- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi scodelario
-
Yok canım kusura bakma geçmişe bakmadan söyledim bir yandanda benin ufakligi oyaluyorunda. Ama haklisin insanın başına neler geliyor Babamda mecbur bakacak sana ama bağımlılığından kurtul sen yinedekonularıma bakarsan suan iş bulamadıgımı anlarsın.Alınmam haklısın keske öyle bir beklentim olmasaydı ama son secenek olarak yapıyorum.Hoşuma gitmesede benim dunyaya gelmeme sebep oldu ve zorunda.İş bulsam calıssam tenezzül etmem ama hayatta neler yaşıyoruz bazen mecbur kalıyoruz gurur filan kalmıyor..
hıı o zaman hiçbi fikrim yok :/Okulun sigortası farklı kaza vs için diye biliyorum.
Alınma gücenme ama babanın nafakasina medet umacagina gir bi ise kendi yoluna bak
Bende meraklıdır demedim biz kendi aramızda konuştuk hallettikten sana ne oldu da ilimizin arasındaki konuşmaya burnunu sokma gereği duydunBravo. Eminiz bu kız da 3 kuruş için burda akıl aramaya çok meraklıdır.
Bende meraklıdır demedim biz kendi aramızda konuştuk hallettikten sana ne oldu da ilimizin arasındaki konuşmaya burnunu sokma gereği duydun
Sen arkadaşım konu sahibiyle olan diğer konuşmalarını gordunmu belliki gormemissin.ayrıca evet ben 18 değil ama 20 yasında çalışmaya başladım.babamdan hiç harçlık istemedim evlenirken de biriminin vardı onu harcadim. Şuanda da calismiirsam eşim için vermediği ve yeni bebeğim olduğu için madem izin vermiyor eşek gibi bakacak bbana .ve sen beni yargilarken benden daha betetini yapiirsun bilip bilmeden benim hayatımı yorumlayıp yargiliyorsunKendiniz eminim 18 yaşında çalışmaya başlayıp kesinlikle baba parası yememişsinizdir yetişkin halinizle?!? Evlenene kadar baba evinde k.ç büyütüp sonra da çeyizi nişanı babanıza yıkmamışsınızdır eminim.
Bu kız burda babam neden düğünümü yapmıyor deseydi aaaa düğün yapmak ana babanın görevi bik bik yazardınız ama?!?
Baba parasına göz dikme çalış diyen birinin koca parasıyla geçinmesi ayrıca ironik.
Konu açan insanlara cevap verip dertlerine yardımcı olmak yerine neden .... yapmıyorsun denmesi canımı sıkıyor o yüzden. Konu sahibesinin kendi beyni yok sanki???
Sen arkadaşım konu sahibiyle olan diğer konuşmalarını gordunmu belliki gormemissin.ayrıca evet ben 18 değil ama 20 yasında çalışmaya başladım.babamdan hiç harçlık istemedim evlenirken de biriminin vardı onu harcadim. Şuanda da calismiirsam eşim için vermediği ve yeni bebeğim olduğu için madem izin vermiyor eşek gibi bakacak bbana .ve sen beni yargilarken benden daha betetini yapiirsun bilip bilmeden benim hayatımı yorumlayıp yargiliyorsun
Ayy ugrasamicam zaten senle önyargılarını da al benden uzağa nereye gidersen gitSiz yorum yaparken konu sahibesini yargılamadınız mı peki? Neyse, size eşşeğinizle mutluluklar diliyorum iyi geceler.
Kendiniz eminim 18 yaşında çalışmaya başlayıp kesinlikle baba parası yememişsinizdir yetişkin halinizle?!? Evlenene kadar baba evinde k.ç büyütüp sonra da çeyizi nişanı babanıza yıkmamışsınızdır eminim.
Bu kız burda babam neden düğünümü yapmıyor deseydi aaaa düğün yapmak ana babanın görevi bik bik yazardınız ama?!?
Baba parasına göz dikme çalış diyen birinin koca parasıyla geçinmesi ayrıca ironik.
Konu açan insanlara cevap verip dertlerine yardımcı olmak yerine neden .... yapmıyorsun denmesi canımı sıkıyor o yüzden. Konu sahibesinin kendi beyni yok sanki???
Kendiniz eminim 18 yaşında çalışmaya başlayıp kesinlikle baba parası yememişsinizdir yetişkin halinizle?!? Evlenene kadar baba evinde k.ç büyütüp sonra da çeyizi nişanı babanıza yıkmamışsınızdır eminim.
Sen arkadaşım konu sahibiyle olan diğer konuşmalarını gordunmu belliki gormemissin.ayrıca evet ben 18 değil ama 20 yasında çalışmaya başladım.babamdan hiç harçlık istemedim evlenirken de biriminin vardı onu harcadim. Şuanda da calismiirsam eşim için vermediği ve yeni bebeğim olduğu için madem izin vermiyor eşek gibi bakacak bbana .ve sen beni yargilarken benden daha betetini yapiirsun bilip bilmeden benim hayatımı yorumlayıp yargiliyorsun
değilim maalesef
Tesekkur ederim dünden beri içim sisti soylemedigim hatta düşünmedigim şeyler için syclaniyorum dünden beriBoşver cnm bazı arkadaşlar böyle burada bol keseden atarlar evlerinde kedi misalidirler
Bir bakmissin baba mecbur bakacak derler bir bakmissin baba mecbur degil evlendirme ye derler burada tutarsızlık diz boyudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?