Napacağımı bilemiyorum

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
1,5 yıldır giden bir ilişkim var.Sevgilim uzmanlığı kazandı ve izmire eğitime gitti.Kurban bayramı arife günü ben bir markete başvuru yaptım ama o istemiyordu geç saate çıkıyorsunuz diye(10'da) alım yoktu ama ben genede cv bırakmak istedim.Bıraktım ve onada söyledim.Hayatım ben x marketin bilgi işlemine başvuru yaptım alım yok ama olursa ararız dediler dedim. Biz seninle konuşmadık mı sen girmicem demedin mi,neden girdin neden başvuru yaptın diye bir sürü laf etti.Sen beni adam yerine koymadın sen beni dinlemedn falan diye bir sürü laf etti daha neler neleer. Ya düşünün ta kurban bayramı arifesinden bugüne kadar bana karşı soğuk mesafeli giderken bana sarılmadı elimi tutmadı vedalaşmadı çok zoruma gitti.Tamam dedm kendi kendime hatalıyım ondan yapıyor.Gidince gönlünü almaya çalıştım kendimi düzelttiğim göstermeye bir daha ondan izinsiz birşey yapmamaya,bunu ona göstermeye.O kızıyor diye çevremi değiştirdim.Kendimi affettirmek için bişey olmamış gibi davranmaya,onun gönlünü almaya çok ugraştım.Akşamları telefonda mesajlaşıyorduk,Sence biz anlaşabiliyormuyuz diye sordu bana bi anda,bende aslında anlaşıyoruz ama en ufak kavgalar bu şekilde uzuyor.ağır laflar edilıyor ipler iyice geriliyor dedim.Ben hatamı biliyorum farkındayım bir daha tekrarlamıcam seni umursamamazlık adam yerine koymamazlık yapmıcam dedim Sence anlaşabilirmyz dedim,Bence anlaşamayız ben bişey olunca bana inanan başkasına inanmayan en ufak olayda sakin kalan,beni tanıyan anlayan birini istiyorum dedi. bende ben başkalarına güvensem biz bu zamana gelemzdik.bu kadar zamana ulaşmaz engelleri aşmazdık biz neleri aştık seninle dedim haal düzeldiğimi görmüyormusun dedim.Senin hakkında o kadar kötü laf duydum birtanesne bile inanmadım hep senn arkanda durdum hep seni savundum dedim onlara inanmış olsaydm bn burda olmazdım beni buna sakın suçlama dedim,düzeldğimi görmüyorsun Allah aşkına söyle daha ne yapıyım ya söyle bende insanım dedim,ya bi kendine tavrına hareketlerine konuşmalarına,benden beklentilerine bak bi düşün bizim çok farklılıklarımız var dedi.bende ben bir farklılık göremiyorum kbkma senden tek beklentim ciddiyet dedim,ciddyete binsin istiyorum ben seninle yaşamak istiyorum yaşlanmak istiyorum görmüyormusun ya dedm.Oda ben sendeki düşünce davranış fikir hareketinde bir değişme görmedğim sürece biz ciddiyete varamayız herşeyden önce basit ve geniş benim dediklerimi katarak düşün düşünmen konuşman fikirlerin değişirse geriye kalan herşey değişir dedi,Ben daha ne yapabilirim Allah aşkıan söyle ne yapayım sana karşı anlayışlıyım düşünceliyim gelemediğin zamanlar eğitimde yada işi var diyorum düşünüyorum daha napyım canımımı veriyim ya bende insanım sen söyle ben napyım diye baya uzun mesaj attım.Bana mesaj atmış neyse sen mesaj atana kadar ben yatıyım en iyisi sadece düşünce yapın yanlış senin bunu bi çözüp düzeltsen hepsi yoluna girer hadi iyi geceler dedi. Geçenlerde gene konuşmuştuk affet yeter artık diye daha zamanı var biraz daha ders alman lazım dedi. Ailemi karşıma aldım çevremi karşıma aldım.Siz söleyin Ablalarım kardeşlerim ben napailirm napyım ?? Ne yapsam bilemiyorum kafam bomboş nolur yardım edin bana.
Not: Konu doğru yerdemi bilemiyorum yanlışsa doğru olan bölüme taşınabilirmi

Son düzenleme:
Bence bu adam bahane arıyor ayrılmak icin.benim erkek arkadasim da boyleydi seni adam edemedim bilmemne beni dinlemyrsun derdi ama benle birlikteyken baskasiyla evlendi.meger 2 kisiyi birlikte idare ediyormuş bence seninki de ayrilmak icin bahaneler uretiyor seven insanin gozu hicbsey görmez

O senin anan mı baban mı ne haddine eğer ailen iZin veriyorsa ona ne ? Şimdiden böyle davranıyorsa evlendikten sonra sen de artık buraya yazarsın kocam niye böyle diye ayrıca o senin için tüm özgürlüğünü kısıtlıyor mu ki. Koyun can derdinde kasap et sen oraya çalışmak için başvurdun gece geç çıkışın ters geliyorsa çıkışlarda sana eşlik etsin . Erkeklik budur !

kendini bir halt sanmasına izin vermişsiniz bu insanoğlunun. pes .,
size ders verecekmiş ha.

