- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Pankek ve tostun arasındaki kolaylık ve zorluğu düsünüyorum
Benim gibi 6.30 ta uyanan bebeyi oyalasın diye eşi kaldırıp 9 buçuğa kadar yatsaydınız keşke bakınız öyle yaptım, kıymetinden geçilmiyor valla billa
Arkadaşlar bütün açıklamaları yapmış ben şöyle bi örnek iliştirdim kaçıyorum
Yok ben sana bişey demedim zaten yanlış anlamaPankek zor degil sadece basit bir tosta gore azicik daha zaman aliyor ki mevzu pankek yapma tost yap değil, pankeki soyledi diye pankek ustunden gidiyoruz.
"Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım çeşit çeşit özene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten"
Şu kahvaltiyla tost arasindaki zorlugu dusunebilirsin.
Allah'ım inşallah ben sizin gelin değilimdirBizim gelin boyle yapiyor ustelik calişmiyor. Haftasonlari bebegi baba oyaliyor kadin 1-2 saat fazla uyurken
Sizin yorumlarınızı hep beğeniyorum benErkekler böyledir ama.
Günün sonunda "yapmasaydın" derler.
Azıcık babasını ya da eşini gözlemleyen her kadın bilir bunu.
Ben evini çiçek gibi pırıl pırıl tutan, çorbasından tatlisina salatasından mezesine kadar çeşit çeşit yapan "ben becerikliyim, ben hamaratım" ayağına kendini parçalayan hiçbir kadının kıymetinin bilindiğini görmedim.
Neden kıymeti bilinmez biliyor musunuz?
Çünkü kendisi de kendi kıymetini bilmemektedir.
Bir insan kendine kıymet vermiyorsa ... onun değeri bu kadarmiş, ben kendisinden iyi bilecek değilim derim. Ben de kiymet vermem.
Fazla fedakarlık daima fazla vefasızlık getirir.
Bakın eşiniz kendisine ne kadar değer veriyor. Kalkıp sizin gibi saçını süpürge etmiyor. Çünkü onun saçları kıymetli.
Erkeklerin kendine verdiği değeri, bütün kadınların kendilerine verebilmesini diliyorum
Allah'ım inşallah ben sizin gelin değilimdir
Bizim gelin boyle yapiyor ustelik calişmiyor. Haftasonlari bebegi baba oyaliyor kadin 1-2 saat fazla uyurken
Sen şimdi gelinin neyisin ona göre karar vercem sizin gelin olup olmadığımaBizim gelinsen hiç iyi anlaşamiyoruz ama uyudugun icin degil.
Sen şimdi gelinin neyisin ona göre karar vercem sizin gelin olup olmadığıma
He iyi bari benim eşimin kuzenleri ben uyuyor muyum kalkıyor muyum ne halt ediyorum bilmezlerKocasinin kuzeniyim, yakin ilişkilerimiz var.
He iyi bari benim eşimin kuzenleri ben uyuyor muyum kalkıyor muyum ne halt ediyorum bilmezler
He iyi bari benim eşimin kuzenleri ben uyuyor muyum kalkıyor muyum ne halt ediyorum bilmezler
O da kötü ya karısını ne diye anlatırkiBen de kuzenden duyuyorum valla.
Ben de evde boş oturmuyorum arkadaş yıkıyorum ütülüyorum (uzun zamandır ütü yapmadım orayı geç) pişiriyorum kaldırıyorum, çocuk bakıyorum. Üstelik her gün adamdan önce kalkıyorum. Ee hfta sonu biraz yatmak hakkım ve ben hakkımı kimsede bırakmamBil kıymetini oydar arkandayım çalışsan da çalışmasan da
O da kötü ya karısını ne diye anlatırki
Hee anladımTelefonda konusuuyoruz mesela " İyiyim ne yapayim ya sabah cocukla ilgilendim X uyuyor cocuk hareketli vs diye gunluk konuşma seklinde bir kac defa denk geldim soyledigine. Karisini anlatmak degil aslinda kendi rutinini anlatiyordu.
Duygularıma tercüman oldunuz resmen sanki konu pankek bir kaç kişi sıkı saçmalamıs bana göre pankek tosttan daha basit çünkü elim alışık ki konu bu değil burada yapılan kıymet bilinmezliği bi eline sağlık denmemesi vs sanki o an bizim yanımızda olup nasıl tepki verdiğimi bilen var ben zaten eşime düzgün bir şekilde söyledim sıcak diye sonra o bana serteldiği için ben patladım ki ben yaptığını asla laf etmeyen bir insanımPankek zor degil sadece basit bir tosta gore azicik daha zaman aliyor ki mevzu pankek yapma tost yap değil, pankeki soyledi diye pankek ustunden gidiyoruz.
"Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım çeşit çeşit özene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten"
Şu kahvaltiyla tost arasindaki zorlugu dusunebilirsin
Duygularıma tercüman oldunuz resmen sanki konu pankek bir kaç kişi sıkı saçmalamıs bana göre pankek tosttan daha basit çünkü elim alışık ki konu bu değil burada yapılan kıymet bilinmezliği bi eline sağlık denmemesi vs sanki o an bizim yanımızda olup nasıl tepki verdiğimi bilen var ben zaten eşime düzgün bir şekilde söyledim sıcak diye sonra o bana serteldiği için ben patladım ki ben yaptığını asla laf etmeyen bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?