sana ne yapıyorum diye.kendi de hukukcu.avukat ben ugrasamam dedi bıraktı
Boşverin siz avukatı yetkili icra dairesine gidin haciz talep ediyorum şeklinde söyleyin gereken işlemi icra memurları yaparlar sizin bu talebinizden itibaren 3 gün içinde gider memurlar haciz işlemini başlatır

Boşverin siz avukatı yetkili icra dairesine gidin haciz talep ediyorum şeklinde söyleyin gereken işlemi icra memurları yaparlar sizin bu talebinizden itibaren 3 gün içinde gider memurlar haciz işlemini başlatır
Uzerine arabası var o sekilde alabilirler değil mi bir de mernis adresinde yaşamıyor ama yeni adresini biliyorum. Yanımda götürmem gereken bir şey var mı

Eğer 1 yılı geçirirseniz mevcut alacaklar için hak kaybı yaşarsınız tekrar takip başlatamazsınız süreyi iyi takip edin ona göre bir karar verin bahsettiğim işlem basit bi işlem bi avukata bilen birine ihtiyacınız yok

Çocuğuna 5 kuruş koklatmayan adam 8 bin lirayı çöpe atar mı sırf haciz için. Blöf yapıyor iş ciddiye binince tutuşur merak etmeyin böylelerinin adamlığı maalesef dilinde

Back
X