Nalaka?

Artık cidden bırakmalısınız takibi. Hani bir laf vardır haklı mı olmak istersin yoksa mutlu mu?sizinki o hesap. Nispet yapıyor diyelim,size inat gitti,sevmiyordu inadina evlendi,mutsuz/mutsuz olacak,hepsine eyvallah diyelim,haklı olun ama mutlu olamazsınız.
Boşvermek gerek,adam hayatını sıfırdan inşa etmeye başladı,temeli attı kat çıkıyor,siz hala öyle miydi,böyle miydi,inat mıydı,o muydu bu muydu? Yazık yani sizin hayatınız heba oluyor. Her hareketinin altında birşey aramayı bırakıp,kendi bembeyaz sayfanızı açın artık.

sosyal medya hesaplarınızı kapatıp telefonu bilgisayarı elinize sadece bir süre hic almasanız tutsanız kendinizi kafanızı cok başka şeylere verseniz yeni insanlarla tanışsanız flört etseniz.Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sadece kendinizi az bişey tutun.
Bende yaşadım bi boşanma adamın hesapları zaten dışarıya açıktı herşeyini görebiliyordum. Sabah akşam bakıyordum kafamda kuruyordum kuruyordum. Baktım olmayacak böyle zarar görüyorum tak kendi hesaplarımı kapattım. Hergün deli gibi yorulana kadar dışarda vakit geçirmeye çalıştım.Bir kedi aldım.Yoga'ya yazıldım. iş aradım. Çalıştım. şimdi elim gitmiyor aklıma gelmiyor. Huzurluyum. Tavsiye ederim

Ya burda bi milyontane konu açtım gerçekten ne zaman tepki gösterdim? Bu konumu tenzih ediyorum. Çünkü o kadar çok bana "sapık kadın" muamelesi yapıldı ki...
Ben bana geri dönmesini ümitle beklemiyorum. Geri dönse kabul edecek nedir Allah aşkına? Bu adam bana geri de dönmüştü zaten. Kabul mu ettim? Etsem ederdim..
Ben bana nispet yapıyor oluşundan mutlu oluyorum çünkü diyorum ki o zaman mutlu değil. Diyorum ki o zaman bir şeyleri yolunda değil. Onların mutlu olması, daha doğrusu onun mutlu oluşu canımı yakıyor. Bir bedel ödemedi, ben ödetmedim bu da benim aptallığım herhalde. Şuanda mutlu ve ben yaşadım bir sürü sıkıntı ben haksızlığa uğramış olmama rağmen.
Ben aldatılmış olmama rağmen.

Keşke vakti zamanında bende ona taksaymışım boynuzu. Ben o kadar ilgisizlikle bilmemneyle boğuşacağıma bana ilgi gösterenle bende yiyişseymişim.Ne olacaktı ki.. Arkamdan iki küfür edip ilenen olurdu sonrasında o sağ ben selamet.
Fazla dibe düşerse sapkın muamelesi yaparlardı, olur biterdi :)

Ben nispet oldugnu sanmıyorum.uzak doğu biçok kişinin gidip görmek istediği yerler arasındadır.minik bi tesadüf oldugnu düşünüyorum.artık takibi bırakmalısın yoksa kafayı yiceksin iyice....

Öyle olacakmış demekki kuzu...
Hata bende.Kim ne derse desin. Onun ağzına etmedim, çekip gittim. Zannettim ki acı çeker zannettim ki yokluğum yaralar onu. Zannettim ki gitmek bana iyi gelir.Öyle olmadı.Gitti evlendi çocuk yaptı mutlu oldu.
Bense bir sürü maddi manevi sıkıntıyla boğuştum.Hala boğuşuyorum. Sanki ben aldatmışım gibi.
Bir hatayı da buraya içimi dökmekle yaptım. Her şeyimi anlattım ve konu silmede yok. Bir de herkesin sapık muamelesini gördüm. Çok ihtiyacım var yüzüme yüzüme sapıksın sen demeye :)

bu bana ait bir cümle değil müge.
diğer kısımları konusunda fikrim aynı.
gerisini sen bilirsin.
hayat öyle kısasa kısas ilerlemiyor.
esşi eşin seni mutsuz etmiş olabilir.
ama şu anda ve ileride çok ta mutlu bir hayat sürebilir.
vs. vs.
bu beklenti çok yıpratır seni.

