G gulszgn Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 20 4 1 31 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gulszgn #1 Kızlar bir buçuk yaşında kızım var biraz önce üstünü çıkarırken mide kisminda sertlik ve şişlik var karın kısmı normal üstte doğru sis ve sert acile gidecektik yarına kadar bekleyelim gece bişey yapmazlar dedim napcam bilmiyorum
Kızlar bir buçuk yaşında kızım var biraz önce üstünü çıkarırken mide kisminda sertlik ve şişlik var karın kısmı normal üstte doğru sis ve sert acile gidecektik yarına kadar bekleyelim gece bişey yapmazlar dedim napcam bilmiyorum
Peri anne Kıdemli anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2.024 2.161 133 28 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gulszgn #2 Agri varmi dokununca gazi siskinligi filan olabilirmi
G gulszgn Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 20 4 1 31 28 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi gulszgn #3 Peri anne .!.: Agri varmi dokununca gazi siskinligi filan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki huysuz ama yarına kadar gecmezse gitmeyi düşünüyoruz doktora
Peri anne .!.: Agri varmi dokununca gazi siskinligi filan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki huysuz ama yarına kadar gecmezse gitmeyi düşünüyoruz doktora