nafaka

Yaklaşık 2 yıldır her ay rica minnet nafakasını alan ve son iki aydır beyefendinin keyfi istemediği için çocuklarının hakkını alamayan bir anne olarak ben de icraya verdim, yarın haciz dilekçesini vereceğim. Bu zamana kadar nafaka vakti yaşadığım strese üzülüyorum. Muhatap olmaya hiç gerek yok. Vakti gelince mis gibi hesaba yatacak, neden kendimizi başkaları adına sıkıntıya sokuyoruz ki.
şu an tam olarak öyleyim acayip stresliyim. çünkü ödemelerim var. ben borcu da hiç sevmem.
Evet nafakaya ek olarak tahsil harcı da ödüyor fakat benim avukatin hatası mı bilmem bizde o tahsil harcı benden kesiliyor,dilekçe verip toplu alma hakkım varmış ama orda bile durup düşünüyorum sizin gibi.Sizde nafaka iyiymiş
evet nafaka birçoğuna göre iyi. ama işte tek çocuğumun kreşine yetiyor. eylül ayı gelince ona da yetmeyecek. bezi maması diğerinin okul giderleri giyim sağlık gıda da ayrı yani. ha zaten sorumluluk da yok onda bari çocukların parasını ödesin ben avukatsız boşandım protokolü hazırladım avukat bir arkadaşım baktı tamam dedi. icra içinde evrağı hazırlamama yardım edecek bireysel vereceğim

Miktar küçük gibi görünse de bu karakter olduğu için büyüterek devam eder. Şu an tepkisinizi yokluyor. Ufak ufak bakıyor ses öıkarmıyorsunuz büyütecek. Aksatacak nasılsa güçsüzsünüz icraya vermiyorsunuz istediğim gibi geç yollarım az yollarım diye düşünür. Baştan tepkinizi koyunki sizin eski siz olmadığınızı görsün. Yoksa sizi hafife alırsa başınız daha çok ağrır

Miktar küçük gibi görünse de bu karakter olduğu için büyüterek devam eder. Şu an tepkisinizi yokluyor. Ufak ufak bakıyor ses öıkarmıyorsunuz büyütecek. Aksatacak nasılsa güçsüzsünüz icraya vermiyorsunuz istediğim gibi geç yollarım az yollarım diye düşünür. Baştan tepkinizi koyunki sizin eski siz olmadığınızı görsün. Yoksa sizi hafife alırsa başınız daha çok ağrır
aynen öyle görüyor hala bana mesajlarla bağırıyor! nasıl ezmişse yıllarca. telefondan da engelledim artık iletişim yolu kalmadı benle. haftasonu arkadaşım belgeleri hazırlayacak. ayın 15 de vereceğim icraya. ben düşüneceğime o düşünsün

Cok zorluyorlar dimi? 3yil olduk bizde, bosanma karari kesinlesmeden nafaka yatirmaya baslamisim diye bu yil nafaka artirimi yapmadi.
Dahasi, 5yasindaki cocuklarim(ikizler) 2 ay benim kaliyor sana nafaka yollamam deyip yatirmadi.(ben calisiyorum kendim)
Kafasina gore cocuklari alir,tatili uzatir..alir annesigile baska ile birakir.. kendi de evlendi, bebegi var.. benim cocuklarim 8 saat yol gidiyorlar kv ye.. bu sene okula baslicaklar, ses etmiyorum. Avukata sordum, kesmeye hakki yok dedi.
Ayrica kesinlesmeden de yatirmasaymis o zmn bu onun sorunu demisti.
Icraya veremiyorum, memuriyetten de atildi,hapis yatti 2 ay. O donemde nafaka yatirmadi ustune yatti..
Sgk 'm bile yatmio versen de alamazsin dedi. Ama kendisi lux rezidansda kalio istanblda.
Seni icraya veririm ole kafana gore alamazsin cocuklari dedim. Sakin ole bisey yapma dedi
Beni cmer e sikayt etms kvkk verilerime bakmis, malimi mülkumu sorguluo die
Tam bir rezalet

