Nalaka?

İlişki yaşadığın konuya tek kelime yazmadım,farkındaysan.
Büyük yanlıştı benim gözümde,kırıcı olmak istemedim.
İnşallah iş bulursun ve terapi fayda eder ne diyeyim.
İnan buradaki herkes sadece iyiliğini istiyor.

Hayır mugecim lütfen yanlış anlama elbette yaz biz sana üzülüyoruz belki sert konuşursak işe yarar diye şey ediyoz ama şey olmuyor sanki sende
Daha büyü k bi yere gitme şeyin yok mu?

belki o eski koca olacak ezik butun gormemisligi ile suşi falan yemek ister zehirlenir hastaneye kaldirilir balayi boyunca lapa pirinc yiyip yatarak gecirir.. iyi yonunden bakalim.. olumlu ! dusuncelerimizi evrene salarsak bunu basarabiliriz..

herkes soylenmesi gerekeni soylemis..
. ki zaten sen ne yapilmasi gerekeni biliyorsun.. sunu bunu yap diyemeyecegim..
takip edesin varsa takip et bence cokta sey degil yani.. kendinle savasma yorulursun.. birak aglamak istiyorsan agla kimseyle gorusme odandan cikma.. bi zaman sonra gececek iste.. hepimizin canini yakan biri oldu dipleri gorduk ama ciktik.. zaman tek ilaci..

Son düzenleme:
Kafasina uzakdoguyu sokmussun
O da merak etmis
Madem balayim var o merak ettigim japonyaya gideyim demistir ..
Hee bana kalsa tayland ,singapur,kambocyaya gitmesi lazimdi
Gercekten salakmis
Boyle dusundum

Şimdi senin hayallerini onlar yaşıyorlar gibi geliyor.
Ama bütün bunların şov olduğunu düşünüyorum.
Eski kocan onu izlediğini bal gibi biliyor. Onun tuzağına düşme.
Çok merak ettiğim için soruyorum.
Ben de fotoğraf koyuyorum çok eğlenceli ve komik oluyor bizimkiler.
Acaba eskisi de benim nispet yaptığımı mı düşünüyordur?

Avrupada biçok yeri gezmiş kocası japonya tutkunu olduğu için onun ısrarıyla japonyaya gidip hayran kalıp dönen ben.. balayımızı avrupada biyerde geçirmiştik. Şimdi evlensem japonya diyebilirim:) sizi üzmek istemem ama balayında orda ne işleri var kısmına katılamıyorum..
hamileymiş bide haspam 12 saat uçak yolculuğu nasıl yapıyor acaba?

problem senin hayatın ortası da aldığin darbeyle kalakalman...hayat eski eşinle sana aynı hızda akmıyor...iyi kötü bir evliligi bitirip hemen evlenebilecek bir erkek bana çok gerçekci gelmiyor...haaa senin kafan hala bana nispet vererek ilgileniyor mu tarafında olmamalı...değmez...sadece iyileşme sürecini uzatiyorsun...zaman gercekten ilac...engelle kendini...ugraslar bul...işe başla.olmuyorsa bedava halk egitim kursuna vs yazıl...bir an önce kendine ait bir hayat kurmazsan elinde kalanda hasarlanacak...bana hala aşık mı ?nispet veriyor mu?beni hala dusunuyor mu ? Dan cok...o kötü bir insanmiş...kendi iyi giderken beni hala dibe mi itiyor diye düşun bence ..ve izin verme...ömur cok cabuk geciyor ...iyi bak kendine...

Bence bu boşanma nedeniniz ile alakalıdır. Bu adam dün Müge'ye yalvarırken birden diğer kız ile evlendi.
Sonra da gebe olduğundan evlendikleri yazıldı. Ortada bir mecburiyet var. Adamın mutlu olduğunu zannetmiyorum. Olmasın da zaten.

Bence bırak takibi artık..

