- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
Öğrenci misin.Merhaba, kız cocuklarına nafaka ne zamana kadar ödenir bilgisi olan varmı? nafakamı yükselttirmek için dava açıcam ama 18 i geçtim reşitim.şimdi yükseltmeye calısırken tamamen kesilmesini istemem çünkü 18 den sonra kesilebiliyorsa ve babam bunu öğrenirse keser.
sagolunNe zor durum ya
Allah yardımcin olsun
Üniversiteye gidiyor musun? Gidiyorsan öğrenci belgeni avukatına ver.
değilim maalesefÖğrenci misin.
okumuyorum 21 yasındayım hala kesilmedi ama talep ederse kesilir galiba o zamanOkumuyorsan 18 yasında kesiliyor nafaka
okumuyorum 21 yasındayım hala kesilmedi ama talep ederse kesilir galiba o zaman
Kesilmemesine nedeni babanın bundan haberi olmayıp yatırmaya devam etmesi mahkeme takip edipte bildirim yapmaz senin 18 yaşını geçmiş diye
direk emekli maaşından kesilip yatıyor cunku mahkeme ile baglatmıştık.o zaman ben hiç farkettirmeyim bu durumuKesilmemesine nedeni babanın bundan haberi olmayıp yatırmaya devam etmesi mahkeme takip edipte bildirim yapmaz senin 18 yaşını geçmiş diye
Ne mezunusun profilinde lisans yazıyor eğer lisans yada önlisans mezunu isen AÖF 2.üniversite kapsamında sınavsız kayıt olursun. Öğrenci olursun o zaman böyle birşey yapılır mı.değilim maalesef
Açık öğretim oku sende
Kesilmez o zaman
eger kazanırsam acıktan okumayı düşünüyorumNe mezunusun profilinde lisans yazıyor eğer lisans yada önlisans mezunu isen AÖF 2.üniversite kapsamında sınavsız kayıt olursun. Öğrenci olursun o zaman böyle birşey yapılır mı.
YGS başvuruları başladı. Sınava gir AÖF den oku.eger kazanırsam acıktan okumayı düşünüyorum
meslek lisesi grafik tasarım mezunuyum henuz gidemedim üni ye.bide suan iş bulup çalısmam lazım yani okul benim için zor suanlık.
konularıma bakarsan suan iş bulamadıgımı anlarsın.Alınmam haklısın keske öyle bir beklentim olmasaydı ama son secenek olarak yapıyorum.Hoşuma gitmesede benim dunyaya gelmeme sebep oldu ve zorunda.İş bulsam calıssam tenezzül etmem ama hayatta neler yaşıyoruz bazen mecbur kalıyoruz gurur filan kalmıyor..Alınma gücenme ama babanın nafakasina medet umacagina gir bi ise kendi yoluna bak
Öyle bir planım var benimde, hiç bilmiyorum umarım kesilmez.okulda staj yaparken sigortam yatıyordu kesilmemişti.YGS başvuruları başladı. Sınava gir AÖF den oku.
Sigortalı ise baslarsan kesilmez mi.
Okulun sigortası farklı kaza vs için diye biliyorum.Öyle bir planım var benimde, hiç bilmiyorum umarım kesilmez.okulda staj yaparken sigortam yatıyordu kesilmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?