- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
Müge senin göbeğin bu adamla bir mi kesildi? Bu adamdan önce hayatin yok muydu?
Bu adam sana bir ışık çaksa sen affedersin onu. Bu nedir bu kadar? He sana nispet için Japonya ya gittiler. Eee napacaksin yasasin hala beni seviyo iste diye havalara mi uçacaksın?
Senin ki aldatilan kadının cektikleri konumunu çoktan geçti, sevgi aşk da değil bu saplantılı kişilik bozukluğuna doğru yol alıyorsun.
Senin konuna gelip sadece eski kocani ve yeni karisina lanetler okuyan üyeler, Muge ye yardim etmiyorsunuz. Onun saplantısini besliyorsunuz sadece.
Kendine çok yazık ediyorsun Muge...
Müge senin göbeğin bu adamla bir mi kesildi? Bu adamdan önce hayatin yok muydu?
Bu adam sana bir ışık çaksa sen affedersin onu. Bu nedir bu kadar? He sana nispet için Japonya ya gittiler. Eee napacaksin yasasin hala beni seviyo iste diye havalara mi uçacaksın?
Senin ki aldatilan kadının cektikleri konumunu çoktan geçti, sevgi aşk da değil bu saplantılı kişilik bozukluğuna doğru yol alıyorsun.
Senin konuna gelip sadece eski kocani ve yeni karisina lanetler okuyan üyeler, Muge ye yardim etmiyorsunuz. Onun saplantısini besliyorsunuz sadece.
Kendine çok yazık ediyorsun Muge...
böyle bir durumda çuvallamayacak kadın yoktur bence. sizin yaptıklarınızı yapacak delilikte olduğumdan bir şey demiyorum face olaylarınıza. ya zaten böyle yediremediğimiz durumlar bir süre gider bizimle. kafamızda konuşur dururuz x şahıslarıyla. ama bir nokta var, o noktaya gelince fark etmeden bitiyor her şey. aaa ben sallamıyorum yaa diyorsunuz ve hem şaşırıp hem mutlu oluyorsunuz. o noktanız tez vakitte gelsin inşallah.:) Yok. Napayım? Atayım mı kendimi bir yerlerden?
Ben yapmam gerekeni yapıp boşandım. Fakat duygusal olarak işin içinden çıkamadım, çuvalladım.Hakkım yok mu ya azıcık çuvallamaya bile... Fake hesapla listesindeyim. Kendi adımla değil bu arada
cidden merak ettim iki kere de sordum.kocası onu sevmiyor, kocası onu aldattı, kocası ondan boşandı, kocasının bir eşi ve bir bebeği var.. artık lanet okumayı, küfretmeyi bırakıp şu gerçekle yüzleştirseler daha iyi olacak.. yoksa "kocam benim hayalimi yaşıyor mutlu oldum" modunda takılmaya devam edecek, neden mutlu oluyor onu da anlayamıyorum tabi..
cidden merak ettim iki kere de sordum.
açıkcası bazı yorumlar mügeyi yanlış yönlendiriyor.
ama sanırım o öyle mesajlardan daha mutlu oluyor.
gerçekleri duymak için hazır değil gibi.
hazır olmak ta istemiyor.
ben adamın yeni eşini sevdiğini ve onunla mutlu olduğunu da düşünüyorum.
öyle veya böyle bu evliliğini bitirmiş yeni bir hayata yelken açmışlar.
o hayatta müge yok artık.
kabullenmesi lazım
ümitleniyor evet.aynen.. bence adam mutsuz dendikçe ümitleniyor, çünkü bugün dönse her şeyi unutup başlayacak müge.. adam neden mutsuz olsun yahu, istemeyerek mi yaptı bebeği, silah zoruyla mı gitti balayına, zorla mı gülüyor fotoğraflarda.. o zaman zoru neydi de boşandı.. moral vermek mügeyi ümitlendirmekle olmuyor, bu defteri kapatıp yeni bir sayfa açması lazım hayatında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?