- 12 Temmuz 2014
- 181
- 156
- 303
- Konu Sahibi pusulamyok
-
anladığı dilden de konuşabilirsin..konuşmamayı düşünüyorum yani aslunda o babamın eşi bu duruma hiç karışamaz yaptığı utanç verici ama çok cahil biri ancak bağırıp çağırmaktan anlıyor iletişim kuramıyorum . yarın erken kalkıp işe gidicem sinirden uyuyamıyorum
doğru yoksa anlamıyor ama bende de pek kavga etme yeteneği yok ama gereken cevabı veririm tabianladığı dilden de konuşabilirsin..
olmalı..doğru yoksa anlamıyor ama bende de pek kavga etme yeteneği yok ama gereken cevabı veririm tabi
annem ve babam 8 yıl önce boşandılar sonra başkalarıyla evlendiler bu süreçte arada kalıp çok yıprandım . boşanma sürecinde annem asgari ücretten az bir maaşla çalışıp 4 yıl benii okuttu. babam hiç yardım etmedi. evlenirken babam yine yardım etmediği gibi bana takacağı bileziği bile ben aldm. sonradan öğrendimki düğünümde zarfla gelen paraları cebe indirmişşşş. kızım oldu hiç hediye almadı bile güya bizi sever... üniversitede okurken yazın babamın yanında kaldığımda kredi kartına çok borç gelince benim hırsız olabileceğimi düşünüp herkese anlattı ama kendi harcadığını anlayınca özür diledi.. ben sessizimdir boşanmalarında beni suçladı anneme ulaşamayınca....
şimdi de erkek kardeşime aylık 125 tl nafaka ödemedi diye annem onu mahkemeye verdi icra gelmiş emekli maaşından taksitle kesilecek. babam bu durumdada herzamanki gibi beni suçluyor . ki ben her ay kardeşime para gönderiyorum..
birde babamın eşi bana msj atmış telefonunu aç görüşelim die yani emir vermiş bana çok sinir oldum açmadım..kardesim lise sonda bu yıl özel okula verdk istda annemde zor durumda oğlu için istiyor nafakayı ama babam her zamanki gibi bizi suçluyor çok mu suçluyum bıktım artık suçlanmaktan çok kalbim kırılıyor usandım arada öğütülmekten... sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?