İlişki yaşadığın konuya tek kelime yazmadım,farkındaysan.Bende defaalarca küçük bir yerdeyim bulamadım iş başkanyerlerde iş bakıyorum yazdım. Hatta kendi işimi bile kurmayı düşünüyorum araştırıyorum dedim.Kafamı dağıtcak bir sürü şey yapıyorum ama en nihayetinde bir şekilde o öküz geliyor içime oturuyor ben merakıma yenilip bakıyorum dedim. Gittim görücü usulu tanıştığım bir adamla ilişki bile yaşadım yeterki artım bitsin şu merak ve acı diye. Terapiye başladım ama hemen etkili olmuyor maalesef..
:) Haklısın. Kimseyle paylaşamıyorum diye buraya sarıyorum hatayı burda yapıyorum.
Hayır mugecim lütfen yanlış anlama elbette yaz biz sana üzülüyoruz belki sert konuşursak işe yarar diye şey ediyoz ama şey olmuyor sanki sendeBende defaalarca küçük bir yerdeyim bulamadım iş başkanyerlerde iş bakıyorum yazdım. Hatta kendi işimi bile kurmayı düşünüyorum araştırıyorum dedim.Kafamı dağıtcak bir sürü şey yapıyorum ama en nihayetinde bir şekilde o öküz geliyor içime oturuyor ben merakıma yenilip bakıyorum dedim. Gittim görücü usulu tanıştığım bir adamla ilişki bile yaşadım yeterki artım bitsin şu merak ve acı diye. Terapiye başladım ama hemen etkili olmuyor maalesef..
:) Haklısın. Kimseyle paylaşamıyorum diye buraya sarıyorum hatayı burda yapıyorum.
Çok merak ettiğim için soruyorum.Şimdi senin hayallerini onlar yaşıyorlar gibi geliyor.
Ama bütün bunların şov olduğunu düşünüyorum.
Eski kocan onu izlediğini bal gibi biliyor. Onun tuzağına düşme.
Çok merak ettiğim için soruyorum.
Ben de fotoğraf koyuyorum çok eğlenceli ve komik oluyor bizimkiler.
Acaba eskisi de benim nispet yaptığımı mı düşünüyordur?
Çok merak ettiğim için soruyorum.
Ben de fotoğraf koyuyorum çok eğlenceli ve komik oluyor bizimkiler.
Acaba eskisi de benim nispet yaptığımı mı düşünüyordur?
Çoğumuzun eşi biliyor buraya takıldığımızı.Belki eski eşi de biliyor ,nickini de biliyorsa,belki de nispet için yapıyor.Müge eski eşinin karısı da burada dolaşıyor belki, her yazdığını kocasına yetiştiriyor sana nispet olsun diye yapıyorlar.
O ihtimali de düşün.
aynen benim eşim de nickimi bilmese de biliyor burada olduğumuÇoğumuzun eşi biliyor buraya takıldığımızı.Belki eski eşi de biliyor ,nickini de biliyorsa,belki de nispet için yapıyor.
Yaşananlardan sonra ,acaba benim hakkımda ne yazmış diye bakar.İlla ki aklına gelir.aynen benim eşim de nickimi bilmese de biliyor burada olduğumu
yani hatta adamın eşi buraya takılan bi tipse zaten konudan bile çok rahat anlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?