- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi denizden gelen esinti
-
yaptım canım yaa başka bir kurumdan ailece görüştükleri arbende özel kalem çalışanıyım.
sana tek ihtimal söyleyeyim.
makamda gördüğüm ve geçiş yapamayan bir arkadaşımın uyguladığı...
senin o izin vermeyen müdür var ya işte onun samimi olduğu arkadaş çevresini öğrenmen lazım. onları kıramıyorlar.
mesela adam nereli. işte o şehrin milletvekilleriyle samimidir. ne bileyim ne mezunu işte grup kuruyorlar siyasal 89 mezunları diye her ay görüşüyorlar. vb.
bende özel kalem çalışanıyım.
sana tek ihtimal söyleyeyim.
makamda gördüğüm ve geçiş yapamayan bir arkadaşımın uyguladığı...
senin o izin vermeyen müdür var ya işte onun samimi olduğu arkadaş çevresini öğrenmen lazım. onları kıramıyorlar.
mesela adam nereli. işte o şehrin milletvekilleriyle samimidir. ne bileyim ne mezunu işte grup kuruyorlar siyasal 89 mezunları diye her ay görüşüyorlar. vb.
İlk hamileliğimde bende aynı şeyi yaşadım. Üzerime çok gelindi, işlerden yana sıkıntı yaşatıldı, raporlarım sorun oldu vs vs.
İkinciye hamileyim, idareden kimseye duyurmadan doğuma gitsem keşke diyorum. Birde daha yeni görev değişiklikleri oldu. Daire tam alışamadım yeni düzene.
Kaç aylık sizin?
arkadaşım raporunu aldı neredeyse 20 gün kullandı, ama müdürde ve diğer iş arkadaşlarında bir suratbir surat...doktor verir raporu gerektiğinde bunu eleştirmek kimsenin haddi değil bence...üstelik hamile kadına kötü davrananlar genelgeden haberi yok sanırım, hamile kadına basit iş verin deniliyor, üstelik hamile kadın 8 saat çalıştırılamaz,7 saat yazıyor genelgede,25+4 günlük. benimde raporla ilgili sıkıntım oluyor.
buralarda adalet yok ama Allahın adaleti büyük. ona havale ediyorum.
arkadaşım raporunu aldı neredeyse 20 gün kullandı, ama müdürde ve diğer iş arkadaşlarında bir suratbir surat...doktor verir raporu gerektiğinde bunu eleştirmek kimsenin haddi değil bence...üstelik hamile kadına kötü davrananlar genelgeden haberi yok sanırım, hamile kadına basit iş verin deniliyor, üstelik hamile kadın 8 saat çalıştırılamaz,7 saat yazıyor genelgede,
arkadaşım bildiğini okuyup raporunu alınca, orada burada kıza hakarete varan şeyler söylemişler, laf çakmışlarvalla kraldan çok kralcılar var burdada öle rapor aldım arkamdan demedikleri kalmamış benimle çalışanda konuşmuş çalışmayanda .insanlık olarak karnımız dar malasef hiç bişeyi karnımız almıyor.Rabbim herkesin kalbine göre versin ne diyelim.
izin sorunu berbat bişi, nefret ediyorum izin istemekten, huzur olacak diye de kendimden ödün vermedimkızlar raporu geçtim yıllık izinde mırın kırın ediyorlar.
öğle aram gecem gündüzüm yok.
aylık 8 saat mazeret iznini şimdiye kadar kullanmadım.
diş problemim var gitmeye korkuyorum.
huzur olsun yeterki.
arkadaşım raporunu aldı neredeyse 20 gün kullandı, ama müdürde ve diğer iş arkadaşlarında bir suratbir surat...doktor verir raporu gerektiğinde bunu eleştirmek kimsenin haddi değil bence...üstelik hamile kadına kötü davrananlar genelgeden haberi yok sanırım, hamile kadına basit iş verin deniliyor, üstelik hamile kadın 8 saat çalıştırılamaz,7 saat yazıyor genelgede,
geçiş yapmak isytiyorum kurumlar arası ama muvafakat kısmında takılı kaldım.kurumlar arası geçiş mi yaptınız
neden muvakat verecek ki
dışardan bakınca ooo memursun rahatsın diyolar ama memuriyet artık öle kolay değil amirler diş biliyo işe girdik diye resmen aleni sölüyolar benim oğlum kızım şu mezunu işsiz evde sen izin istiyosun çalışın işiniz ne madem devlete girdin amir olarakda bana düşen evdeki işsiz çoluğumun çocuğumun hırsını sizden alıp gözünüzü oymak düşüyor kafasındalar.kızlar raporu geçtim yıllık izinde mırın kırın ediyorlar.
öğle aram gecem gündüzüm yok.
aylık 8 saat mazeret iznini şimdiye kadar kullanmadım.
diş problemim var gitmeye korkuyorum.
huzur olsun yeterki.
7 senedir bıurdayım yöneticiler hariç kalanların canı çıksın sisteminde çalışıyoruz.en ufak sorunda çalışanın kellesi gider yöneticiler koltukta göbek büyütmekle meşgul yoruldum artık birde siyasetin göbeği burası.
yok canım bakanlıkta görev yapıyorum göbek büyüten sadece belediyelerde yok malasef.siyaset evet belediyede yoğun ama bakanlıklarda da çok yoğunBelediyede görev yapıyosun anlaşıldı
dua ederken herkese ediyorum zaten.nakil bekleyen bilir çektiğini ancak.en azından şunu bilki senin durumunda çok sayıda insnan var, teselli lur mu bilmem ama, birçok insan aynı durumda aynı sıkıntıda, bundan emin ol
dua ederken herkese ediyorum zaten.nakil bekleyen bilir çektiğini ancak.
amiinnn canım inşallah sizinde gönlünüze göre olsun.biz de tayin bekleyenlerdeniz. kamu iyi hoş da bazen diyorum özel sektör olsa basarım istifayı giderim başka iş ararım.
ama kamuyu bırakamıyosun işte. işi neden yokuşa sürerler engel olmaya çalışırlar anlamam. bare memurunuza insan gibi davranın tayin verin gönderin istediği yerde çalışsın. verimlilikten bahsederken iyi ama dimi!
İnşallah dilediğin olur, hepimizin olur ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?