Nankör insan, herkese sebep oldu

Halen aynı şey 😂 yetkileri fazla ne demek? Yetkileri farklı zaten :) asayiş olaylarında da polislerin yetkileri fazla. Tanım yanlış çünkü elma ile elmanın karşılaştırması değil. Örneğin: doktorun yetkisi fazladır hemşireden, hemşirenin yetkisi fazladır hademeden. Aynı meslek grubu içerisinde kullanılır ancak :)
Aydınlandım valla ufkumuz açıldı asayişe baktığını kimse bilmiyordu ilahi ama siz yine çok iyi bilmediğiniz şeylerde fazla öne atılmayın :kahve: Bu arada sırf eşinizin mesleğini pohpohlamak için yok hademe yok doktor hemşire şu bu ınsanların mesleklerini küçümsemeyin. Polise saygım sevgim sonsuz ama şuan önüne gelen okumamış insan bıle polis oluyor. He bu arada o küçümsediğiniz zabıtada kolluk kuvvet hatta tarıhte ılk kurulan bırımdır polis teşkilatı yıllar sonra kurulmuştur. Yetki kısmına gelince polis asayiş güvenliğini sağlar yani şu bılgıyıvermen bıle komık yanı bu bılgı kımın ne işine yarayacaksa 😅 bu arada zabıta polis arasında maaş farkı bıle var bak bu bilgi senin işine yarar 😂

Aydınlandım valla ufkumuz açıldı asayişe baktığını kimse bilmiyordu ilahi ama siz yine çok iyi bilmediğiniz şeylerde fazla öne atılmayın :kahve: Bu arada sırf eşinizin mesleğini pohpohlamak için yok hademe yok doktor hemşire şu bu ınsanların mesleklerini küçümsemeyin. Polise saygım sevgim sonsuz ama şuan önüne gelen okumamış insan bıle polis oluyor. He bu arada o küçümsediğiniz zabıtada kolluk kuvvet hatta tarıhte ılk kurulan bırımdır polis teşkilatı yıllar sonra kurulmuştur. Yetki kısmına gelince polis asayiş güvenliğini sağlar yani şu bılgıyıvermen bıle komık yanı bu bılgı kımın ne işine yarayacaksa 😅 bu arada zabıta polis arasında maaş farkı bıle var bak bu bilgi senin işine yarar 😂

Yok olur mu siz daha iyi biliyorsunuz tabi ki, hatta zabıtanın yetkileri Başbakan’dan bile fazla :) tamam sensin, en büyük zabıta yaşasın 😂

Yok olur mu siz daha iyi biliyorsunuz tabi ki, hatta zabıtanın yetkileri Başbakan’dan bile fazla :) tamam sensin, en büyük zabıta yaşasın 😂
Konuyu anlasaydın keşke sırf kocan polis dıye orayı cımbızla çekıp ınsanları aşağılayan sensin. Helede asayişe bakar demek o kadar komık ki butun kulüp aydınlandı sayende yetki ne demek onu bıle bılmediğin belli neyse uğraşamam senle

hijyeni polis hangi bilgisiyle kontrol edip onay verebiliyor ? gerçekten polislerle bunun sorumlusu bu ülkeden kalan son ümidimi de keserim.
Yayımlanan genelgeler gereği covid 19 a uygunluğu polis ve jandarma denetliyor. Hatta bu denetim grubunda kamu yöneticileri de bulunuyor.
Burada bir denetim formu var ve bunlar kullanılıyor.

borcu olan insanların paranin bir tek kendilerine lazim oldugunu sanmalari,
bunun icin herkesin hayatini riske atmalarinin hiç umrunda olmamalari çok bencilce geliyor bana.
adam iyiki de şikayet etmiş belkide paraya çok ihtiyaci olup mecburen o işe gelmek zorunda olan ayni zamanda da bakmakla yukumlu oldugu insanlar icinde endiselenen biridir.

Back
X