- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.445
- 348
- Konu Sahibi papatyagibi0
-
Pardon, ben senin işinin kaynanandan ilgi görmediğin için burada ağlamak olduğunu sanıyordum.
Bu olaydan sonra napabilirim hiçbir şey yokmuş gibi tv mi izleyim anlamıyorum gerçekten soruyorum gelip konuşmasını bekledim
Ohhh Fan Girltakibinden kacmamış.
Sende birgün evlenirsen DM at. Bol bol kv dedikodusu yaparız.
Senin gibi burada bayramda kaynanam tatile giderse bana değer göstermemiş olur diye ağlamam merak etme.
Üyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim
Ne yapsaydı? Kendini odaya kapatmış biraz soğusun ortalık demiş
Pardooonnn şey demeliydi demi
Kocaaaammm evimin diraaaaağğııı sen ne edersen başımın üstündesin önce Allah sonra sensin s.. ağzıma şükredeyim
Mi demeliydi
Defalarca konuştum bana saygı göstermeyene bende saygı gösterememBence kocanla düzgünce konuş oturup ciddi şekilde. Bir kere adım at. Kırıldığın şeyleri söyle. Kendi ailelerinize eşit şekilde özen gösterilmesini beklediğini, artık kocanında senin ailenin oğlu olduğunu, böyle ufak şeyleri onunda düşünmesi gerektiğini söyleyebilirsin. Sonuçta evlisiniz, hem de galiba aileleriniz yakın oturuyor.
Ama bu öfke kontrolü için eğer alabilirse terapi alsın, sinirlendiğinde sakinleşmeye çalışsın. Bugün eğer çocuğunuz yoksa yarın olacak. Bu öfke sorunu hem size hem çocuğa zarar verir.
Ciddi bir şekilde konuşmak istediğini belirt. Eğer sağlığından endişe ediyorsan ki bence edersen haklısın, bir kafeye filan gidin. Olayların üzerinden bir kere gidin ve nerede hata yaptığınızı sorun. Bu şekilde devam edemeyeceğinizi, mutlu olmak için onunla evlendiğinizi ve buna hakkınız olduğunu söyleyin. Kendine çekidüzen verir öfkesini kontrol etmeyi öğrenir inş. Yoksa alternatif malum. Ya üçüncü sayfalar ya da yolunu ayırıp kendi hayatını kurman.Bu olaydan sonra napabilirim hiçbir şey yokmuş gibi tv mi izleyim anlamıyorum gerçekten soruyorum gelip konuşmasını bekledim
Birkaç kilo için kavga etmedim zaten? Keşke getirseydin deyip gereğinden fazla alevlendiği için kavga ettim.Konuyu açan kişinin kocasını savunmadım? Her ikisinin davranışı yanlış. Birkaç kilo kiraz için kavga edilmesi çok saçma, kavga etmeye değmez.
Belli ki önceki konuların birikmişliği var üstünüzde. Çünkü kocanın o tepkileri hiç normal değil. Tam psikologluk bir vaka.Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum
Defalarca konuştuk artık konuşmaya gücümüz de kalmadı. Bilmiyorum bana tahammülü yokCiddi bir şekilde konuşmak istediğini belirt. Eğer sağlığından endişe ediyorsan ki bence edersen haklısın, bir kafeye filan gidin. Olayların üzerinden bir kere gidin ve nerede hata yaptığınızı sorun. Bu şekilde devam edemeyeceğinizi, mutlu olmak için onunla evlendiğinizi ve buna hakkınız olduğunu söyleyin. Kendine çekidüzen verir öfkesini kontrol etmeyi öğrenir inş. Yoksa alternatif malum. Ya üçüncü sayfalar ya da yolunu ayırıp kendi hayatını kurman.
Defalarca konuştum bana saygı göstermeyene bende saygı gösteremem
Bu konuya yazdıklarını hatırla bence.
Sizce bu şekilde değersizliğe karşı saygısızlık etmeden nasıl bir davranışla gidilmeli?
1 senedir nişanlılık süreci ve nişandan sonra erkek ailesinden bir kişinin bile bir davette bulunmaması ya da kız evine hiç gelmemesi durumu çok canımı sıkıyor. Ailem gelenekselci olduğu için maalesef onların baskılarına da maruz kalıyorum ama değersiz de hissediyorum. Ağzımla aradım davet ettim...www.kadinlarkulubu.com
Seni anlıyorum canım inan öyle problemli bir eş bende de vardı. Konuşulmuyor, anlaşılmıyor. Ne dersen delleniyor . Ufacık şeylere kocaman problemmiş gibi davranış sergiliyor. Allah sana sabır versin öyle insanla asla oturulup konuşulmaz sakibleştiğinde konuşmaya çalışsan bile yine aynı tepkiyi verir.Birkaç kilo için kavga etmedim zaten? Keşke getirseydin deyip gereğinden fazla alevlendiği için kavga ettim.
Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
İşte aynı şeyleri söyledi. Kötü hissediyorum dedi ben de getirseydin keşke bekler dedim. Aklıma gelmedi tamam dedi öyle normal konuşuyorduk hani bunları da diyemeyecek miyim sorun bende mi?"Sonra arabadaydık bir anda öfkelendi" yazmışsınız. Sonra diyorsunuz yani o arada bir şeyler daha söylediniz mi?
Tüm bunların dışında "sürekli kavga ederiz" diyorsunuz. Belli ki birbirinize olan tahammül sınırını geçmişsiniz. En küçük eleştiri dahi aranızda patlamaya sebep oluyor. Bir süre en küçük şey için birbirinizi eleştirmeyin. Kocanız sinirli ve öfke kontrolü olmayan biri ama siz de gözü dönünce ne yaptığını bilmeyen birine benziyorsunuz. Birbirinizin suyuna kibrit çakmayın.
Ben herkese saygılı düşünceli davranırken elimden gelen her şeyi yaparken keşke bir poşet getirseydin dememe direksiyona vurulmasına katlanamıyorum ve damarıma çok basılınca ben de kendimi tutamıyorum evet"Sonra arabadaydık bir anda öfkelendi" yazmışsınız. Sonra diyorsunuz yani o arada bir şeyler daha söylediniz mi?
Tüm bunların dışında "sürekli kavga ederiz" diyorsunuz. Belli ki birbirinize olan tahammül sınırını geçmişsiniz. En küçük eleştiri dahi aranızda patlamaya sebep oluyor. Bir süre en küçük şey için birbirinizi eleştirmeyin. Kocanız sinirli ve öfke kontrolü olmayan biri ama siz de gözü dönünce ne yaptığını bilmeyen birine benziyorsunuz. Birbirinizin suyuna kibrit çakmayın.
Bebeğiniz yoksa böyle dengesiz bir adamdan yapmayın bir süre daha lütfen. Ne manasız bir kavga sebebi yani bahçeden toplanan altı üstü meyve parası ile alasını alır herkes manavdan marketten pazardanKızlar selam,
Bu konuya yazdıklarını hatırla bence.
Sizce bu şekilde değersizliğe karşı saygısızlık etmeden nasıl bir davranışla gidilmeli?
1 senedir nişanlılık süreci ve nişandan sonra erkek ailesinden bir kişinin bile bir davette bulunmaması ya da kız evine hiç gelmemesi durumu çok canımı sıkıyor. Ailem gelenekselci olduğu için maalesef onların baskılarına da maruz kalıyorum ama değersiz de hissediyorum. Ağzımla aradım davet ettim...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?