• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacagımı bilmiyorum

papatyagibi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
23
3
1
Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim
En sonki olayı anlatıyım eşim ailemin evine geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp eve giderken bende keşke bi poşet de bizimkilere getirseydin ayıp oldu dedim. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bi poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne dedi.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Eve geldiğimizde akşama kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.

En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.

Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.

Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.

Ya boşverin böyle şey için kavga edilir mi? Canınız sağolsun. Meyve veremedin. Tatlı yapar götürürsün. Çok gereksiz kavga bunlar.

Görgü kuralı gereği bi kasede olsa getirmesi uygun olurdu. Söylemenizde de yanlış hiçbir şey yok. Ama verdiği tepkiye bakın lütfen mantıklı mı? Akıl kârı değil bu verdiği tepki. İğrenç bi insan ya. Çocuk falan var mı? Boşanmayı düşünür müsünüz? Bence bi düşünün. Kendinize değer verin.

Kızlar selam,
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.

En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.

Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.

Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Arabadaki olayda tonlamanızın nasıl olduğu önemli bence. Adam kötü hissediyorum söyleme dedikten sonra aYnen bEN de KötÜ hisSetTim temalı tripli bi tondaysa bilemedim. Ayrıca getirse iyiymiş gönlünden kopmuş olurdu ama getirmemiş zaten söylemenin kime ne yararı oldu ki? O tepkilere zaten diyecek söz yok. Direksiyon yumruklayan size de vurur, şiddet eğilimi var net

Ya boşverin böyle şey için kavga edilir mi? Canınız sağolsun. Meyve veremedin. Tatlı yapar götürürsün. Çok gereksiz kavga bunlar.
Niye boşversin yahu ailesine bi poşet kiraz getirseydin demekte ne var. İyice tepemize çıktılar ha, onu deme bunu deme suyuna git ne demişse kızcağız

Ben zaten sadece söyledim kavga eden o bunu anlamıyorum bu kadar abartı tepki verilecek bir şey mi

Sen ve kocan kavgacı insanlarsınız. Biriniz beyaz diğeriniz siyah değil. Biriniz siyah diğeri kahverengi gibi duruyor. İkinizde saygısızsınız. Düzgün iletişim kurmuyorsunuz.

Sen nedense hep böyle "ağzımızin tadi bozulmasin" tarzinda yorumlar yapiyorsun.
Adam direksiyon, dolap yumrukluyor sen boşver diyorsun.

Iyimisin?

Niye boşversin yahu ailesine bi poşet kiraz getirseydin demekte ne var. İyice tepemize çıktılar ha, onu deme bunu deme suyuna git ne demişse kızcağız

İkiside birbirinden farklı değil. İkiside birbirinden beter bir çift bunlar. İki tarafta düzgünce konuşmayı bilmiyor.

Eşinizi bilmem de sizin için bir sorum olacak.
Neden öfke kontrolü olmayan, en ufak bir şeyde kapı duvar yumruklayan bir adamı baba yapma istiyorsunuz?
İlerde boşanması gerektiğinde ama benim çocuğum vaaarr babasız mı büyüsün diyebilmek için

İkiside birbirinden farklı değil. İkiside birbirinden beter bir çift bunlar. İki tarafta düzgünce konuşmayı bilmiyor.
İkisini aynı kefeye koymak doğru mu sizce
Bir tarafta ailesine de bir şeyler ikram etmek isteyip gönül koyan nazlanan kadın
Diğer tarafta hatasını kabul etmeyip üstüne direksiyon dolap yumruklayan adamdı

Kendini odaya kapatman, ağzına geleni sayman normal mi sence? Kocanın bir yeri yumruklaması ne kadar yanlışsa senin bu davranışlarında yanlış. İkinizde hatalısınız.
Ne yapsaydı? Kendini odaya kapatmış biraz soğusun ortalık demiş
Pardooonnn şey demeliydi demi
Kocaaaammm evimin diraaaaağğııı sen ne edersen başımın üstündesin önce Allah sonra sensin s.. ağzıma şükredeyim
Mi demeliydi

Back
X