Son düzenleme:

Sen daha yüz ver.

Nefes alma dese almayacak mısın?

Allahım üzülüyorum böyle hemcinslerimi görünce. Adam hatalı, suçlu ama nasıl üste çıkmış, nasıl ezmiş, sindirmiş, bastırmış seni.

Hatalı olduğunu sanıp, kendini paspas yapmışsın ayaklarına.

Ha hatalısın ama böyle ezik davrandığın için.

Sen devam et, ilerisi zifiri karanlık senin için.

Şimdiden geçmiş olsun canım.

Iş konusunda sevgilimi/nişanlımı/ailemi dinlemem dinlemedimde
Ama evlenince iş değişiyo kimse işten 10da çıkan bi eş istemez

Ben kötü polis olurum.

Sizi sevmiyor. Sevemez de zaten artık davranışlarınız yüzünden. Yani o kadar gereksiz tavizler vermişsiniz ki 10 yıl unutmaz, bu kız bana mahkum fikri aklından çıkmaz.

Ne yaparsanız yapın sevmeyecek. Ayrılın.

adamin sizi istemedigi sevmedigi belli bunu zaten acikca belli ediyor
bu bir kenara diyelim
sizin hic kendnize sayginiz yok mu
adamin icin degistirmediginiz bir sey kalmamis
siz bir bireysiniz
kimse icin degismeyin kimse icin kaliba girmeyin
adama resmen yeterli beni al diyorsunuz
ben sahsen erkek olsam ve akli basinda bir erkek olsam
boyle kendine guveni olmayan kendine saygisi olmayan
bir kadinla ayni masada bile oturmam

İzin istemek ne ya ?
Tuvalete gidebiliyor musunuz rahatça ? Allah bilir fazla kalınca ''tuvalette değildin demi'' de diyordur.
Bu saatten sonra hiçbir şey yapamazsınız,yeterince taviz vermişsiniz,yani o değişmez.
Yani ya katlanacaksınız ya da tekmeyi basacaksınız.

Sizi düzeltmek nedir Allah aşkına, niye bu eziyeti yapıyorsunuz kendinize? Sizi siz olduğunuz için sevecek biriyle olun... Yazık gerçekten yazık...

Bu kadar fedakarlık fazla geldi bana,karşılıklı olsa anlarım ama tek taraflı bu kadar çaba neden ki,istemiyorsa istemiyordur..

ahhh bu genç kızlar niye bu kadar kendinize eziyet ediyorsunuz...hiç romantik filmde mi izlemediniz ? bknz ..alacakaranlık (dün tv de vardıda etkisindeyim haylen)

bir ilişkide erkek sevdiği kızı mutlu edebilmek için uğraşmalı adam edebilmek için değil...

Sorun çalışma düzeni başvuru filan olduğunu zannetmiyorum daha derinde başka şeyler var gibi

Senin en büyük hatan hatalı olduğunu düşünmen. Bu adama senin üzerinde bu kadar etkili olma hakkını neden veriyorsun. Sen tek başına bir bireysin ve eminim kendi kararlarını kendin alabilecek kadar da aklın vardır. Sen 12 yaşında değilsin bu adam da baban değil. Koca kadınsın. Diyelim ki aranız düzeldi, diyelim ki evlendiniz, hayatın boyunca başka birinin senin yerine karar vermesine izin mi vereceksin? Aklını başına al bence. Şuraya yazış şeklin bile o kadar kendinden vazgeçmiş gibi ki bir kadın olarak senin için üzüldüm açıkçası. Ben senin yerinde olsaydım daha bu adam 'orada çalışamazsın' dediği an terk ederdim sen kim oluyorsun da benim yerime karar veriyorsun diye. Ne yazık ki kadınlar bu şekilde davranarak, kendilerinden, kişiliklerinden, kararlarından ve isteklerinden ödün vererek erkekleri ellerinde tutacaklarını sanıyorlar ama inan bana tam tersi oluyor. Sen bir adam için ne kadar kendinden geçersen o adam kendini o kadar vazgeçilmez görüyor ve kendi kafasına göre hareket ediyor. Çok merak ediyorum mesela sen o giderken, "hayır gidemezsin izin vermiyorum" deseydin senin bu isteğini yerine getirecek miydi? Hiç sanmıyorum. Bence sen biraz aklını başına al gerçekten. Bu şekilde kendini ezdirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…