Napacağımı bilemiyorum

"Bir daha ondan izin almadan bir sey yapmamaya soz verdim" cumlesinden sonrasini okumadim, midem kaldirmadi.

daha dersini tam almamışsınmış. o ne ya öyle
bas tekmeyi görsün dersi
zaten ayrılmaya niyetli anladığım kadarıyla

Evet bence de tam dersini almamissin. Ey Allahim, bu erkekleri ne kadar da pofpofluyorsunuz yahu. Kacip gidivericekler diye mi korkuyorsunuz ?
Neden kimse kendi deyerini kiymetini bilmiyor ? Analar balar nerde hata yapiyor acaba evlat yetistirirken, boyle karsindakine paspas olacak evlat yetistiriyor.
Benim de bir kizim var umarim iyi yetistirebilirim, kendine saygisi olan, kimseye kendini paspas etmeyen bir genc bayan olur.

canım bu adam ayrılmak istiyor, bu yaptıklarının başka açıklaması olamaz hem kendinden bu kadar taviz vermen hiç ama hiç olmamış

Canım diğer arkadaşlar da söylemiş, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ayrılmak için bahane. Kendini değiştirdiğinde olacakları ben sana söyleyeyim. Sen kendini tanıyamayıp bunalımlara gireceksin. Sonra sen ondan vazgeçeceksin. Bir insan seni gerçekten seviyorsa olduğun gibi sever. Değiştirmeye falan çalışmaz. Bana annem,babam, komşularım, arkadaşlarım hep değiş dedi. Böyle giderse evde kalacan falan, neler neler söylüyorlardı. Ki ben patavatsızın, çılgının tekiydim. Bi kere fazla rahattım. Her lafı her yerde söyler, herkesle milletin içinde kavga ederdim. Hatta kim beni sorsa aman bu kızdan uzak durun, pimi çekilmiş bomba gibi falan diyorlardı. Koskoca sitede herkes oğlu bana aşık olacak diye korkuyordu. Allah korusun falan diyorlardı. Kulağıma neler neler geliyordu. Şu an evliyim. Eşimin babası imam. Aşırı muhafazakar bir aile. Millet neler neler demiş hakkımda. Eşimi de bu laflar konusunda uyardım. Beni ilkokuldan beri tanır. Babamın da gazinoları var memlekette. Düşün bak çocuk ne yaptı etti beni aldı. Olsun ben seni böyle seviyorum dedi. Evlilik istemiyorum demiştim ne o, hep böyle mi kalıcaz, dost hayatı mı yaşayacaz yoksa dedi. Ve benim gibi biriyle evlendi... Onca lafa, dedikoduya rağmen. 3 ayda bastı nikahı. Ve bak kendimi biliyorum. Benim gibi biriyle evlenmek büyük risktir öyle bir insan için. Ama oldu... Seni seven olduğun gibi sevsin. Benim gibi biri de değilsindir. Kimse ben gibi uçarı olamaz bunu biliyorum en azından. Olduğun gibi kal. Bas tekmeyi gitsin. Sana sevgili mi yok? Ben kimse için değişmedim. Ama eşim beni bu şekilde kabul ettiği için bambaşka bir insan oldum. Onun ailesine uydum. Kimsenin yanında pot kırmadım. Sustum... Çünkü o benimle evlenerek bunları hak etti. Hak edene yap ne yapacaksan...

Kendinizi yüceltmek yerine karşınızdakini ne diye havalandırırsınız ki.
Ödün vere vere bir şey kalmamış sizde.
Kişiliğiniz oturmamış bu yüzden.
Hayat o yanınızda değilken de devam ediyor değil mi ?

İş bulmuş şehir değiştirmiş bitirmeye çalışıyor bahane bulamıyor
yerinizde olsam ağırdan alırdım

Annen veya baban o markete basvurma dese hıc tınmazdın dı mı?İlerde senı hıc tınmayacak bırı ıcın FAZLA fedakarsın..Sen gelecegın ıcın ıse gırmek zorundasın kımse de engel olamaz..O nıye gıtmıs Izmıre sen ne ızın verdın?

ilişkide erkek sevdiği kızı mutlu edebilmek için uğraşmalı adam edebilmek için değil...bu kısmı çok beğendim

Kac yasinda bu adam?

İçim şişti okurken insan kendini nasıl aşağılar daha başka diye düşündüm bulamadım
Anne babadan habersiz her şey mübah sevgiliden habersiz afedersin ama tuvalete gitmek haram!
bundan sana koca olmaz oyüzden ayrılan sen ol ben böyleyim kabul edersen eyvallah yoksa güle güle de daha dik dur. Nere ittirirse otarafa yığılma bir kere
Hayatta tek erkek o değil onsuz hayat ölüm değil kendisi de bulunmaz Hint kumaşı değil
Vallahi deli oldum sinir oldum hem sana hemde sevgilim diye anlattığın adama birde düzelirsen falan diye haspam triplere girmiş
Sen önce kendine değer ver sonra karşındaki adama...
Tekrar söyleyim bu çocuğu bırak sen bırakmazsan o bırakacak hemde böyle afilli bırak içine otursun
Restini Çek kendine çeki düzen ver beni haketmiyorsun de yolla gitsin

Biz dört dörtlük olduğumuz için evli kalmıyoruz karşımızdaki insan uzatmıyor özür dileyince bende aynı ama kafasında bitirseydi eşim uzatırdı yaranamazdım bence akışına bırak kendi boğulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…