Şöyle ki ben nişanlıyım nişanlımla devamlı olarak ilişkiye giriyorum ve bu sefer namaz kılma isteği içimden gelmiyor kabul olacağını düşünmüyorum sürekli günah işlerken namaz kılmak saygısızlık gibi geliyor artık kılmamak daha doğru gelmeye başladı sizin düşünceleriniz nelerdir sizce daha fazla mı günah oluyor kılmamalı mıyım
Şöyle ki ben nişanlıyım nişanlımla devamlı olarak ilişkiye giriyorum ve bu sefer namaz kılma isteği içimden gelmiyor kabul olacağını düşünmüyorum sürekli günah işlerken namaz kılmak saygısızlık gibi geliyor artık kılmamak daha doğru gelmeye başladı sizin düşünceleriniz nelerdir sizce daha fazla mı günah oluyor kılmamalı mıyım
Konudan bağımsız yazıyorum. Nikah kıysanız düğünü de pandemiden sonraya bıraksanız daha iyi olmaz mı? Çoğu çift böyle yapıyor. Yetişkin insanlarsanız izin vermemeleri çok absürt
Bu Allahla sızın aranızdadır. Kabul olup olmayacağına biz karar veremeyiz. Malûm konuyu açtığınız yer ilişkiler duygular bolumu. Gördüğünüz gibi alo fetva hattı değil. Bizi neden şahit tutuyorsunuz?
Amacınız dalga geçmek çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek zekanız var.
beni burada tanıyan tanır genelde yardımcı olmak adına yazarım ama şu konuda yargılamaktan başka birşey düşünemedim evlilik dışı ilişkiyi normalleştirmek ve namazı sormak ancak dalga geçmek veya kadın olmayan birinin soracağı birşey olabilir