Napacagımı bilmiyorum

Bu olaydan sonra napabilirim hiçbir şey yokmuş gibi tv mi izleyim anlamıyorum gerçekten soruyorum gelip konuşmasını bekledim

Bence kocanla düzgünce konuş oturup ciddi şekilde. Bir kere adım at. Kırıldığın şeyleri söyle. Kendi ailelerinize eşit şekilde özen gösterilmesini beklediğini, artık kocanında senin ailenin oğlu olduğunu, böyle ufak şeyleri onunda düşünmesi gerektiğini söyleyebilirsin. Sonuçta evlisiniz, hem de galiba aileleriniz yakın oturuyor.

Ama bu öfke kontrolü için eğer alabilirse terapi alsın, sinirlendiğinde sakinleşmeye çalışsın. Bugün eğer çocuğunuz yoksa yarın olacak. Bu öfke sorunu hem size hem çocuğa zarar verir.

Kızlar, öküzleri adam ederim nasıl olsa deyip almayın, iyice test edip adamsa öyle alın. Sonradan düzelmek yerine bin beter oluyorlar. İlk öküzlüklerinde ciddi tepkinizi koymazsanız(kavga dövüş değil) ümit yok Malesef. Allah yardımcınız olsun.

Üyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim

Bu konuya yazdıklarını hatırla bence.

Konuyu açan kişinin kocasını savunmadım? Her ikisinin davranışı yanlış. Birkaç kilo kiraz için kavga edilmesi çok saçma, kavga etmeye değmez.

Defalarca konuştum bana saygı göstermeyene bende saygı gösteremem

Bu olaydan sonra napabilirim hiçbir şey yokmuş gibi tv mi izleyim anlamıyorum gerçekten soruyorum gelip konuşmasını bekledim
Ciddi bir şekilde konuşmak istediğini belirt. Eğer sağlığından endişe ediyorsan ki bence edersen haklısın, bir kafeye filan gidin. Olayların üzerinden bir kere gidin ve nerede hata yaptığınızı sorun. Bu şekilde devam edemeyeceğinizi, mutlu olmak için onunla evlendiğinizi ve buna hakkınız olduğunu söyleyin. Kendine çekidüzen verir öfkesini kontrol etmeyi öğrenir inş. Yoksa alternatif malum. Ya üçüncü sayfalar ya da yolunu ayırıp kendi hayatını kurman.

Belli ki önceki konuların birikmişliği var üstünüzde. Çünkü kocanın o tepkileri hiç normal değil. Tam psikologluk bir vaka.

Ama sen de meyve konusunda çok üstüne gitmişsin. Haydi bir kere dedin, neden ikinci kez diyorsun ki?

Ayrıca biri bana " senden midem bulanıyor" dese bir daha yüzüne bakmazdım. Ben de ondan tiksinirdim.

Defalarca konuştuk artık konuşmaya gücümüz de kalmadı. Bilmiyorum bana tahammülü yok

Defalarca konuştum bana saygı göstermeyene bende saygı gösteremem

Eğer sen defalarca adım attıktan sonra attığın adımlar, emekler bir işe yaramıyorsa, belki yollarınızı ayırma zamanı gelmiştir. Her birimizin bir tane hayatı var. Sen belki değişir, düzelir diye bekliyorsun. Ama belliki düzelmiyor. Karşındaki kişi seni kaybedeceğine dair endişe taşımıyor. Bir evlilikte, bir ilişkide birkaç kilo kiraz için bu kadar sorun olmamalı.

hala ayni fikirdeyim.

Birkaç kilo için kavga etmedim zaten? Keşke getirseydin deyip gereğinden fazla alevlendiği için kavga ettim.
Seni anlıyorum canım inan öyle problemli bir eş bende de vardı. Konuşulmuyor, anlaşılmıyor. Ne dersen delleniyor . Ufacık şeylere kocaman problemmiş gibi davranış sergiliyor. Allah sana sabır versin öyle insanla asla oturulup konuşulmaz sakibleştiğinde konuşmaya çalışsan bile yine aynı tepkiyi verir.

"Sonra arabadaydık bir anda öfkelendi" yazmışsınız. Sonra diyorsunuz yani o arada bir şeyler daha söylediniz mi?

Tüm bunların dışında "sürekli kavga ederiz" diyorsunuz. Belli ki birbirinize olan tahammül sınırını geçmişsiniz. En küçük eleştiri dahi aranızda patlamaya sebep oluyor. Bir süre en küçük şey için birbirinizi eleştirmeyin. Kocanız sinirli ve öfke kontrolü olmayan biri ama siz de gözü dönünce ne yaptığını bilmeyen birine benziyorsunuz. Birbirinizin suyuna kibrit çakmayın.

İşte aynı şeyleri söyledi. Kötü hissediyorum dedi ben de getirseydin keşke bekler dedim. Aklıma gelmedi tamam dedi öyle normal konuşuyorduk hani bunları da diyemeyecek miyim sorun bende mi?
Evet eşim her şeyi böyle abartıyor sanki ben çok büyük hata yapmışım gibi tepkiler verdiği için kavga ediyoruz. Ben de buna katlanamıyorum

Ben herkese saygılı düşünceli davranırken elimden gelen her şeyi yaparken keşke bir poşet getirseydin dememe direksiyona vurulmasına katlanamıyorum ve damarıma çok basılınca ben de kendimi tutamıyorum evet

Bebeğiniz yoksa böyle dengesiz bir adamdan yapmayın bir süre daha lütfen. Ne manasız bir kavga sebebi yani bahçeden toplanan altı üstü meyve parası ile alasını alır herkes manavdan marketten pazardan
Amaç burda ikram etmek düşünceli davranmak, unutmuş da olabilir insanlık hali ne diye böyle reaksiyon vermiş manasız geldi

tulumbachen in linkini paylaştığınız konudaki hangi yorumuna takıldınız ? Her konu ve olay kendi içinde değerlendirilir. Konuda kendi kayınvalidesi ne dair bir bilgi ve paylaşımı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…