- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bizim sülaleye gelin gelseydiniz heralde intihar edersiniz. Bana köfte derlerdi abime tilki halamın oğluna dana göz (yeşil ve kocaman guzel gözleri var diye) bir baska cocuga marul surat :)) abimin kizina sirkebu ilk kez olan birsey degildi daha oncesi oldugu icin daha oncede surekli bir ad takip onunla seslendiler daha oncede kac kez uyardim israrla devam ettiler.sanirim ben epey bi takinti yaptim.
Kalkıp da çocuğun suratına suratına sen cirkinsin prenses değilsin diye bagirmiyoruz herhalde. Gülerek gidiklayarak çirkin kızım/oğlum seviyoruz. Şu psikoloji hemen bozulmaya meyilli olmasın.Hoş bi davranış şekli değil. Çocuğun psikolojisi de onemli umarım bunları sadece ebeveynlerin yanında soyluyorsunuzdur yoksa çocuktur "ESPIRI" vs. Anlamaz.
Cocugun hareketlerine terbiyesine kendi icinizde yorum yapabilirsiniz ama fiziksel olarak kiyasmaniz cok ayip.epey bi tipitip.bi oglu var oda babasi gibi nankor 9 yasinda iyilikten filan anlamiyor.
Isin ozu iki kilo balik ve bir suru gofret aldik sukur etmiyorlar ustelik kendi minik kizlarina bakmiyorlar benim uzun boylu prenses kizima laf ediyorlar.İki kilo balıktan prensese, oradan gofrete ve en son prematüre bebeğe...
gercekten nankor insanlardan nefret ediyorum ama etrafimda sayisiz nankor var malesef.gecen gun aksam esimin kizkardesinin evine 2 kilo pismis balik alip gittik.gorumcem beceriklidir oda salatayi hazirlamis.neyse yedik ictik.bu arada kizim telefonumda video izliyor elsayi.elsa dans ediyor sarki soyleyerek brnim 5 yasindaki kizimda elsanin hareketlerini taklit ediyor.bizde esimle birbirimize bakip kizimizi izliyoruz cok tatli gozukuyordu.bende prensesim benim filan dedim.hemen gorumcemin kocasi nami diger kizimin halasinin esi enistemiz hemen atladi ordan aman hic prenses gormesek prenses sanicaz dedi.adam bide esimin halasinin oglu.delimi ne epey bi tipitip.bi oglu var oda babasi gibi nankor 9 yasinda iyilikten filan anlamiyor.kizim marketten biseyler aldi onlarada aldik cocuklara.son bir kutu gofret almisti onuda kimseyle paylasmak istemiyor benim kiz.gizli gizli istiyor veriyoruz bu seferde kizim farkedince agliyor gifretimi yemis diye bizde yok baska bisey yiyor diyoruz bu seferde oglan gicik gicik hareketler yapiyor ohhh yiyorum gibi.en son gurultuden kafa bas beyin kalmadi kalktik evimize geldik.prameture dogmus bir kizlari var o kadarda peslerinden kostum yardimci oldum.yinede yaranamiyorsun.benim kiz 5 yasinda ama boyu filan uzun yasindan buyuk duruyor cekemiyorlarmi nedir anlamiyorum.adam boyle cins cins davrandikca ogluda baba izinden gidiyor.bizim kizi uzup duruyor kendi kardeslerine karsi oyle degil.en iyisi uzak durmak.
"Çocuk" Anlamaz. Siz yine anladığını sanın.Kalkıp da çocuğun suratına suratına sen cirkinsin prenses değilsin diye bagirmiyoruz herhalde. Gülerek gidiklayarak çirkin kızım/oğlum seviyoruz. Şu psikoloji hemen bozulmaya meyilli olmasın.
Eee uzak durun .Babası ilginç olabilir ama o 9 yaşında ki de çocuk bunu unutmayın.gercekten nankor insanlardan nefret ediyorum ama etrafimda sayisiz nankor var malesef.gecen gun aksam esimin kizkardesinin evine 2 kilo pismis balik alip gittik.gorumcem beceriklidir oda salatayi hazirlamis.neyse yedik ictik.bu arada kizim telefonumda video izliyor elsayi.elsa dans ediyor sarki soyleyerek brnim 5 yasindaki kizimda elsanin hareketlerini taklit ediyor.bizde esimle birbirimize bakip kizimizi izliyoruz cok tatli gozukuyordu.bende prensesim benim filan dedim.hemen gorumcemin kocasi nami diger kizimin halasinin esi enistemiz hemen atladi ordan aman hic prenses gormesek prenses sanicaz dedi.adam bide esimin halasinin oglu.delimi ne epey bi tipitip.bi oglu var oda babasi gibi nankor 9 yasinda iyilikten filan anlamiyor.kizim marketten biseyler aldi onlarada aldik cocuklara.son bir kutu gofret almisti onuda kimseyle paylasmak istemiyor benim kiz.gizli gizli istiyor veriyoruz bu seferde kizim farkedince agliyor gifretimi yemis diye bizde yok baska bisey yiyor diyoruz bu seferde oglan gicik gicik hareketler yapiyor ohhh yiyorum gibi.en son gurultuden kafa bas beyin kalmadi kalktik evimize geldik.prameture dogmus bir kizlari var o kadarda peslerinden kostum yardimci oldum.yinede yaranamiyorsun.benim kiz 5 yasinda ama boyu filan uzun yasindan buyuk duruyor cekemiyorlarmi nedir anlamiyorum.adam boyle cins cins davrandikca ogluda baba izinden gidiyor.bizim kizi uzup duruyor kendi kardeslerine karsi oyle degil.en iyisi uzak durmak.
Bir de prematüre doğan çocukları için yardım etmişler ,atlamayalım lütfen :)Isin ozu iki kilo balik ve bir suru gofret aldik sukur etmiyorlar ustelik kendi minik kizlarina bakmiyorlar benim uzun boylu prenses kizima laf ediyorlar.
kendi çocuğu dans ederken ne kadar tatlı tatlı izlediklerini düşünüyor bir de değil miBir de prematüre vurgusu var, atlamayalım :) Oralarda acınası bir durum olmalı...
Bu damgaları 9 yaşında çocuğa vuran kadın da bir anne bu arada... Kendi kızına şaka amaçlı söylenmiş bir söze nasıl kinlenmişse, ortalığı topa tutmuş :) Ama başka bir çocuğa 'tipi tip' bile demiş.
Hı hı tamam"Çocuk" Anlamaz. Siz yine anladığını sanın.