nanofat mikro yag enjeksiyonu yaptiran varmi

aycelik830

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
10
10
1
49
Arkadaslar merhaba , ben 6 yil once yag enjeksiyonu yaptirdim . fakat simdi tum degil ama ufak ufak deeteklenmeye ihtiyaci var yuzumun . tekirdagda yasiyorum fakat burada olmak istemiyorum malum saklanma istegi☺. Kardesim ankarada orada olmayi planliyorum. Ben arastirma yaptim biraz fakat deneyimleri de merak ediyorum . paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba bende 7 yil once yaptirmistim . konyada yasiyorum ankarada yaptiracagim nanofat islemini doktorum belli ozelden yazarim size .

Evet o doktorun ismini cok duydum . aklimdaki ilk isimlerden birisi . cok yakinda gidecegim . tecrubelerimi paylasirim tesekkurler

arkadaşlar şaşırdım .yani 6-7 sene önce yağ eksiyonu yaptırdınız ve hala etkisi duruyor mu? bu çok güzel.birde 1- 2 senede erir diyorlar.sizin bu deneyimleriniz beni cesaretlendirdi doğrusu.umarım msj mı okur evap veririsiniz.çünkü daha ayrıntılı bilgi almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…