Nafaka miktari

Sogukcay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
36
12
3
42
Kocam 8500 maaş aliuor.4.5 yaşındaki oglumuza1000 lira nafaka+kurumun kreş yardimi+ kurumun giyim yardımının yarısı( bu yıl için 2000), tüm sağlık masraflarını teklif etti.
Okula başlayınca 1600 olacak dedi.tefe oranında artisdedi.
Kabul edeyim.mi kizlar?yoksa kandırıyor mu bu beni.bugun ben tamam dedim.bu sefer neden tamam demişim, iş ciddiye gelince boşanmak istemiyormuş vs.
1000 lira yeter imi çocuğa ne dersiniz.kres yardımıyla 1650 ye geliyor.aklima yattı sanki.ne dersiniz

Pek bilgim yok bu konular hakkında ama 5bin lira maaş alan bi tanıdığım 600₺ veriyormuş 3 yaşındaki çocuğu için. Ona kıyasla iyi vermiş sanırım.

1000₺ neden yetmesin, siz de masraf yapmakla yükümlüsünüz nasılsa.

Pek bilgim yok bu konular hakkında ama 5bin lira maaş alan bi tanıdığım 600₺ veriyormuş 3 yaşındaki çocuğu için. Ona kıyasla iyi vermiş sanırım.

1000₺ neden yetmesin, siz de masraf yapmakla yükümlüsünüz nasılsa.
Azmis.ben anlaştım.tamam diyo ama çark etmezse

Neresi yeterli kıyafet yardımı dediğiniz yilda 1 yapilir. Sağlık zaten gerektiğinde herkes varını yoğunu verir. Eee 8.500 alan kişi de 2.000 lirasını versin çocuğu için bir zahmet. Evli olduğunuzda çocuğa gitmeyecek miydi bu para? Sizde çalışırsınız. Hayatınıza devam edersiniz

Bacim senin amacin bosanmak mi adami yolmak mi intikam almak mi konularini bilmiyorum da madem bosandin adamdan kurtulduguna sukret daha da nafaka begenmiyor donuna kdr al diyemeycem zira parayla.intikam alan gariptr bana gore gurur olur insan da

ya senin kendi maaşın da var zaten ne bu bu kadar para konuları , yetmeyen ne bu kadar? malikane kiralama her gün restoranlarda yemeyiver :işsiz: ama sen bu adamdan boşanmayıp kocam da kocam diye daha önce yaptığın gibi geri döneceksin zaten bence.

Dertlerin paylaşıldığı bir platformda bile insanları bıktırdınız para meselelerinizle. Bir konu açın, o da para yönetimini öğrenmek için olsun.
Millet bir yerlerini yırtıyor sizin bahsettiğiniz paraların yarısını kazanabilmek için siz hala gelip “yeter mi” diyorsunuz.

Yazın şuraya bütçenizi KK’nın akıllı kadınları size söylesin ayaklarının üzerinde durmak nasıl bir bütçe yönetimi gerektiriyor bir çocukla.

Neresi yeterli kıyafet yardımı dediğiniz yilda 1 yapilir. Sağlık zaten gerektiğinde herkes varını yoğunu verir. Eee 8.500 alan kişi de 2.000 lirasını versin çocuğu için bir zahmet. Evli olduğunuzda çocuğa gitmeyecek miydi bu para? Sizde çalışırsınız. Hayatınıza devam edersiniz
Kresi de verecek.650 o.ilkokulabaslayinca 1500 olacak.yeter gibi geldi

Back
X