evet haklısın dediği olsun istiyor hep ve bu cidden beni hem yoruyor hem korkutuyor. ben şimdi desem ki ben robot değilim farkındaysan insanım her dediğini yapamam noldu zoruna mı gidiyor hayat arkadaşının isteklerini yerine getirmek der. ayyyyyyDediği ilacı almadın diye bunları yaşıyorsanız ilerde büyük olaylarda neler olur tahmin edemiyorum
aynen ya çok sinirliyim şuan ne kadar saçma bi konu baksanaTamam canim normal ilaclari anlatmissin gibi geldi o yuzden yazdim.
Erkekler odun odun degil birazda ö...z işte bizim dedigimiz olsun olmayinca trip yapmayda nasil beceriyorlar bizim trip yapacamiza
evet farkındayım ilk defa yaptı bunu hatalarım olsa bile asla yüzüme vurmazdı ilk defa yaptı bunuyalnız arkadaşa katılıyorum,geçmişi öne getiren biriyle gelecek düşünme,sonra daha büyük bişey olur yine gelir yüzüne vurur,h,ç hoş olmuyor inan sadece zarar veriyor,olayda gördüğüm kadarıyla çok çok basit yani,çok saçma bi tavır almış resmen içinde kalmış bişey olsa da patlasam demiş gibi bi durum söz konusu
boşver sen,erkeklerin %90 böyle :) hiç de takılma biraz kendinle kal zaten hastaymışsında,elinde kozun olsun :)evet farkındayım ilk defa yaptı bunu hatalarım olsa bile asla yüzüme vurmazdı ilk defa yaptı bunu
ne kozu canım ya konuşmuyoruz kiboşver sen,erkeklerin %90 böyle :) hiç de takılma biraz kendinle kal zaten hastaymışsında,elinde kozun olsun :)
yani işte hastasın ve seni mrk etmyr :) koz dediğim bune kozu canım ya konuşmuyoruz ki
evet uzağız beraber olsaydık kendi hastaneye götürürdü. boğaz pastili al dedi gün içinde insanlarla konuşuyormuşum boğazım tahriş olurmuş. reçeteli ilaçlardan bahsetmiyor yani ama ne bileyim yani bunun için bu kadar kavgaya gerek yoktu çok saçmaladıCok düsünüyorsa senin niye gidip kendi almamis senin icin? Uzakmisiniz? Zaten ilacta tavsiye üzerine alinan birsey degilki?
Bazi insanlar niye karsisindaki insanin hayatina bu kadar mudahele etmek istiyor? Onami soracaksin hangi ilaci alip almayacagina? Birde seni düsündügünden dem vuruyor? Kendini muhtemelen kötü hisset diye :/
etmiyor valla şuannapıyosun demiş şimdi
ay tam üstüne bastın kız gibi değil çocuk gibi davranıyor şuan çok şaşırttı beni. hiç huyu değildi psikolojisi bozulmuşbu erkekler kız gibi neden davranır ya anlamıyorum... hiç oralı olma :Q
ay tabiki de yok,boşuna demedim dimi man kafa bunlar diye :) egemenlik kurmaya çalışıyor zavallımyapacak bişey yok zaten hatam yok bence yani yok dimi
evet ya çok kızıyorum artık buna çekemeyecek hale geldimay tabiki de yok,boşuna demedim dimi man kafa bunlar diye :) egemenlik kurmaya çalışıyor zavallım
evet uzağız beraber olsaydık kendi hastaneye götürürdü. boğaz pastili al dedi gün içinde insanlarla konuşuyormuşum boğazım tahriş olurmuş. reçeteli ilaçlardan bahsetmiyor yani ama ne bileyim yani bunun için bu kadar kavgaya gerek yoktu çok saçmaladı
aynen benim kızdığım nokta da bu zaten. hastayım diye mi üzülüyor yoksa onun dediğini yapmadığıma sinirleniyor anlamıyorumsacmalamis yani hadi birkere dersin sende demissin zaten ilaci kullandigin. Illa onun dedigini kullanman icin yaptigi israr cok sacma ve gereksiz. Güc savasi sanki bu
abartmışsın bayağıBence sevgilinizin sacma bi anina denk gelmis olabilir. Simdi buraya iliskimde yaptığım en büyük mallığı yazacağım. .
2 yil oncesi sevgilim 3 gün boyunca baska bi sehire gidecekti oncesinde de isleri yogundu az görüştük neyse ben sizlandim biraz zaten gidiyosun da bu hafta vakit de geciremedik de filan dedim o da telafi etmek adina laf arasinda "uzaktayken ne zaman ararsan acacagim telefonu, ozletmicem kendimi" dedi (genelde aradigimda musait olamiyordu) neyse ben de soz mu dedim soz dedisonra gitti, bi gun aradim çaldı çaldı acmadi aradan 7 8 dk gecmemistir mesaj atti aşkım görmemişim diye bende bir kavga kiyamet sormayin "sen verdigin sözleri tutmuyorsun benim icin soz vermek basit bisey degil madem tutamicaksin niye soz verdin vermeseydin butun güvenim kırıldı gitti iste paramparca oldum hep boylesin " şeklinde 2 gun küs kaldik sonra ama pisman oldum tabi sonra 5 6 ay bana ne dese "söz vermiyim ama tamam" dedi çocuk sevgilinizin de oyle bu anina denk gelmis olabilir mesaj atmasini bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?