Nalaka?

Bana kasıtlı yapıyor gibi geldi ya.
Balayı için japonyaya gitmeyi her kadın kabul etmez, romantik değil çünkü.
Göreceğini tahmin ediyordur. Hiç tepki vermedin ya sabrını zorluyor olabilir.
Ben nedense o kadını sevdiğini düşünmüyorum ya.
Ama tüm bunlar anlamsız ki.
Artık o kadınla evli.
Sil o fake hesaptan görmeye görmeye alışıyorsun çünkü. Tüm günün onu takip etmekle geçiyor değer mi onun için?
Zaman geçiyor kuşlar uçuyor Müge.
Hayata dön.

Müge senin göbeğin bu adamla bir mi kesildi? Bu adamdan önce hayatin yok muydu?

Bu adam sana bir ışık çaksa sen affedersin onu. Bu nedir bu kadar? He sana nispet için Japonya ya gittiler. Eee napacaksin yasasin hala beni seviyo iste diye havalara mi uçacaksın?

Senin ki aldatilan kadının cektikleri konumunu çoktan geçti, sevgi aşk da değil bu saplantılı kişilik bozukluğuna doğru yol alıyorsun.

Senin konuna gelip sadece eski kocani ve yeni karisina lanetler okuyan üyeler, Muge ye yardim etmiyorsunuz. Onun saplantısini besliyorsunuz sadece.

Kendine çok yazık ediyorsun Muge...

Ayrıca "sana nispet yapıyor" diyen üyelerde yardımcı olmuyorlar. Müge hanım kendisine nispet yapılmış olmasını memnuniyetle karşılıyor. Eski eşinin kendisine ilgisi olduğunu sanıp dahada saplantılı hale geliyor.

Acınız elinizde bi bardak su gibi, bitmesin diye yudum yudum iciyosunuz sanki..

Halbuki bi dikişte içseniz acınızı,uzulseniz,aglasaniz,icinizde tum hesaplasmayi yapip konuyu kapatsaniz,

Böyle yaşamaya alışmasanız?

kocası onu sevmiyor, kocası onu aldattı, kocası ondan boşandı, kocasının bir eşi ve bir bebeği var.. artık lanet okumayı, küfretmeyi bırakıp şu gerçekle yüzleştirseler daha iyi olacak.. yoksa "kocam benim hayalimi yaşıyor mutlu oldum" modunda takılmaya devam edecek, neden mutlu oluyor onu da anlayamıyorum tabi..

Belki yeni esi de merak ediyodu oralari olamaz mi? Bence siz bu saatten sonra ayilan her adimda kendinize pay cikaracaksiniz. Onlar hayatlarini yasiyorlar mutlu mesut siz ise onlariñ yasadigi hayati izleyerek takip ederek kendi hayatinizdan caliyorsunuz. Bence bi yardim alma zamani gelmis geciyor. Onlari bu kadar takip etmek yerine bosanma sonrasi travmanizi atlatmaniza yardim edecek bir psikolog arayin internetten.

Sen daha güzel yerlere daha güzel duygularla gidersin belki belli mi olur?
Bakma diye yazmıcam bakıcaksın biliyorum.
Biraz daha zamana ihtiyacın var sonrasında biticek.
Sonsuz acı mı var?

Nickimi burda takıldığımı bilmiyordu. Nasıl bilsin ki zaten onu hakkında dert yazıyordum devamlı. Zannetmiyorum ki karısı burda takılıyo olsun ama takılıyorsa da ve beni tanıdıysa da kıçına kına yaksın. Ben mutsuzum.
Hanımlar yorumlarınız için tşk ederim.
Ben burada her dk bunalımlı olduğum sapık gibi onları izlediğim havası estiriyorum farkındayım. Hayır ben hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama bunalıyorum patlıyorum ve o zaman buraya gelip içimi döküyorum.
Yatakta bunalımlı geçirdiğim gün sayısı 10 etmez bu süreçte. Ben burda yazdıkça rahatladım hep içimi döktüm özel hayatımda kimseye ondan bahsetmiyorum en yakın arkadaşlarıma bile bu kadar içimi dökmedim.
Bazı şeyleri hissetmem bazı şeylerden kopamıyor oluşum bazı şeyleri kaldıramıyor oluşumdan bende nefret ediyorum. Ben bundan haz almıyorum kendi acımı beslemeye çalışmıyorum.
Evet bu adamdan öncem yok gibi. Ondan öncesini hatırlamıyorum, ünide girdi hayatıma birinci sınıftaydım onu tanıdığımda.
Canım acıyor hala. Meraktan takip ediyorum.Hiç bir zaman bana nispetten evlendiğini nişanlandığını düşünmedim. Ama bu sefer düşündüm. Ben çok istiyordum oralara gitmeyi. Kadın hamile ve ben japonyayı romantık bir yer diye tanımlamazdım. Ama görüyorum ki herkes japonyayı seviyormuş :) Demekki benimle bir alakası yok...
Daha fazla kk da takılmayacağım, konu açmayacağım. Her zaman yanımda olan destek veren herkese bin tşk.

