NAKİL İŞİMİ HALLEDEMİYORUM

bende özel kalem çalışanıyım.

sana tek ihtimal söyleyeyim.
makamda gördüğüm ve geçiş yapamayan bir arkadaşımın uyguladığı...

senin o izin vermeyen müdür var ya işte onun samimi olduğu arkadaş çevresini öğrenmen lazım. onları kıramıyorlar.
mesela adam nereli. işte o şehrin milletvekilleriyle samimidir. ne bileyim ne mezunu işte grup kuruyorlar siyasal 89 mezunları diye her ay görüşüyorlar. vb.

yaptım canım yaa başka bir kurumdan ailece görüştükleri ar

ya yaptım bu dediklerini başka kurumdan ailece görüştüğü bir arkadaşını buldum aynı mezunlarmış kırmaz beni dedi.söledi saolsun. tamam demiş ona ama icraat yok 2 ay olacak odeğil karşı kurum vazgeçcek senimi beklicez diye.

25+4 günlük. benimde raporla ilgili sıkıntım oluyor.
buralarda adalet yok ama Allahın adaleti büyük. ona havale ediyorum.

25+4 günlük. benimde raporla ilgili sıkıntım oluyor.
buralarda adalet yok ama Allahın adaleti büyük. ona havale ediyorum.
arkadaşım raporunu aldı neredeyse 20 gün kullandı, ama müdürde ve diğer iş arkadaşlarında bir suratbir surat...doktor verir raporu gerektiğinde bunu eleştirmek kimsenin haddi değil bence...üstelik hamile kadına kötü davrananlar genelgeden haberi yok sanırım, hamile kadına basit iş verin deniliyor, üstelik hamile kadın 8 saat çalıştırılamaz,7 saat yazıyor genelgede,

valla kraldan çok kralcılar var burdada öle rapor aldım arkamdan demedikleri kalmamış benimle çalışanda konuşmuş çalışmayanda .insanlık olarak karnımız dar malasef hiç bişeyi karnımız almıyor.Rabbim herkesin kalbine göre versin ne diyelim.

kızlar raporu geçtim yıllık izinde mırın kırın ediyorlar.
öğle aram gecem gündüzüm yok.
aylık 8 saat mazeret iznini şimdiye kadar kullanmadım.
diş problemim var gitmeye korkuyorum.
huzur olsun yeterki.

arkadaşım bildiğini okuyup raporunu alınca, orada burada kıza hakarete varan şeyler söylemişler, laf çakmışlar
izin sorunu berbat bişi, nefret ediyorum izin istemekten, huzur olacak diye de kendimden ödün vermedim

işlerine geldimi yönetmelik derler işlerine gelmedi mi hiç bahseden olmaz.

dışardan bakınca ooo memursun rahatsın diyolar ama memuriyet artık öle kolay değil amirler diş biliyo işe girdik diye resmen aleni sölüyolar benim oğlum kızım şu mezunu işsiz evde sen izin istiyosun çalışın işiniz ne madem devlete girdin amir olarakda bana düşen evdeki işsiz çoluğumun çocuğumun hırsını sizden alıp gözünüzü oymak düşüyor kafasındalar.

memursan artık hakkedeceksin (çalışıp girdiğimiz sınavların döktüğümüz kurs paralarının önemi yok) sen bir robotsun izin rapor yok çoluğun çocuğun olmayacak hiç işin çıkmayacak nakilde neymiş memur oldun birde isteklerinmi olacak insanı memur olduğuna pişman etmek için varlar sanki

dua ederken herkese ediyorum zaten.nakil bekleyen bilir çektiğini ancak.

biz de tayin bekleyenlerdeniz. kamu iyi hoş da bazen diyorum özel sektör olsa basarım istifayı giderim başka iş ararım.
ama kamuyu bırakamıyosun işte. işi neden yokuşa sürerler engel olmaya çalışırlar anlamam. bare memurunuza insan gibi davranın tayin verin gönderin istediği yerde çalışsın. verimlilikten bahsederken iyi ama dimi!

İnşallah dilediğin olur, hepimizin olur ne diyeyim..

amiinnn canım inşallah sizinde gönlünüze göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…