sanırım ona büyüler yaptı zamanında kayınvalidesi ve ruyasında hep görürmüş nerde oldukları
onla uğraşırlarmış 3harfliler...dövüyorlarmış ...
şimdide namaz kılarken korkuyor
vesvese geliyor sanırsam...
iyi anlamışmıyım...?
evet biraz karisik olmus uzun hikaye, SIKILMAMANIZ uzun olmasin diye kisadan gectim kv degil yapan onun eltisi 3harflilermi bilmiyorum bulduklarimi akan nehire attim ...........bende sasiyordum bir insan baskasina nasil böyle birsey yapar aklim almiyor inanilmaz ama rüyamda görüyordum o kisi koyarken igneli sabunlar ,muskalar, felan ben kimseyi kirmam cok sosyal biriyim rabbim cok mucizeler yasatti bana belki o güzden rüyamda gördüm ......... bu konudan anlayan birisinin belki yardimi dokuna Bilir anlamisin canim vesvese geliyor korkuyorum kilarken
Sirkeli su ile yıkan ve felak nas oku. Geç secdenin başına korksan bile namazına devam et
Sürekli nas felak oku. Sabır edip namazına devam edersen vesvese ve korku geçecek
Rahatlığa kavuşacaksın sadece biraz sabır... Unutma allah sabır edenlerle beraberdir
verdigin bilgiler icin tesekkür ederim, bu sureleri hep okuyorum,sirkeli suyu deniycem hic duymamistim ,ALLAHIMA sükür cok sabirligim ah canim bendeki sabri bir bilsen rabbim o güzden beni hic yanliz birakmadi tekrar tesekkürler