Şu söylediklerin o kadar yanlışki.. Neyse.
Gerçekten benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum ama yapmayın, boşverin.

Boşanmasaydınız o halde. Süründürseydiniz,rezil etseydiniz ikisinide. Yani kimse size demedi sessiz sedasız çık adamın hayatından,sonrada içinde büyüt diye.
Kolay şeyler yaşamadınız/yaşamıyorsunuz kabul,dilerim en kısa zamanda toparlanır mutlu olursunuz ama yolu bu değil.
Siz sanki keşke der gibi bir profil çiziyorsunuz,mutsuz olsun,geri dönsün der gibi. Yoksa çözüm yolu arayan birini göremiyorum ben. Sayfalarca yazılıyor size kimi diyor köpek gibi mutsuz olacak,kimi tam tersini söylüyor doğal olarak ama siz hep öyle mutsuz olurlar,böyle ayrılırlar densin istiyorsunuz,aksini söyleyene bozuluyorsunuz yapmayın. Tarafsız bir göz olarak değerlendirin derim. Kimse eski eşinizi savunmuyor ayrıca burada. Bunuda böyle algılamayın derim.

Şu söylediklerin o kadar yanlışki.. Neyse.
Gerçekten benim iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum ama yapmayın, boşverin.

sen bizi bırak müge, kendine sor bu soruyu.. döndüğünde kabul etmeyeceğin adam seni neden ilgilendiriyor.. müge git adama bağır, çağır, küfret, kadına saydır ama artık takip edip adamın her mimiğinden bir olumlu sonuç çıkartma.. her konun o adam ile yaşadığın bir anı ile başlıyor bu mu nefret müge? evet adım gibi eminim şu an gelse, ağlasa sen her şeyi unutur başlarsın çünkü dönsün istiyorsun.. bir psikiyatriste git, terapi gör, evden neti kestir.. dibe gidiyorsun farkında değilsin..

Ben onlara ilenilsin diye konu açmıyorum, benim canım acıyor konu açıyorum. Bunu bir türlü anlatamadım.Ben her dkkamı onları takibe harcamıyorum ama an geliyor gün geliyor bunalıyorum kimseye değilde buraya konu açıyorum.Bunu sık yaşıyorum doğru ama hemencecik atlatamıyorum.
Terapi alıyorum,iş arıyorum,kendimi oyalamaya inan çalışıyorum. Günlük yaptıklarımı tek tek anlatmalımıyım?eo zaman dermisiniz müge çabalıyoe hakkaten olmuyor diye.
Arkadaşlarım şaşıyor domuz gibisin müge diyorlar iyisin diyolar. Ben içimdeki fırtınayı buraya yazıyorum.O kadar.
Keşkelerim var elbette var. Olmaz mı??
Ama bu ah keşke geri dönse şeklinde değil olmadı olmayacakta

Malesef sizin istediğiniz gibi pişman olsun,peşimden koştursun,dizlerime kapansın af dilesin istemişsiniz ama ancak Türk filmlerinde o tür erkekler.Duygusal birisiniz,belki ısrar etseydi o zaman dönecektiniz,burnu sürtülsün,biraz çektireyim istediniz affetmeyerek.Hepimiz kadınız,elbette ki ateş düştüğü yeri yakar,acınızı tam anlayamayız yaşamadığımız için.Ama böyle davranarak kendinizi yıpratıyorsunuz ve inanın okudukça biz de üzülüyoruz sizin için.

Çünkü bu adam benim tüm güzel zamanlarımı çağlarımı yedi. Hayallerimi umutlarımı elimden aldı.. Beni ilgilendirmiyor ben sadece bu kadar sorunla boğuşurken ben onun mutlu olup durmasına katlanamıyorum.Haksız o eziyet çeken ben. Ne güzel dünya :)
Dönse gelse gururum okşanır, sürünse mutlu olurum, evet. Benim yerimde herkes mutlu olurdu ama bana kalırsa. O kadar. Geri dönmem geri döncek olsam boşanmazdım. Bana geri dönersin diyip durma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…