Nankör eş sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 3 yıllık evliyim 3 yılda toplasan 2 elin parmağını geçmez böyle kahvaltı hazırladığım. Düzenli hale gelince karşı tarafta beklentiye giriyor hep yapar zaten diye ben düzenli yapmicağım şeyleri ara sıra yaparım o zaman daha güzel oluyor kendiniz için yapıyorsanız zaten severek yaparsınız ama zoraki yaparsanız bide karşı taraftan olumsuz bi dönüş olursa zehir oluyor malesef. Çok verici olmamak lazım erkeği şımartmamak lazım çünkü sonradan yapmasaydın ben mi dedim oluyor

Pankek ve tostun arasındaki kolaylık ve zorluğu düsünüyorum

Pankek zor degil sadece basit bir tosta gore azicik daha zaman aliyor ki mevzu pankek yapma tost yap değil, pankeki soyledi diye pankek ustunden gidiyoruz.

"Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım çeşit çeşit özene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten"

Şu kahvaltiyla tost arasindaki zorlugu dusunebilirsin.

Bizim gelin boyle yapiyor ustelik calişmiyor. Haftasonlari bebegi baba oyaliyor kadin 1-2 saat fazla uyurken

Yok ben sana bişey demedim zaten yanlış anlama
Sadece tost yapsaydın diyenleri anlayamadım
Pankekide yetecek kadar hazırlasan aynı zaman gibi geliyor sadece
Yani tostta zaman alıyor almıyor değil

Sizin yorumlarınızı hep beğeniyorum ben

Bizim gelin boyle yapiyor ustelik calişmiyor. Haftasonlari bebegi baba oyaliyor kadin 1-2 saat fazla uyurken

Ben çalışıyorum şuan ama ücretsiz izindeyken de yapardım ben gece emzirmek için on kere uyanıyorum siz fosur fosur uyuyorsunuz diye duygu sömürüsü yapıyordum, böyle uyku sersemi bebeği eline tutuşturup kapıyı kapatır uyurdum, kıyamazdı üç saatim fiksti sonra bebe acıktığı için uyandırırlardı beni

Bil kıymetini oydar arkandayım çalışsan da çalışmasan da
Ben de evde boş oturmuyorum arkadaş yıkıyorum ütülüyorum (uzun zamandır ütü yapmadım orayı geç) pişiriyorum kaldırıyorum, çocuk bakıyorum. Üstelik her gün adamdan önce kalkıyorum. Ee hfta sonu biraz yatmak hakkım ve ben hakkımı kimsede bırakmam

O da kötü ya karısını ne diye anlatırki

Telefonda konusuuyoruz mesela " İyiyim ne yapayim ya sabah cocukla ilgilendim X uyuyor cocuk hareketli vs diye gunluk konuşma seklinde bir kac defa denk geldim soyledigine. Karisini anlatmak degil aslinda kendi rutinini anlatiyordu.

Telefonda konusuuyoruz mesela " İyiyim ne yapayim ya sabah cocukla ilgilendim X uyuyor cocuk hareketli vs diye gunluk konuşma seklinde bir kac defa denk geldim soyledigine. Karisini anlatmak degil aslinda kendi rutinini anlatiyordu.
Hee anladım

Duygularıma tercüman oldunuz resmen sanki konu pankek bir kaç kişi sıkı saçmalamıs bana göre pankek tosttan daha basit çünkü elim alışık ki konu bu değil burada yapılan kıymet bilinmezliği bi eline sağlık denmemesi vs sanki o an bizim yanımızda olup nasıl tepki verdiğimi bilen var ben zaten eşime düzgün bir şekilde söyledim sıcak diye sonra o bana serteldiği için ben patladım ki ben yaptığını asla laf etmeyen bir insanım

Kiymet bilinsin diye yapilmaz boyle seyler. Cesit cesit yemekle, tatliyla olmaz sadece ev huzuru veya kiymet.
Evet yaninizda degildik ama kendiniz soyluyorsunuz kizip tabagi elinden aldim diye, şimdide zaten duzgun sekilde soyledim yanimda degildiniz diyorsunuz.
Mevzu pankek vs degil ama pankek yaparken o an olan ufacik şeye kizmaniz. Sabah sabah eşim benim moralimi bozduktan sonra oturup börek açsa gozumde hiç bir kiymeti olmaz. Huzurlu yiyelim borek eksik olsun derim kisaca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…