böyle bir durumda çuvallamayacak kadın yoktur bence. sizin yaptıklarınızı yapacak delilikte olduğumdan bir şey demiyorum face olaylarınıza. ya zaten böyle yediremediğimiz durumlar bir süre gider bizimle. kafamızda konuşur dururuz x şahıslarıyla. ama bir nokta var, o noktaya gelince fark etmeden bitiyor her şey. aaa ben sallamıyorum yaa diyorsunuz ve hem şaşırıp hem mutlu oluyorsunuz. o noktanız tez vakitte gelsin inşallah.
bir de kadının ya da adamın yaknda haberi olacak diye düşünüyorum sizden. buraya çok konu açtınız. her yaptıklarını biliyoruz nerdeyse. yani çevremde boşandıktan bir kaç ay sonra evlenip japonyaya tatile giden biri olsa kafamda ampulun yanması çok zamanımı almazdı. dikkatsiz davranıyorsunuz.
bir de doktor olayı vardı sizin, o noldu :)

Sizin hayatınıza acilen birinin girmesi lazım hem de hemen:) yoksa bu adam yüzünden kafayı bozacaksiniz evliyken bu kadar bu adamı dusunmuyodunuz eminim:)))

cidden merak ettim iki kere de sordum.
açıkcası bazı yorumlar mügeyi yanlış yönlendiriyor.
ama sanırım o öyle mesajlardan daha mutlu oluyor.
gerçekleri duymak için hazır değil gibi.
hazır olmak ta istemiyor.
ben adamın yeni eşini sevdiğini ve onunla mutlu olduğunu da düşünüyorum.
öyle veya böyle bu evliliğini bitirmiş yeni bir hayata yelken açmışlar.
o hayatta müge yok artık.
kabullenmesi lazım

aynen.. bence adam mutsuz dendikçe ümitleniyor, çünkü bugün dönse her şeyi unutup başlayacak müge.. adam neden mutsuz olsun yahu, istemeyerek mi yaptı bebeği, silah zoruyla mı gitti balayına, zorla mı gülüyor fotoğraflarda.. o zaman zoru neydi de boşandı.. moral vermek mügeyi ümitlendirmekle olmuyor, bu defteri kapatıp yeni bir sayfa açması lazım hayatında..

O artık evli ve sen böyle birinden kurtuldun. Boşver naparlarsa yapsınlar nispet yapsa nolur yapmasa nolur herşey bitmiş gitmiş.
Yeni ilişkin olur evlenir hayalini gerçekleştirirsin yine.daha hayırlı daha adam gibi biriyle ne güzel günlerin olur . Eskiyi unutmassan bugünü yarını yaşayamazsın bırak kendini mutsuz etmeyi .

mugehatun kuzum takılma yorumlara canını sıkma yaaa... üyeler çıldırmış olmalı! rutin olarak herkesin her hafta başına geliyor sanki 4 sene çocuk sahibi olmak için uğraştıktan sonra kocanın aldattığını öğrenip sonra bir de o o... nun hamile olduğunu öğrenmek. üyelerin başına bunlar geldiğinde "tamam boşandım konu da kapandı hayde kop kop kop" yapacaklar sanki!

takip etmemen gerektiğini sen de biliyorsun zaten, ben olsam eder miydim? ederdim, etmek istemezdim tabiki ama ederdim... kolay değil yaşadıkların, ama üstesinden geleceksin. hepsi geride kalacak. çaba da gösteriyorsun bunun için... bir gün şuraya hayatım hiç olmadığı kadar mükemmel iyiki o b.ktan süreci yaşamışım da bu noktaya gelmişim diyeceksin. bu hem temenni hem duam olsun...

Muge ya napcan sen artik. Tesaduf ya da degil bosver.

ümitleniyor evet.
ve bizler gibi ümitlenmesine ket vuracak yorumları da istemiyor.
gayet te mutlu olma olasılığı yüksek eski eşin.
bunu kabullenmesi lazım.
müge ile olmamış olduramamışlar.
kopmuşlar.
adam yanlış bir şekilde acı bir şekilde de olsa mügeyi bırakmış.
burada mügeye verdiği zarardan dolayı tabiki adam affedilemez.
o ayrı.
ama boşanmışlar yahu.
bitmiş .
ikisinin hikaye bitmiş.
adam yeni eşiyle ve doğmasını bekledikleri bebekle gayet te mutlu olabilir.
müge eski eşinin mutsuzluk veya mutluluğuna endeksli bir hayat yaşıyor.
hayal aleminde gibi.
acısını yaşasın elbet.
saygı duyuyor anlıyorum da.
ama kendine zarar veriyor.
yaptığının yanlış olduğu söylendiğinde de tepki gösteriyor

Belki adam orayi gormek istedi.sizinle evliyken gitmek istedi ama vakti zamani oyle bi imkan saglanmadi.simdi de yurtdisine biyere gidilecekse orayi tercih etti.size nisbet yapiyosa sizin gordugunuzu bile bile mutsuzlufundan degil de ben tam tersi dusunurdum.boyle bi durum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…