- 6 Haziran 2024
- 23
- 3
- 1
- Konu Sahibi papatyagibi0
-
Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum
Ben zaten sadece söyledim kavga eden o bunu anlamıyorum bu kadar abartı tepki verilecek bir şey miYa boşverin böyle şey için kavga edilir mi? Canınız sağolsun. Meyve veremedin. Tatlı yapar götürürsün. Çok gereksiz kavga bunlar.
Arabadaki olayda tonlamanızın nasıl olduğu önemli bence. Adam kötü hissediyorum söyleme dedikten sonra aYnen bEN de KötÜ hisSetTim temalı tripli bi tondaysa bilemedim. Ayrıca getirse iyiymiş gönlünden kopmuş olurdu ama getirmemiş zaten söylemenin kime ne yararı oldu ki? O tepkilere zaten diyecek söz yok. Direksiyon yumruklayan size de vurur, şiddet eğilimi var netKızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum
Niye boşversin yahu ailesine bi poşet kiraz getirseydin demekte ne var. İyice tepemize çıktılar ha, onu deme bunu deme suyuna git ne demişse kızcağızYa boşverin böyle şey için kavga edilir mi? Canınız sağolsun. Meyve veremedin. Tatlı yapar götürürsün. Çok gereksiz kavga bunlar.
Ben zaten sadece söyledim kavga eden o bunu anlamıyorum bu kadar abartı tepki verilecek bir şey mi
Ya boşverin böyle şey için kavga edilir mi? Canınız sağolsun. Meyve veremedin. Tatlı yapar götürürsün. Çok gereksiz kavga bunlar.
Benim iletişimimde nasıl bir problem var daha nasıl aktarabilirimSen ve kocan kavgacı insanlarsınız. Biriniz beyaz diğeriniz siyah değil. Biriniz siyah diğeri kahverengi gibi duruyor. İkinizde saygısızsınız. Düzgün iletişim kurmuyorsunuz.
Niye boşversin yahu ailesine bi poşet kiraz getirseydin demekte ne var. İyice tepemize çıktılar ha, onu deme bunu deme suyuna git ne demişse kızcağız
İlerde boşanması gerektiğinde ama benim çocuğum vaaarr babasız mı büyüsün diyebilmek içinEşinizi bilmem de sizin için bir sorum olacak.
Neden öfke kontrolü olmayan, en ufak bir şeyde kapı duvar yumruklayan bir adamı baba yapma istiyorsunuz?
Sen nedense hep böyle "ağzımızin tadi bozulmasin" tarzinda yorumlar yapiyorsun.
Adam direksiyon, dolap yumrukluyor sen boşver diyorsun.
Iyimisin?
Gayet iyiyim. Kendi işine bakabilirsin.
Benim iletişimimde nasıl bir problem var daha nasıl aktarabilirim
İkisini aynı kefeye koymak doğru mu sizceİkiside birbirinden farklı değil. İkiside birbirinden beter bir çift bunlar. İki tarafta düzgünce konuşmayı bilmiyor.
Kendi işim zaten. Forumda alintilanmak istemiyorsan konusahibine süper fikirlerini özelden ilet.
Bu olaydan sonra napabilirim hiçbir şey yokmuş gibi tv mi izleyim anlamıyorum gerçekten soruyorum gelip konuşmasını bekledimKendini odaya kapatman, ağzına geleni sayman normal mi sence? Kocanın bir yeri yumruklaması ne kadar yanlışsa senin bu davranışlarında yanlış. İkinizde hatalısınız.
Ne yapsaydı? Kendini odaya kapatmış biraz soğusun ortalık demişKendini odaya kapatman, ağzına geleni sayman normal mi sence? Kocanın bir yeri yumruklaması ne kadar yanlışsa senin bu davranışlarında yanlış. İkinizde hatalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?