- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bugün de kadın olmadığımı öğrendim şükür.Kadın naif,kibar,zarif olur ya hu.
Saldırı amacı yaşıyan birine nasıl cevap vermeliyim mesela?cevap berdiğinizde arkası gelecek be kavga çıkacak belli kiKadın kibar, naif, zarif olur diye bir şey yok. Kimse de kimseyi bu nedenden kıskanmaz :/ Biri size bir şey söylediğinde cevap vermiyorsanız sizin kaale almadığınızı düşünüp gayet de sevmeyebilir.
Karşımdaki bunları söylerken ben ezildiğimi düşünmüyorum onun ezik olduğunu düşünüyorum cevap vermeye gerek duymuyorum.burnu havada sanarlarsa sansınlarBugün de kadın olmadığımı öğrendim şükür.
Naiflikten kastınız kibarlık, saygılı olgun davranma ise sorun yok. Ama karşınızdaki kişi sizi ezerken sesini çıkaramama veya ne bileyim burnu havada olma ise saçmalık.
Gıybet yapmayan insan naiftir diye bir şey yok.
Katılıyorum.asillik iyidir.hiç ses çıkarmamak değil kastım zaten.abuk subuk tiplere ses çıkarmamak muhatap olmamak.Çok değişik bir kategorilendirme.
Kendimi hiç bir zaman naif, kibar, zarif olarak adlandırmadım hiç.
Asillik her zaman iyidir. Kadın dediğin hakkını arayacak, savunacak, herşeye rağmen güçlü olacak, kendini ezdirmeyecek. Kendisini ezmeye çalışanlara sessiz kalmayacak. Sessiz kalınca naif mi oluyor yani?
Hiç tercih alanıma girmiyor bu dedikleriniz.
Birazda yanlış düşünce.
E kendinizi savundunuz diye kavga çıkaracak insanlar sizi sevsin ya da sevmesin niye umrunuzda ki?Saldırı amacı yaşıyan birine nasıl cevap vermeliyim mesela?cevap berdiğinizde arkası gelecek be kavga çıkacak belli ki
yani naif olmak aptallık ya da akılsız olmak mıdır?laf söylendiğinde cevap vermeyebilrim karşımdakinin seviyesinde olmak istemeyenilirim.hakaret etmeden uzlaşmak için konuşan insanlarla tartışıp,saldırma amacı yaşıyan insanlarla konuşmak istemeyebilirim.yani laf sokana illa laf mı sokmalıyım?
Karşındakine laf söyleyen,karşısındakine aynı hadsizlikle cevap veren,gıybet yapan tiplerden olmak zorunda mıyız ya
Zaten ağzınızı 1 açarsınız 2 açarsınız baktınız karşınızdakinin seviyesini anlarsınız susarsınız. Siz sustuğunuzda o hala hebele hübele konuşmaya devam eder. Akıllı zanneder kendini.Katılıyorum.asillik iyidir.hiç ses çıkarmamak değil kastım zaten.abuk subuk tiplere ses çıkarmamak muhatap olmamak.
Bunu kastetmedim ben gereksiz insanlarla muhatap olmaktan hoşlanmıyorum.yani kimsin ki kendimi savunayım gibiE kendinizi savundunuz diye kavga çıkaracak insanlar sizi sevsin ya da sevmesin niye umrunuzda ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?