- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
- Konu Sahibi Songulserce
Konuyu meşgul etmeyelim diye mesaj attım sana kuzum görmedin sanırım ordan konuşabiliriz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu meşgul etmeyelim diye mesaj attım sana kuzum görmedin sanırım ordan konuşabiliriz :)
Görmedim cnmKonuyu meşgul etmeyelim diye mesaj attım sana kuzum görmedin sanırım ordan konuşabiliriz :)
Mesaj kısmında :)Görmedim cnm
Gelmemiş cnmMesaj kısmında :)
normal gelmemesi mesajı sen diye başkasına atmışımGelmemiş cnm
Valla bende bakıyom yoknormal gelmemesi mesajı sen diye başkasına atmışım
Buralarda yeniyim anca bukadar net gösterilirdi![]()
O çoktan affetmeye meyilliKinamiyim diyorum ama allah affetsin annenin yerine olsam ilk isim seni evimden cikarmak olurdu siz adama verdikce adam almis . Annen sana evini vermiş kendi kiraya gitmiş daha ne yapsin. Sen adamin cefasini cek kumar borcuna batsin, ustune adama kredi çek, yetmesin annene nankorluk yapsin. Insan illaki afallar cocuk var duzen var, ben calisamiyorum diye çeker hadi anlarim devami niye. Hemen iş bulun çalişin annenizle paçanizi kurtarin. Umarin hayatiniz yoluna girer.
Yok ya çekemez bence araştırılıyor imza gerekliBenim anlamadigim mevzu T.C kimlik no'sunu bilen herkes, ornegin caldigi telefondan kredi cekebiliyor mu yani?
Adam kadinin evinde kadini istemiyormuş kişin. Annesi neler yaptigi halde annesine laf ettiyor. Bazi kadinlar cidden kocalari için yasiyor. Mesela insan cocugunu dusunur kumarbaz,cibiletsiz adam ne kadar babalik yapabilir? Annesini dusunur bana evini verdi kendi emekli maasiyla kiraya gitti yine anneme hurmet etmiyor der. Affederse hiç sasirmam alyansiyla baslamis, krediyle devam etmis. Kendine reva goruyorsa yasasin.O çoktan affetmeye meyilli
Bukadar şey yaşatmış o anne eli öpülesi annesini başının tacı yapması lazım kızı için herşey yapmış bir emekli maaşı la onlara bakmış bu hayla koca koca diyorAdam kadinin evinde kadini istemiyormuş kişin. Annesi neler yaptigi halde annesine laf ettiyor. Bazi kadinlar cidden kocalari için yasiyor. Mesela insan cocugunu dusunur kumarbaz,cibiletsiz adam ne kadar babalik yapabilir? Annesini dusunur bana evini verdi kendi emekli maasiyla kiraya gitti yine anneme hurmet etmiyor der. Affederse hiç sasirmam alyansiyla baslamis, krediyle devam etmis. Kendine reva goruyorsa yasasin.
Tabiki göndermedik o evi tercih etti annem dogalgazli bakalim dedim ama istemedi 6 yaşinda bu sene anaokuluna baslicak annem kizima bakamiyor 3 saat gidiyor 3 saatlik is nerden bulurum kiKadını doğalgazlı evden sobalı eve göndermişsiniz birde siz gerçekten istemiyor olsaydınız zorla oturtacak değildi evinde.
Kızınız kaç yaşında?
Haklisiniz ,kesinlikle çekmicem bu adami tehdit var güzellikle gitse iyi başımıza bela olmasından korkuyorum galibaEe ev annenin, çocuğumun ihtiyaclarini annem aliyor diye kendin yazmışsın, bu adamı ne diye çekiyorsun. Aç boşanma davanı otur annenle, annene ait olan evde, gir bir ise çalış. Gayette imkanın var,sen bahane arıyorsun heralde adamın yanında durmaya. Kurban psikolojisinden çıkmazsan daha çok ezilirsin. Anneni birde kendi evinden kovuyor,kışın gelmesin diyor,bu nasıl iş anlamadim... bu kadar aciz olup ne annenizi ne kendinizi ezdirmeyin...
Aslinda krediyi üstümden almasını bekliyirum alır almaz boşancam sebep yaratip ödemez yoksa güvenim yok bu adama faizli 35 bin i ödemek zorunda kalcam birde bu çıkcak basimiza pisliktenKinamiyim diyorum ama allah affetsin annenin yerine olsam ilk isim seni evimden cikarmak olurdu siz adama verdikce adam almis . Annen sana evini vermiş kendi kiraya gitmiş daha ne yapsin. Sen adamin cefasini cek kumar borcuna batsin, ustune adama kredi çek, yetmesin annene nankorluk yapsin. Insan illaki afallar cocuk var duzen var, ben calisamiyorum diye çeker hadi anlarim devami niye. Hemen iş bulun çalişin annenizle paçanizi kurtarin. Umarin hayatiniz yoluna girer.