- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi denizden gelen esinti
-
aslında gitmek istediğimi biliyor du yazı gelincede şaşırdığını düşünmüyorum.sebebini bilmiyorum ama duyumlarım sağdan soldan iyi personel gitmesin yönünde.ama ben burda mutsuzum ve çalışmak istemiyorum.Amirin hangi gerekçeyle vermiyor muvafakatnameni? Vermeme lüksü var ne yazık ki. Ona danışmadan yaptıysan birde, ona da bozulmuş olabilir.
Hangi kurumdan, nereye geçmek istiyorsun peki?
Yazı geldikten sonra konuştun mu peki?aslında gitmek istediğimi biliyor du yazı gelincede şaşırdığını düşünmüyorum.sebebini bilmiyorum ama duyumlarım sağdan soldan iyi personel gitmesin yönünde.ama ben burda mutsuzum ve çalışmak istemiyorum.
kurumu ve geçmek istediğim kurumu yazmak istemiyorum ifşa olmaması için.
yok canım adam muhatap değil kıvranırsa kıvransın modunda.sekretreden randevu istedim vermediYazı geldikten sonra konuştun mu peki?
Bilmiyorum amirinle ilişkini ama rahatsızlığını ve neden gitmek istediğini tüm samimiyetinle anlatmayı dene.
7 senedir bıurdayım yöneticiler hariç kalanların canı çıksın sisteminde çalışıyoruz.en ufak sorunda çalışanın kellesi gider yöneticiler koltukta göbek büyütmekle meşgul yoruldum artık birde siyasetin göbeği burası.Neden ifşa olsun ki birde? Çalışan ve geçmek isteyen tek sen değilsindir ki sonuçta. Neyse. Sadece nasıl bir sorun mutsuzluk yaşadığın konusunda fikir yürütmekti niyetim.
Sıkıntılı desene. Ne diyeyim, Rabbim yardımcın olsun. Sendika vs bağlantın var mı peki?yok canım adam muhatap değil kıvranırsa kıvransın modunda.sekretreden randevu istedim vermediuğraşamam şimdi demiş.tok açın halinden anlamıyor ne yazıkki
sendikada denedim partide denedim yok olmadı.Sıkıntılı desene. Ne diyeyim, Rabbim yardımcın olsun. Sendika vs bağlantın var mı peki?
7 senedir bıurdayım yöneticiler hariç kalanların canı çıksın sisteminde çalışıyoruz.en ufak sorunda çalışanın kellesi gider yöneticiler koltukta göbek büyütmekle meşgul yoruldum artık birde siyasetin göbeği burası.Neden muvafakat vermiyor..
Belki personel ihtiyacındandır..
Ve siz neden gitmek istiyorsunuz
teşekkür ederim gerçekten öle.özeldede çalıştım resti çekip ayrılmıştım.burda rest çekemiyorum mutsuz mutsuz çalışıyorum ve bu ömür böle heba olsun istemiyorum.sıkıntılı yerde özel olsun devlet olsun çalışmaya devam etmek insanın psikolojisini bozar. Böyle durumlarda devlette çalışmak daha da kötü, özelden istifa edip başka bir iş bakılabilir ama garanti devlet işinden kopmak çok zor. Garanti daha rahat diye diye insan istemediği, mutsuz ve stresli ortama mahkum olabiliyor. Anlıyorum sizi. Umarım tanıdık birini bulup başkanı ikna ederseniz.
yok eş durumıu değil.aynı ilde başka bi kuruma geçmek istiyorum.burdaki insanlık dışı sömürüden aşağılanmaktan arkandan çevrilen dolaplardan bıktım usandım.insani ilşkileri iyi olan yönetiminin saygılı seviyeli tutumundan çalışanların memnun olduğu çok iyi bi kurum buldum yazımı da yazdılar istediler beni ama tıkandım burda.tatlım hiç ayrıntı yazmamışsın. ben de geçen sene nakille kendi memleketime geldim. beni de yollamadılar dava açtım kazandım. senin eş durumu mu? bi mazeretin var mı? biraz açarsan sana yardımcı olabilirim
tapu değil bakanlıkhangi kurumki bu, tapu müdürlüğü mü yoksa?
verilmeyeceğini düşünmek bile istemiyorum.inşallah başıma gelmez.inşallah verirler.size çok iç açıcı olmayan bir şey yazacağım
umarım başınıza gelmez
arkadaşıma muvafakat verilmedi maalesef ki amirler kendi yetkilerinin yettiği boşluğu çok güzel kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?