- 9 Ocak 2012
- 15.557
- 30.170
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
şu an tam olarak öyleyim acayip stresliyim. çünkü ödemelerim var. ben borcu da hiç sevmem.Yaklaşık 2 yıldır her ay rica minnet nafakasını alan ve son iki aydır beyefendinin keyfi istemediği için çocuklarının hakkını alamayan bir anne olarak ben de icraya verdim, yarın haciz dilekçesini vereceğim. Bu zamana kadar nafaka vakti yaşadığım strese üzülüyorum. Muhatap olmaya hiç gerek yok. Vakti gelince mis gibi hesaba yatacak, neden kendimizi başkaları adına sıkıntıya sokuyoruz ki.
evet nafaka birçoğuna göre iyi. ama işte tek çocuğumun kreşine yetiyor. eylül ayı gelince ona da yetmeyecek. bezi maması diğerinin okul giderleri giyim sağlık gıda da ayrı yani. ha zaten sorumluluk da yok onda bari çocukların parasını ödesin ben avukatsız boşandım protokolü hazırladım avukat bir arkadaşım baktı tamam dedi. icra içinde evrağı hazırlamama yardım edecek bireysel vereceğimEvet nafakaya ek olarak tahsil harcı da ödüyor fakat benim avukatin hatası mı bilmem bizde o tahsil harcı benden kesiliyor,dilekçe verip toplu alma hakkım varmış ama orda bile durup düşünüyorum sizin gibi.Sizde nafaka iyiymiş