Namazım kabul olur mu yada kılmamalı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nursena21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
48
12
8
Şöyle ki ben nişanlıyım nişanlımla devamlı olarak ilişkiye giriyorum ve bu sefer namaz kılma isteği içimden gelmiyor kabul olacağını düşünmüyorum sürekli günah işlerken namaz kılmak saygısızlık gibi geliyor artık kılmamak daha doğru gelmeye başladı sizin düşünceleriniz nelerdir sizce daha fazla mı günah oluyor kılmamalı mıyım

Şöyle ki ben nişanlıyım nişanlımla devamlı olarak ilişkiye giriyorum ve bu sefer namaz kılma isteği içimden gelmiyor kabul olacağını düşünmüyorum sürekli günah işlerken namaz kılmak saygısızlık gibi geliyor artık kılmamak daha doğru gelmeye başladı sizin düşünceleriniz nelerdir sizce daha fazla mı günah oluyor kılmamalı mıyım
neden evliliği beklemediğinizi sorgularım önce ?

Yahu namaz kılan insan neyin günah neyin olmadığını da bilecek zekaya sahiptir herhalde. Arkadaş kendince dalga geçiyor olmalı.
Günah olduğunu biliyorum sadece bu şekilde namaz kılınacağını düşünmüyorum sadece sormak istedim nedir bu tepki ?

Yani uzun zamandır nişanlıyız ve ailem pandemiden dolayı evlenmemize izin vermiyor biz de insanız haliyle isteklerimiz dürtülerimiz var
Konudan bağımsız yazıyorum. Nikah kıysanız düğünü de pandemiden sonraya bıraksanız daha iyi olmaz mı? Çoğu çift böyle yapıyor. Yetişkin insanlarsanız izin vermemeleri çok absürt

Günah olduğunu biliyorum sadece bu şekilde namaz kılınacağını düşünmüyorum sadece sormak istedim nedir bu tepki ?

Bu Allahla sızın aranızdadır. Kabul olup olmayacağına biz karar veremeyiz. Malûm konuyu açtığınız yer ilişkiler duygular bolumu. Gördüğünüz gibi alo fetva hattı değil. Bizi neden şahit tutuyorsunuz?

Amacınız dalga geçmek çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek zekanız var.

güldürmeyin allah aşkına o kadar insan var siz mi tutamıyorsunuz kendinizi bence namaz falan hikaye siz bayan bile değilsiniz bence
Sİzinle polemiğe giremeyeceğim birine çatmak için yer arıyorsunuz sanırım

Sİzinle polemiğe giremeyeceğim birine çatmak için yer arıyorsunuz sanırım
beni burada tanıyan tanır genelde yardımcı olmak adına yazarım ama şu konuda yargılamaktan başka birşey düşünemedim evlilik dışı ilişkiyi normalleştirmek ve namazı sormak ancak dalga geçmek veya kadın olmayan birinin soracağı birşey olabilir

Dini konular da konu silmek de yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X