- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
150 tlO zamanDimyat'a pirince giderken elindeki bulgurdan olma
Ne kadar nafakan
Keske dese öyle babalar da vardır mutlaka.benim babam şaka gibi bir miktar ödüyor ve onu bile kesmeye calıstı en başta.İnsanlar ne kadar anlayassiz. Annem birakti gitti desen oyle anne mi olur diye topa tutarlardi. Baban terk edince nafaka vermek zorunda değil oluyor. Cocuk sadece kadinlara mi ait. Babasi hayattaysa destek olacak arkadasim. Devlet nafakayi kessede babasi al kizim su parayi bi ihtiyacini gidereceksin diyecek
konularıma bakarsan suan iş bulamadıgımı anlarsın.Alınmam haklısın keske öyle bir beklentim olmasaydı ama son secenek olarak yapıyorum.Hoşuma gitmesede benim dunyaya gelmeme sebep oldu ve zorunda.İş bulsam calıssam tenezzül etmem ama hayatta neler yaşıyoruz bazen mecbur kalıyoruz gurur filan kalmıyor..
150 tl ödüyor ayda.Hastalıgım yok bulunduğum yer yazlık ve ufak bir ilçe bundan dolayı iş bulamadım henuz sezon da kapalı.öğrenci olsaydınız yükseltmek için dava acabilirdiniz
şu an hiç öyle şeylere girişmeyin
hatta olan nafakayı kaybedebilirsiniz de
çalışmanızı engelleyecek bir hastalığınız var mı ve şu an ne kadar aylık nafaka
150 tl ödüyor ayda.Hastalıgım yok bulunduğum yer yazlık ve ufak bir ilçe bundan dolayı iş bulamadım henuz sezon da kapalı.
3 yıldır ödüyor sanırmçok az gercekten
kaç yaşınızdan beri ödüyor bu miktarı
bir de babanızın iş ne maaşı nasıl
keşke öğrenciyken arttırılmasını talep etseydiniz kolay olurdu
3 yıldır ödüyor sanırm
babamın emekli maası var.sporcuydu eskiden suan da bir işte calısıyor ama tam bilmiyorum ticaret galiba.Maddi durumu cok eminim ki iyi eşi de zengin.ama adam bize pay cıkmasın diye üstüne bişey almıyor eskiden avukatımız demişti sürekli üstüne ev alıp devrediyormus bunun gibi seyler.evli iki kızı daha varmıs kucuk.birde benim ablam var toplamda 4 cocuk oldugu için düşük bagladılar
Merhaba, kız cocuklarına nafaka ne zamana kadar ödenir bilgisi olan varmı? nafakamı yükselttirmek için dava açıcam ama 18 i geçtim reşitim.şimdi yükseltmeye calısırken tamamen kesilmesini istemem çünkü 18 den sonra kesilebiliyorsa ve babam bunu öğrenirse keser.
150 tl
Merhaba, kız cocuklarına nafaka ne zamana kadar ödenir bilgisi olan varmı? nafakamı yükselttirmek için dava açıcam ama 18 i geçtim reşitim.şimdi yükseltmeye calısırken tamamen kesilmesini istemem çünkü 18 den sonra kesilebiliyorsa ve babam bunu öğrenirse keser.
Nafakasını bile zoraki veren zavallılar da babayım diye ortalıkta geziyor ya harbiden dünyanın çivisi çıkarken sıvayı da kaldırmış
Valla eşim yurtdışında birkaç aydır biliyorsun ben de çalışıyorum ama eşimin maaşı Türkiye'de eksik yatıyor diye geçen ay babam epey destek çıktı hani evlat her zaman evlattır bizde hiç büyümez ama bu zihniyeti idrak edemiyorum kabul edemiyorum bunları bi elime geçirsem ah bi geçirsemO kadar çok şerefsiz var ki evladının nafakasını zorla veriyor, maaşından kesiliyor. Al evladım paran demiyor.
Vermemek için 40 takla atan malı mülkü akrabanın üstüne yapan o kadar çok ki. Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?