Aslında10 tl icinnn mi bütün bu olaylar neden bunun sonucunu cocugunuza cektiriyorsunuz sinifini degistirmek gibi olayi büyütüyorsunuz.. Evet durumunuzu bilemem haklida olabilirsiniz belki ama
10 tl yi gerekirse komsudan alir cocugumu eylenceden ve arkadaslariyla gecirecegi bir özel günden mahrum etmezdim..
Aslında yemek sırası, sinema tiyatro, hediye ve bu abartılan parti için para istenince napacagımı bilemedim o kelime zoruma gitti. Çok utanıyorumAna sinifinda da sinif annesi mi var?
Her ogretmenler gununde ilkokul ve orta okulda sinif anneleri para toplardi. Bir de sene sonunda. Vermek zorunda degilsiniz. Ille de ogretmene hediye alinacaksa ben kendim hediye alirim ama bu uygulama zorunlu hale getiriliyor sinif anneleri tarafindan. Kadinin tepkisi hos degil. Ana sinifinda da whatsapp grubu mu olurmus ya?
Ben de o gruptan cikmistim. Her cuma cumayi kutlayan mesajlar, kandillerde bayramlarda... sinifla ilgisi olmayan mesajlar yuzunden ben de cikmistim. Ancak ben bir sinif annesi yuzunden cocugumun duzenini degistirmezdim. Arkadaslarina, ogretmenine alismisken.
Bu arada utanmayin lutfen. Siz utanilacak birsdy yapmamissiniz. Sadece boyle durumlarda gruptan degil de ozel mesajdan gonderin. O parayi da vermek zorunda degilsiniz.
Normal200 gerçekten çokmuş ya.
Acaba pastayı özel mi yaptıracaklar?
Öyleyse normal.
Ne yazacağımı bilemedimPara yoktur anlarım ama böyle durumlarda su fazla,bu fazla diye sivrilen insanlar bana da itici gelir hep. 200 lira çok yazmak yerine benim verecek durumum yok demek daha iyi olurdu.
Zıtlaşma oldu biraz aslında zaten okul başladığından beri anlaşamıyoruz. Ne yazsam hemen öğretmene anlatırdı ve bende partiye gelmem dedimMaddi durumunuzu bilemem saygısızlık algılamayın ama 10tl çok makul.
Bulabilirdiniz.
Lafını yapmaya değmezdi, hele olayları sınıf değiştirmeyi düşünmeye kadar vardırmaya hiç gerek yokmuş.
Normal200 gerçekten çokmuş ya.
Acaba pastayı özel mi yaptıracaklar?
Öyleyse normal.
Pasta ve içecek alınacak ve ikramlık zaten hazırlayacam dedim10 tl fazla değil ki.hediye işi gereksiz ama pasta,çiçek zaten o kadar fiyat olması normal geldi.
Söylediği kelime zoruma gittiPastanın kilosu 40 50 lira zaten ki normal postanelerde 50 kişilik doğum günü yaptım 200 lira verdim 5 kiloluk pastaya 1 ay once bence normal 10 lira
Üzülmeyin,unutulur gider.Surda yarım dönem kaldı zaten sikmayin canınızı. Bulun bir yerden verin 10 TL'yi bir daha tartışmaya girmeyin,böyle durumları özel konuşun muhattabinizla gruba yazmayın.Normal
Ne yazacağımı bilemedim
Pastaneden alınan bir pasta için çok geldi bana da.Normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?