naki beyy yardım lütfen
ona olmak istiyorum ama hic göremedim bi foto quenn0 senin sorunun düzeldimi nasıl oldu şimdi burnun
canım benım sorunum gecmedı tekrar amelıyat yaptı bı sorunum halloldu ama sankım yamukluk yıne var gıbı bakalım yenı oldugundan sıstır dıye kendımı tesellı edıorum ama bılmıyorumda bakalım gececekmı bana yaptıgı amelıyatları gostermıstııı cok guzeldı ama ben pek mumnun kalmadım ama sen bılırsın
arkadaslar ben naki selmanpakogluna ameliyat olmayı dusunuyorum aranızda bu doktor hakkında iyi kötü bilgisi olan ya da bu doktora ameliyat olan varsa bilgilerini ve resimlerini benimle paylasabilir mi?
ben yaklaşık 10 yıl önce burun ameliyatı olmuştum arkadaşım ... fakat 3 kez rutuj yapmak zorunda kaldık.naki selmanpakoğlu'nu bu konuda başarılı bulmuyorum ... burnum yap boz tahtasına dönmüştü :S
ben naki selmanpakoglu ile ilgili tecrubemi sizler ile paylaştim ... başka arkadaslar yanilip gitmesinler ... baska operasyonlar da başarı olabilir bu konu da bir bilgim yok, ben onu sirf prof dr oldugu icin tercih etmiştim... fakat doç dr yada prof dr olmasi sizi yaniltmasin, onemli olan tecrubesi,hangi ameliyati ne kadar sık yapmiş ve ne denli başarili olmuş ...bir de naki bey burnumu 4 kez ameliyat etti , birinde de demedi ki , haklisiniz burada bir.hata oldu istedigimiz neticeyi alamadik demedi ...bana yamukk sorunlu bir burun verdi sagolsun ..sizlerden ricam birbirimizi bilgilenditelim herkes yazsin tecrübeler ini mesela ben dolgu düşünüyorum yuzum icin birkac doktor ismi var fakat yasadigim kotu tecrubeden sonra cidden guvenemiyorum ...! Varsa tavsiye edeceginiz dr lutfen bizleri de bilgilendirin ...
Sanirim bu işleri n merkezi de İstanbul dostlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?