Nankör..

o senin anan baban degil ...dolayisiyla lafini dinlemek zorunda degilsin...sacmaliga bak...sen de bi bireysin ve aklin var ...galiba ego tatmini icin seni kullaniyor..ayril valla ben olsam cekmem ...

o senin anan baban degil ...dolayisiyla lafini dinlemek zorunda degilsin...sacmaliga bak...sen de bi bireysin ve aklin var ...galiba ego tatmini icin seni kullaniyor..ayril valla ben olsam cekmem ...
ayrılmak mı bunun içinde ayrılık olmaz ki ama seviyorum da yani ne bilim egoist bencede biraz. Bunun farkındayım

Cnm valla boyle olunca ben cok kIziyorum..bazi erkekler sadece kendilerinde akIl varmIs gibi davraniyolar...

Nasıl bir iyilik istemek bu? Belki önerdiği ilaçlar sana alerji yapacak ya da iyi gelmeyecek.

Nasıl bir iyilik istemek bu? Belki önerdiği ilaçlar sana alerji yapacak ya da iyi gelmeyecek.
daha önce de kullandığım ilaçlar sorun o değil sorun bunun için kavga etmesi abartması büyütmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…