Nankörlük var kumar var küfür var

Siz olsaniz hemen mi boşanırsınız yoksa krediyi üstünüzden alınca mı

• Hemen

OY: 24 96,0%
  • Üstümden alinca

OY: 1 4,0%

• Ankete Katılan
    25
Kinamiyim diyorum ama allah affetsin annenin yerine olsam ilk isim seni evimden cikarmak olurdu siz adama verdikce adam almis . Annen sana evini vermiş kendi kiraya gitmiş daha ne yapsin. Sen adamin cefasini cek kumar borcuna batsin, ustune adama kredi çek, yetmesin annene nankorluk yapsin. Insan illaki afallar cocuk var duzen var, ben calisamiyorum diye çeker hadi anlarim devami niye. Hemen iş bulun çalişin annenizle paçanizi kurtarin. Umarin hayatiniz yoluna girer.

Size çözüm önerileri sunuluyor sürekli mazeretiniz var, değerlendirmiyorsunuz bile. Zaten annenizin evinde oturuyorsunuz, çocuğunuzun ihtiyaçlarını anneniz karşılıyor ama evi kocanız geçindiriyordu.
Kocanızı pöhpöhlemek için kira vermeden annenizin evine yerleşmişsiniz, çocuğun masraflarını da annemiz üstlenmiş yeter ki kocanız yanınızda olsun. Yazdığınız cevaplardan bu şekilde anlaşılıyor.
Gel anne evine dersiniz, kapının kilidini değiştirip adamı almazsınız eve ve boşanma davası açarsınız, anneniz çocuğunuza bakarken siz de çalışıp evin geçimini sağlarsınız.

Kinamiyim diyorum ama allah affetsin annenin yerine olsam ilk isim seni evimden cikarmak olurdu siz adama verdikce adam almis . Annen sana evini vermiş kendi kiraya gitmiş daha ne yapsin. Sen adamin cefasini cek kumar borcuna batsin, ustune adama kredi çek, yetmesin annene nankorluk yapsin. Insan illaki afallar cocuk var duzen var, ben calisamiyorum diye çeker hadi anlarim devami niye. Hemen iş bulun çalişin annenizle paçanizi kurtarin. Umarin hayatiniz yoluna girer.
O çoktan affetmeye meyilli

O çoktan affetmeye meyilli
Adam kadinin evinde kadini istemiyormuş kişin. Annesi neler yaptigi halde annesine laf ettiyor. Bazi kadinlar cidden kocalari için yasiyor. Mesela insan cocugunu dusunur kumarbaz,cibiletsiz adam ne kadar babalik yapabilir? Annesini dusunur bana evini verdi kendi emekli maasiyla kiraya gitti yine anneme hurmet etmiyor der. Affederse hiç sasirmam alyansiyla baslamis, krediyle devam etmis. Kendine reva goruyorsa yasasin.

Adam kadinin evinde kadini istemiyormuş kişin. Annesi neler yaptigi halde annesine laf ettiyor. Bazi kadinlar cidden kocalari için yasiyor. Mesela insan cocugunu dusunur kumarbaz,cibiletsiz adam ne kadar babalik yapabilir? Annesini dusunur bana evini verdi kendi emekli maasiyla kiraya gitti yine anneme hurmet etmiyor der. Affederse hiç sasirmam alyansiyla baslamis, krediyle devam etmis. Kendine reva goruyorsa yasasin.
Bukadar şey yaşatmış o anne eli öpülesi annesini başının tacı yapması lazım kızı için herşey yapmış bir emekli maaşı la onlara bakmış bu hayla koca koca diyor

Kocanız asla düzelmeyecek ve gittikçe hem bağımlılığı hem talepleri artacak. Bir süre sonra fiziksel şiddet başlayacak , size çocuğa annen baksın git çalış eve para getir diyecek . Sonra maaşınıza el koyacak . Gidişat belli , bir bağımlıyla yaşıyorsunuz ve bunlar da yaşanan şeyler. Denenmişleri tekrar denemeye gerek var mı sizce? Hem hayata bir kere geliyorsunuz . Gerçi ben yorumlardan sizin boşanacağınızı sanmıyorum , çocuğu bahane ediyorsunuz sürekli ama apaçık korkuyorsunuz.

Kadını doğalgazlı evden sobalı eve göndermişsiniz birde siz gerçekten istemiyor olsaydınız zorla oturtacak değildi evinde.

Kızınız kaç yaşında?
Tabiki göndermedik o evi tercih etti annem dogalgazli bakalim dedim ama istemedi 6 yaşinda bu sene anaokuluna baslicak annem kizima bakamiyor 3 saat gidiyor 3 saatlik is nerden bulurum ki

Ee ev annenin, çocuğumun ihtiyaclarini annem aliyor diye kendin yazmışsın, bu adamı ne diye çekiyorsun. Aç boşanma davanı otur annenle, annene ait olan evde, gir bir ise çalış. Gayette imkanın var,sen bahane arıyorsun heralde adamın yanında durmaya. Kurban psikolojisinden çıkmazsan daha çok ezilirsin. Anneni birde kendi evinden kovuyor,kışın gelmesin diyor,bu nasıl iş anlamadim... bu kadar aciz olup ne annenizi ne kendinizi ezdirmeyin...
Haklisiniz ,kesinlikle çekmicem bu adami tehdit var güzellikle gitse iyi başımıza bela olmasından korkuyorum galiba

Aslinda krediyi üstümden almasını bekliyirum alır almaz boşancam sebep yaratip ödemez yoksa güvenim yok bu adama faizli 35 bin i ödemek zorunda kalcam birde bu çıkcak basimiza pislikten

Geçen "Hayat Bildiği Gibi Aksın" dizisi dikkatimi çekti bakmıştım bir bölümüne, orada kızı üvey babasını boşa diye annesine yalvarıyordu.
Annesinin dediği laf o olmazsa bize kim bakacak lafıydı.. Halbuki kendisi temizliğe gidip parayı da kendi kazanıyor. Sırf ev kocasına ait diye boşanmayan bir kadın🙄

Zaman, mekan farkı olsa da hikaye aynı..

Eğer cesaret gelir de boşanma davasını açarsanız şiddetli geçimsizlik yerine ekonomik şiddet diye açın hatta kısıtlama ekleyerek maddi talebini de engelleyebilirsiniz bu bağımlı kişinin..

Çocuk kaç yaşında acaba ? Belki devlet kresi yarım gün annenle idare edebilirsiniz. Orda durdukça borcunuz artacak şuanda odebilecek kivramdayken çocuğumuz için birşeyler yapmanız gerekli

Back
X