Çocuk durmadı bende o esnada ilgilenemedim elimde iş olduğu için muhtemelen ona tepkiliTam olarak eşiniz neye tepkili?
Son taraf karışık geldi anlamadım.
Bende yeni evlıyken hep oyle yapardım donatrdm masayı,taylıyı eksik etmezdm ama baktım ne yapıyosun oluyo . boraktım yapmıyorm artık ne bulursa yıyo ses etmıyo ,aileden ne görürüsen o canım , sal boşver canın ne ıstıyosa pişir yerse yesin yemzse kendı bilir . zaten çocukla yemek yapmak bile işkence ben su anda mutfak oda arasında koşmaktan mahvoluyrm ama hala ne yapıyosun ki oluyoHerkese günaydın
Çok sinirliyim ve birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var.Haftanın 6 günü bende eşimde çalısıyoruz bir pazar tatilimiz var ve oğlumuzla bütün gün birlikte olabildiğimiz tek gün.Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım çeşit çeşit özene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten salgın var hiçbiryere gidemiyoruz ki ben riskli bir işte çalışıyorum günlük bunalımımızı azaltmaya çalışalım istiyorum.Bu sabahta böyle yapıyordum oğlumun dünden beri biraz ateşi var huysuzlanıyor eşim çocuk istiyor diye önce buzdolabını açtı dikti çocuğu önüne çocuğun dikkatini çeken ama onun yiyemeyeceği bir yiyecek vardı çocuk istedi diye aldı döktü çöpe.hiçbirsey demedim ocakta pankek yapıyorum çocuk istedi verdim bi tane tekrar istedi diye sıcak sıcak veriyor çocuğa (oğlum 2 yaşında)bende kızdım aldım tabağı elinden benim tutamadığımı sen neden çocuğa veriyorsun ağzını yakar diye paşa bana tepki veriyor neymiş ne uğraşıyormuşum koy zeytin peynir diye ki onu da koysam kırk laf eder bende coştum her pazar hazırlık yapıyorum tek günümüz diye insan bi kez eline sağlık der ya ne nankörsün dedim ve konuşmuyorum bütün keyfim kaçtı
Herkes çok çalışkan abi, bi ben tembelim galiba, çok şaşırıyorum.Her pazar böyle kahvaltı hazırlamak için motivasyonu nerden buluyorsunuz ? Boşverin , yapmayın , gerek yok.
Yok ya ben de öyleyim. Tost çay iyidir iyi. Hani bazen canım ister hazırlarım da her pazar yok valla zor.Herkes çok çalışkan abi, bi ben tembelim galiba, çok şaşırıyorum.
Madem kiymet yok. Her pazar kahvaltiya disari gidin. Cidden..Herkese günaydın
Çok sinirliyim ve birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var.Haftanın 6 günü bende eşimde çalısıyoruz bir pazar tatilimiz var ve oğlumuzla bütün gün birlikte olabildiğimiz tek gün.Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım çeşit çeşit özene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten salgın var hiçbiryere gidemiyoruz ki ben riskli bir işte çalışıyorum günlük bunalımımızı azaltmaya çalışalım istiyorum.Bu sabahta böyle yapıyordum oğlumun dünden beri biraz ateşi var huysuzlanıyor eşim çocuk istiyor diye önce buzdolabını açtı dikti çocuğu önüne çocuğun dikkatini çeken ama onun yiyemeyeceği bir yiyecek vardı çocuk istedi diye aldı döktü çöpe.hiçbirsey demedim ocakta pankek yapıyorum çocuk istedi verdim bi tane tekrar istedi diye sıcak sıcak veriyor çocuğa (oğlum 2 yaşında)bende kızdım aldım tabağı elinden benim tutamadığımı sen neden çocuğa veriyorsun ağzını yakar diye paşa bana tepki veriyor neymiş ne uğraşıyormuşum koy zeytin peynir diye ki onu da koysam kırk laf eder bende coştum her pazar hazırlık yapıyorum tek günümüz diye insan bi kez eline sağlık der ya ne nankörsün dedim ve konuşmuyorum bütün keyfim kaçtı
Sicak verme agzini yakar diyebilirsiniz sakince. Boyle en ufak şeyde kizarak tepki verecekseniz pankekte eksik kalsin. Sinirli birinin pankeki benim için bir şey ifade etmezdi acikcasi.
Ayrica her pazar bu zorunluluga ne gerek var? Bu pazar biz de evdeyiz biyere cikmadik uzun uzun kahvalti hazirlamakta istemedik birer tost yaptik yedik mutlu şekilde.
Boyle kizarak ederek pankek yapacaginiza birbirinize sarilarak, öperek 2 tost yiyebilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?