Cok zorluyorlar dimi? 3yil olduk bizde, bosanma karari kesinlesmeden nafaka yatirmaya baslamisim diye bu yil nafaka artirimi yapmadi.
Dahasi, 5yasindaki cocuklarim(ikizler) 2 ay benim kaliyor sana nafaka yollamam deyip yatirmadi.(ben calisiyorum kendim)
Kafasina gore cocuklari alir,tatili uzatir..alir annesigile baska ile birakir.. kendi de evlendi, bebegi var.. benim cocuklarim 8 saat yol gidiyorlar kv ye.. bu sene okula baslicaklar, ses etmiyorum. Avukata sordum, kesmeye hakki yok dedi.
Icraya veremiyorum, memuriyetten de atildi,hapis yatti 2 ay. O donemde nafaka yatirmadi ustune yatti..
Sgk 'm bile yatmio versen de alamazsin dedi. Ama kendisi lux rezidansda kalio istanblda.
Seni icraya veririm ole kafana gore alamazsin cocuklari dedim. Sakin ole bisey yapma dedi
Tam bir rezalet
Ex eşin cimere şikayet ettiği tek insan olduğumu sanıyordum 🙄
Memuriyetten niye atıldı ki hapis yattığı için mi

Ex eşin cimere şikayet ettiği tek insan olduğumu sanıyordum 🙄
Memuriyetten niye atıldı ki hapis yattığı için mi
Zimmetten hapis yatti,3 yil oldu işten atilali. Guya baslicakmis,davasi suruyormus.
Sadece beni de degil kardesimi(memur)
Mal mülk bakiyorlar diye. 3 aydir devam ediyor,heray sikayet ediyor. Isten atilalim diye.
Sizinki niye cmer e sikayet etmis?

Tam bir rezalet
utanmıyorlar ya! bu kadın çocuklarıma bakıyor sorumlulukları var bir de ben sorun çıkarmayım demiyorlar!
Allah bildiği gibi yapsın gerçekten. bir de düşünüyorum da boşanmamız nasıl oturduysa içlerine ne yapsalar hırslarını alamıyorlar. belalarını buluyorlar yine anlamıyorlar. Allah bize sabır güç kuvvet versin inş.
ben icraya vereceğim kararım kesin. bunla mı oynayacağım. ben protokolüme dava itibariyle yazmıştım nafakayı. bir de artırımı da belirttim üfe oranında her ocak diye. üfe de çok yüksek 2 katlayacak ocakta bir de onla uğraşamam kurumu halletsin atsın hesabıma

utanmıyorlar ya! bu kadın çocuklarıma bakıyor sorumlulukları var bir de ben sorun çıkarmayım demiyorlar!
Allah bildiği gibi yapsın gerçekten. bir de düşünüyorum da boşanmamız nasıl oturduysa içlerine ne yapsalar hırslarını alamıyorlar. belalarını buluyorlar yine anlamıyorlar. Allah bize sabır güç kuvvet versin inş.
ben icraya vereceğim kararım kesin. bunla mı oynayacağım. ben protokolüme dava itibariyle yazmıştım nafakayı. bir de artırımı da belirttim üfe oranında her ocak diye. üfe de çok yüksek 2 katlayacak ocakta bir de onla uğraşamam kurumu halletsin atsın hesabıma
Bizimki tufe oraninda.
Insallah hakettigini alirsin, acıma
Bende muhatap olmiyim die ugrasmiyorum. 4 ay odememisligi var oysaki.
Tatilde 2ay yanimdalar, odemicem 2aylik nafaka diyor . Kendi kendine kural koymus. Oysaki buna hakki da yokmus, hakliymis gibi yapip sindirmeye caliosio. Neyse nafaka artirimina bakiyim ,toplu dava acayim :KK66:

Bizimki tufe oraninda.
Insallah hakettigini alirsin, acıma
Bende muhatap olmiyim die ugrasmiyorum. 4 ay odememisligi var oysaki.
Tatilde 2ay yanimdalar, odemicem 2aylik nafaka diyor . Kendi kendine kural koymus. Oysaki buna hakki da yokmus, hakliymis gibi yapip sindirmeye caliosio. Neyse nafaka artirimina bakiyim ,toplu dava acayim :KK66:
Davaya gerek yok cnm TÜFE diye belirtilmişse. Direkt icraya ver gitsin. Maaşlıysa kesilir yatar direkt. O uğraşsın davayla peh

Zimmetten hapis yatti,3 yil oldu işten atilali. Guya baslicakmis,davasi suruyormus.
Sadece beni de degil kardesimi(memur)
Mal mülk bakiyorlar diye. 3 aydir devam ediyor,heray sikayet ediyor. Isten atilalim diye.
Sizinki niye cmer e sikayet etmis?

Terbiyesiz adam.
Kendisi atılmış.
Çocuklara nereden mal kaçırsam diye uğraşıyor.
Kendisi bir hayat kurmuş daha hala uğraşıyor.
Rezil herif.

Back
X