- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi melekannesi14
-
hassas bir konu falan değil. tokalaşmayı bile zina gibi gören çirkin bir anlayış var ortada. bu zihniyete karşı ciddi ciddi cevap beklemeyin insanlardan.
rezil bir zihniyet
Konu sahibide biliyordur bosalmadigini ama inanci geregi hassas demekki.Tokalaşınca karşınızdaki erkek boşalıvermiyor rahat olun.
Tokalaşınca karşınızdaki erkek boşalıvermiyor rahat olun.
Tokalaşınca karşınızdaki erkek boşalıvermiyor rahat olun.
saygı denen birşey var hanımefendi.hassas bir konu falan değil. tokalaşmayı bile zina gibi gören çirkin bir anlayış var ortada. bu zihniyete karşı ciddi ciddi cevap beklemeyin insanlardan.
rezil bir zihniyet
Dini içerikli konular yasaktır. Konu kapanmalıdır ve kapanacaktır.
ben günahlardan zıyade tıtızlıkten dolayı tokalasmayı sevmıyorumSelamun aleykum canlar fikirlerinize ihtiyacim var. Hicbir namahremle.tokalasma yapmak istemiyorum lakinn bizim ailede cok ender bir durum kim kime dum duma oysaki gunahlardan kacmaya calisiyorum elimden geldigince.mesela kuzenlerle kardes gibi büyüdük simdi bunu yapmaya calisiyorum ama ecel.terleri dokuyorum sag elimi omuzumada koysam anlamayanlar var tokalasmayan arkadaslar nasil yapiyorsunuz inanki fikirlerinize ihtiyacim var
Forum kuralı bu. Ben belirlemedim. Dini içerikli konular yasak.sanane arkadas sanaaneee! her konuya atlayinca ne geciyor eline!
Dini içerikli konular yasaktır. Konu kapanmalıdır ve kapanacaktır.
Forum kuralı bu. Ben belirlemedim. Dini içerikli konular yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?