Napabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne münasebet, sizin egonuz yüzünden çocuk niye okuluna gitmeyecekmiş, neden sınıfı değişiyor, iyi misiniz siz? Resmen daha önceden de o kadına sinir olduğunuz için böyle bir tartışma içine girmişsiniz. 10 lirayı bulamayacağınıza inanmıyorum ben.

Aslında sevmem her ne olursa öğretmene anlattığı için

Herkesin içinde çocuğuymuşum gibi azarlayarak hor görmesi zoruma gittiği için
ama buna siz sebep oldunuz,paranız varken yok dediniz ona gerek yok buna gerek yok dediniz. Madem verecek durumunuz vardi,gonderseydiniz parayi. Grip olmausum zor goruyom ekranı,ondan braz yazamadım,ama siz hakaizsiniz

Valla canım bu anasınıfına etkinlik paraları hiç bitmiyor sen şimdi bu terbiyesiz kadında muhattap olma insan yeri geliyor ekmek parası bulamıyor... Direk öğretmene durumunu anlat o anlayış göstericektir... Ama çocuğa bunu yansıtma ve sınıfına devam etsin

Durumunuz yok niye 20 TL verip birde pahalı hediye alacam diyorsunuz ya hakıkaten bencede durum yokluğundan değil siz zıt gitmek istemişsiniz.
yok ge Ben onun gibi her lafı öğretmen e taşımam

kadına gıcık olduğunuz için muhalefet oluplaf olsun diye o para çok demişsiniz gibi anlaşılıyor.

değdi mi 10 lira için? ki daha fazlasını vereceğim diyorsunuz? ne gerek vardı?
Kadının sevimsiz davranışlarından ötürü

sizin zıtlığınızı kadın anladıysa size öyle cevap vermesini çok yadırgamadım ben.

ben sınıf annesi olucam her şeye uğraşıcam organizasyonu yapıcam diğerlerinden sadece 10 tl istiycem. ve kadınım biri laf olsun diye benden hoşlanmıyor diye çıkıntılık yapıcak. ben de lafımı söylerdim yani.
siz söylerken iyi o söyleyince alındım sinirlendim vs.

Pahalı hediye alıp 20 lira verecek.

İnsan bazen ekmek alacak para bulamıyor... Yokluk öyle bir şey 10 lirası olsa kadının bu kadar dert edinirde içlenir mi...

Biz çocukken öğretmenimiz öncesinden uyarirdi hediye almayın diye. Siz dersimize çalışın bana en büyük hediye o derdi. Ve çok da doğru yapıyormuş.

Öğretmenler günü diye 200 liralık yiyecek alınmak zorunda mı 10 lira önemli değil de ben bu şekilde insanların mecbur bırakılmasını doğru bulmuyorum. Haklısınız bence. Belki sınıfta birçok çocuğun annesi bunu istemiyor ama cikintilik yapmış olmamak için sesini çıkaramadı.

Ben azarlayarak söyleyip kırmadım ayrıca zaten durumum yok ama kenarda param Ben arada yazdığımda onaylayanlar oldu ama pis ben oldum galiba

hediye parti olayı tamamen yasaklanmalı.

Sınıf anneliği yapıyor da taş mı taşıyor hayır laf taşıyor. Kenarda 20 liram var veririm onu havalı ve sevimsiz olduğu için sevmem zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…