Hayatım bu birazda kişilerle ve evliliklerle alakalı bir durumdur.
Sen yapmazsın,ama karşı tarafın aklında varsa yapacağını yapar yine.

Ben sırf size nispet olsun diye yaptığını düşünmüyorum ya. Hadi öyle yaptı diyelim, kadın nasıl kabul etti Japonyayi? Ben de çok gidip görmek istiyorum ama balayına da gitmem için aşırı seviyor olmam lazım sanırım.

Canım o kadar yaşananlardan sonra nispet yapsa ne çıkar,yapmasa ne çıkar.Adam evli artık,senin değil O kadının eşi .Pişman olsa bile ,ben affetmesini istedim ,affetmedi,elimden geleni yaptım,zaten beni affetmedi,bari Onunla evleneyim diye kendi vicdanını rahatlatmış ta olabilir..Şu an cicim ayı ,mutlu olabilir ama ilerisi, ilahi adalet var.Elbet senin döktüğün gözyaşlarının hesabını Allah soracak Onlardan.Yarına kalacak ama yanlarına kalmayacak.Çivi çiviyi söker demişler.Bak bir ara biriyle yaşamıştın güzel şeyler.İnşallah kısa sürede seni hakedecek birini bulursun ,mutlu olursun da ,amaaaan ne halleri varsa görsünler ,banane diyebilirsin.

Müge eski eşinin karısı da burada dolaşıyor belki, her yazdığını kocasına yetiştiriyor sana nispet olsun diye yapıyorlar.
O ihtimali de düşün.

Ben takibi birak demiycem.
Nasil olsa bir gun bikacaksin.
Daha fazla yipranamazsin zaten, bari merakini gidermis olursun.

Elbet bir gun birdenbire dustugun o kuyudan sen de cikacaksin.
Hizlica carptin yere, cikisin hizli olmayabilir; cunku simdi sana o kuyu dar gelmiyor; cunku sersemledin.
Sadece zaman.

Guzel gunler goresin.
Allah yardimcin olsun.

Müge eski eşinin karısı da burada dolaşıyor belki, her yazdığını kocasına yetiştiriyor sana nispet olsun diye yapıyorlar.
O ihtimali de düşün.
Çoğumuzun eşi biliyor buraya takıldığımızı.Belki eski eşi de biliyor ,nickini de biliyorsa,belki de nispet için yapıyor.

Çoğumuzun eşi biliyor buraya takıldığımızı.Belki eski eşi de biliyor ,nickini de biliyorsa,belki de nispet için yapıyor.
aynen benim eşim de nickimi bilmese de biliyor burada olduğumu
yani hatta adamın eşi buraya takılan bi tipse zaten konudan bile çok rahat anlar yani.

o zaman dozu arttıralım.. sen artık sana ait olmayan birini, başka birinin kocasını stalklıyorsun.. varsayalım ki sana nispet yapıyor ne olacak? bu seni biraz daha ezmekten başka ne kazandıracak sana? bak senin gitmek istediğin yere onunla gittim, çünkü ona aşığım diyor adam müge, seni unutamadım mesajı vermiyor.. çünkü bu adam senden göz yaşları içinde ayrılmadı, seninle evliyken seni aldattı.. bence en iyisini yapıyorsun, biraz daha dibe çök, her anlarını takip et, japonyada balayı yerlerinde ne yapıyorlar daha da incele.. senin kalan tek mutluluğun bu.. aman toparlanmaya falan çalışma, bak bakalım o kadının kocası bugün ne yapıyor karısı için..

Ya bırak ister japonya ya isterlerse cehennemin dibine gitsinler.. sen kendi önüne bak..

aynen benim eşim de nickimi bilmese de biliyor burada olduğumu
yani hatta adamın eşi buraya takılan bi tipse zaten konudan bile çok rahat anlar yani.
Yaşananlardan sonra ,acaba benim hakkımda ne yazmış diye bakar.İlla ki aklına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…