namaz abdesti taratlenme ve iç çamaşır değiştirme takıntısı

benimadimmine

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
98
13
Namaz kılıyorum.Fakat her defasında iç çamaşırı değiştirme gereksinimi duyuyorum.Tuvalete gittikten sonra taratlenip kuruluyorum fakat ya su gittiyse bacağıma nemli kaldıysa Her namazda iç çamaşırı değiştirme felan.Abdest alırken iki defa alıyorum mesela ağzıma su alıyorum almadım mı acaba diye dönüp tekrar alıyorum.Vesveselerden nasıl kurtulurum yardım edin özellikle şu taratlenme kısmı kafa karıştırıcı.İğne ucu kadar olsa olmaz diyorlar.

Hanımlar birde şuan bekarım regl dönemleri bazen oje sürüyorum iyice çıkarıyorum gusul öncesi fakat ya etinde görmedik yerde oje kaldıysa diye şüphe duyuyorum.tırnak sertleştirici süremiyorum şefaf diye ama özel zamanlarda oje sürmek istiyorum.Zaten takıntılı biriyim.Deneyim ablalar bu durumdan nasıl kurtulabilirim

takıntıdan öte bence, netten vesveselerden kurtulmak yazıp aradığınız cevapları bulabilirsiniz bence konunuz kapanacak çünkü yasak dini konular o_O

.vesveseden kurtulmak için. yazsanız dahi çıkıyor size yarayacağını düşündüğüm bilgiler. link atamıyorum bulursunuz pekala buraya girebildiyseniz :)

İç çamaşırın nemli olması namaza engel değil ki ? Vesveseleri yenmek sadece sizin elinizde.

Abdest alırken aklınızı tamamen verin. 3 defa su aldığınızda tamamdır , unutuyorsanız parmağınızla sayın.. Aldım mı , oldu mu diye kafanız kurcalanıyorsa " oldu tamamdır" deyip çıkın oradan. Bir iki bir iki kurtulursunuz.
Oje içinde , iki defa silersiniz sizde. Zaten ışığa tutunca görünüyor .

Hayatınızın her noktasında böyle takıntılarınız var mı ? Varsa bir uzmandan destek almalısınız.

Şekli konulara değil niyetinize güvenin

Tabii ki abdestin namazın kuralı vardır ama kuruntuyu uzaklaştırın

Bir seferinde ağzınıza az su alsanız bu sizi cehennemlik yapmaz ama bu takıntılar büyürse hastanelik yapar

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X