- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
ümitleniyor evet.
ve bizler gibi ümitlenmesine ket vuracak yorumları da istemiyor.
gayet te mutlu olma olasılığı yüksek eski eşin.
bunu kabullenmesi lazım.
müge ile olmamış olduramamışlar.
kopmuşlar.
adam yanlış bir şekilde acı bir şekilde de olsa mügeyi bırakmış.
burada mügeye verdiği zarardan dolayı tabiki adam affedilemez.
o ayrı.
ama boşanmışlar yahu.
bitmiş .
ikisinin hikaye bitmiş.
adam yeni eşiyle ve doğmasını bekledikleri bebekle gayet te mutlu olabilir.
müge eski eşinin mutsuzluk veya mutluluğuna endeksli bir hayat yaşıyor.
hayal aleminde gibi.
acısını yaşasın elbet.
saygı duyuyor anlıyorum da.
ama kendine zarar veriyor.
yaptığının yanlış olduğu söylendiğinde de tepki gösteriyor
Sen onu izleyerek nispet yapmasina olanak sagliyorsun ama
mugehatun kuzum takılma yorumlara canını sıkma yaaa... üyeler çıldırmış olmalı! rutin olarak herkesin her hafta başına geliyor sanki 4 sene çocuk sahibi olmak için uğraştıktan sonra kocanın aldattığını öğrenip sonra bir de o o... nun hamile olduğunu öğrenmek. üyelerin başına bunlar geldiğinde "tamam boşandım konu da kapandı hayde kop kop kop" yapacaklar sanki!
takip etmemen gerektiğini sen de biliyorsun zaten, ben olsam eder miydim? ederdim, etmek istemezdim tabiki ama ederdim... kolay değil yaşadıkların, ama üstesinden geleceksin. hepsi geride kalacak. çaba da gösteriyorsun bunun için... bir gün şuraya hayatım hiç olmadığı kadar mükemmel iyiki o b.ktan süreci yaşamışım da bu noktaya gelmişim diyeceksin. bu hem temenni hem duam olsun...
bu bana ait bir cümle değil müge.Ya burda bi milyontane konu açtım gerçekten ne zaman tepki gösterdim? Bu konumu tenzih ediyorum. Çünkü o kadar çok bana "sapık kadın" muamelesi yapıldı ki...
Ben bana geri dönmesini ümitle beklemiyorum. Geri dönse kabul edecek nedir Allah aşkına? Bu adam bana geri de dönmüştü zaten. Kabul mu ettim? Etsem ederdim..
Ben bana nispet yapıyor oluşundan mutlu oluyorum çünkü diyorum ki o zaman mutlu değil. Diyorum ki o zaman bir şeyleri yolunda değil. Onların mutlu olması, daha doğrusu onun mutlu oluşu canımı yakıyor. Bir bedel ödemedi, ben ödetmedim bu da benim aptallığım herhalde. Şuanda mutlu ve ben yaşadım bir sürü sıkıntı ben haksızlığa uğramış olmama rağmen.
Ben aldatılmış olmama rağmen.
aynen.. bence adam mutsuz dendikçe ümitleniyor, çünkü bugün dönse her şeyi unutup başlayacak müge.. adam neden mutsuz olsun yahu, istemeyerek mi yaptı bebeği, silah zoruyla mı gitti balayına, zorla mı gülüyor fotoğraflarda.. o zaman zoru neydi de boşandı.. moral vermek mügeyi ümitlendirmekle olmuyor, bu defteri kapatıp yeni bir sayfa açması lazım hayatında..
Boşanmasaydınız o halde. Süründürseydiniz,rezil etseydiniz ikisinide. Yani kimse size demedi sessiz sedasız çık adamın hayatından,sonrada içinde büyüt diye.Keşke vakti zamanında bende ona taksaymışım boynuzu. Ben o kadar ilgisizlikle bilmemneyle boğuşacağıma bana ilgi gösterenle bende yiyişseymişim.Ne olacaktı ki.. Arkamdan iki küfür edip ilenen olurdu sonrasında o sağ ben selamet.
Fazla dibe düşerse sapkın muamelesi yaparlardı, olur biterdi :)
Şu söylediklerin o kadar yanlışki.. Neyse.
Gerçekten benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum ama yapmayın, boşverin.
Boşanmasaydınız o halde. Süründürseydiniz,rezil etseydiniz ikisinide. Yani kimse size demedi sessiz sedasız çık adamın hayatından,sonrada içinde büyüt diye.
Kolay şeyler yaşamadınız/yaşamıyorsunuz kabul,dilerim en kısa zamanda toparlanır mutlu olursunuz ama yolu bu değil.
Siz sanki keşke der gibi bir profil çiziyorsunuz,mutsuz olsun,geri dönsün der gibi. Yoksa çözüm yolu arayan birini göremiyorum ben. Sayfalarca yazılıyor size kimi diyor köpek gibi mutsuz olacak,kimi tam tersini söylüyor doğal olarak ama siz hep öyle mutsuz olurlar,böyle ayrılırlar densin istiyorsunuz,aksini söyleyene bozuluyorsunuz yapmayın. Tarafsız bir göz olarak değerlendirin derim. Kimse eski eşinizi savunmuyor ayrıca burada. Bunuda böyle algılamayın derim.
sen bizi bırak müge, kendine sor bu soruyu.. döndüğünde kabul etmeyeceğin adam seni neden ilgilendiriyor.. müge git adama bağır, çağır, küfret, kadına saydır ama artık takip edip adamın her mimiğinden bir olumlu sonuç çıkartma.. her konun o adam ile yaşadığın bir anı ile başlıyor bu mu nefret müge? evet adım gibi eminim şu an gelse, ağlasa sen her şeyi unutur başlarsın çünkü dönsün istiyorsun.. bir psikiyatriste git, terapi gör, evden neti kestir.. dibe gidiyorsun farkında değilsin..
Geldim bebekimMune kuzusu gelse de kapatsa şu konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?