Naiv görüyorlar

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Uzatmadan özetliyim..
Samimi oldugum kisilerle tamamiyle kendim olabiliyorum ozaman da ztn mutlu oluyorum.
Ama okulda fln akrabalarda beni naiv saniyorlar dalga gecen oluyor bile. Daha konuscak konu bulamiyorum e mecburen yanlarinda sessiz duruyorum. Bunu nasil yenebilirim ki..

Uzatmadan özetliyim..
Samimi oldugum kisilerle tamamiyle kendim olabiliyorum ozaman da ztn mutlu oluyorum.
Ama okulda fln akrabalarda beni naiv saniyorlar dalga gecen oluyor bile. Daha konuscak konu bulamiyorum e mecburen yanlarinda sessiz duruyorum. Bunu nasil yenebilirim ki..[/QUOTE

neden öyle görüyorlar peki? mesela akrabalar falan demişsiniz konuşacak konu buluyorum susuyorum demişsiniz acabasürekli bir konu türetme konuşma çabası içindemisiniz yani siz belki konu bulayım samimi davranayım niyetiyle fazla konuşkan davranıyor olabilir misiniz bu nedenle belki böyle bir imaj yaratıyor olabilirsiniz

Uzatmadan özetliyim..
Ama okulda fln akrabalarda beni naiv saniyorlar dalga gecen oluyor bile. Daha konuscak konu bulamiyorum e mecburen yanlarinda sessiz duruyorum. Bunu nasil yenebilirim ki..[/QUOTE

neden öyle görüyorlar peki? mesela akrabalar falan demişsiniz konuşacak konu buluyorum susuyorum demişsiniz acabasürekli bir konu türetme konuşma çabası içindemisiniz yani siz belki konu bulayım samimi davranayım niyetiyle fazla konuşkan davranıyor olabilir misiniz bu nedenle belki böyle bir imaj yaratıyor olabilirsiniz

Daha cok onlarin bana bi soru sormasini bekliyorum ve sorduklarinda ise cevap hemen verip bitiriyorum. Bu aralar tek takintim bu. Keske konuskan olabilsem

o zaman sende önceden karşı karşıya geleceğin insanla neler konuşacağına onların neler sorabileceğine dair aklından provalar yap heyecanını yenmek için. bir de niye heyecanlanıyorsun ki karşındakilerde insan senden üstün de değiller. ve sana sorulan sorulara hemen cevap verme hissine de kapılma yönelttikleri sorulara cevabını sesli vermeden önce düşünebilirsin kendi aklında, ayrıca cevabından sonra da bi küçük soruda sen ekleyebilirsin böylece konuşamıyorum durumun da ortadan kalkar belki :34:

Son düzenleme:
Back
X